Huizinga Makelaars. Verfrissend in de makelaardij!

De woningmakelaardij van 50 jaar geleden past niet meer bij de huidige, steeds veranderende woningmarkt. Jouw woning tegen de beste prijs verkopen is veel meer dan een kantoor op de hoek van de straat, een etalage met woningaanbod en een paar foto’s in een brochure. Daarom doet Huizinga Makelaars het anders: Het persoonlijke contact en de service van toen, gecombineerd met de makelaars van deze tijd. Zo onderscheidt Huizinga Makelaars zich van de collega-makelaars.

Wouter Huizinga.

Wouter is geboren in Amsterdam, opgegroeid in West-Friesland en woonachtig in Santpoort-noord.

Wouter heeft logistiek gestudeerd en via stage in de bouwmaterialenhandel terecht gekomen. Achtereenvolgens heeft Wouter in diverse functies in de verkoop bij Keur, CarpentierMooren, Jongeneel en bij Bouwcenter Blauwhoff gewerkt. Bij deze laatste in de rol van verkoopleider.

De passie van Wouter was echter al jarenlang om iets voor zichzelf te kunnen beginnen en besloot om de studie makelaardij te gaan volgen. Vervolgens heeft hij een kleine 2 jaar als ZZP-er voor een grote makelaarsorganisatie in de Haarlemmermeer gewerkt en is in oktober 2022 met Huizinga Makelaars gestart. Met een kantoor in het ‘oude vertrouwde’ Aalsmeer waar hij al heel veel zakelijke contacten had.

De succesformule van Huizinga Makelaars.

*             Persoonlijk contact en service; ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar en beschikbaar voor bezichtigingen

*             De klant bepaald zelf welke dienstverlening er wordt afgenomen

*             Netwerk van ZZP-er makelaars, taxateurs, financieel dienstverleners en stylistes en fotograven, etc  waarmee wordt samengewerkt

*             Groot netwerk in woning gerelateerde ondernemingen, zoals: aannemers, bouwbedrijven, E&W-leveranciers, toeleveranciers en financiële ondernemingen

*             Door dit alles kan Huizinga Makelaars de klant van A tot Z ontzorgen, zowel bij de aankoop als de verkoop van woningen

*             Huizinga Makelaars is regionaal georiënteerd: Aalsmeer, Bovenkerk, Westwijk en Uithoorn

*             Lage overhead. Wouter heeft een klein kantoor voor zijn administratie aan de Machineweg 3D-6, 1432 EK Aalsmeer.

*             Last but not least: Concurerende tarieven

De verkopers en kopers van Huizinga Makelaars worden ambassadeurs en zorgen voor klanten in de toekomst.

Perfecte woningmarketing + perfecte verkoopstyling = maximaal resultaat.

De presentatie van jouw woning is van groot belang. Hier steekt Huizinga Makelaars veel tijd en geld in. Hierdoor valt jouw woning direct op als deze te koop staat. Dit bereikt Huizinga Makelaars door de beste verkoopstyling en de beste woningmarketing in te zetten. Samen met hun netwerk en persoonlijke aandacht streven zij naar optimale aandacht en een maximaal aantal bezichtigingen. Het resultaat is bij iedere verkoop hetzelfde: Tevreden verkopers én kopers.

Lidmaatschap Businessclub FC Aalsmeer en slogan.

Wouter is lid geworden van de Businessclub om zijn regionale netwerk te vergroten.

Het motto van Wouter: “Van droom tot sleuteloverdracht – samen maken we het waar”

www.huizingamakelaars.nl

www.instagram.com/wouterhuizinga

Telefoon: 06-46835080

e-mail: wouter@huizingamakelaars.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid