Amstelhof Sport & Health Club

Sport en ontspanning onder één dak!

Wie is Dani en wat is je achtergrond?

Of het nou het schilderen van de yogastudio, het houden van een directievergadering of het onderzoeken van de nieuwe fitness/lifestyle trend is, ik vind echt alles leuk aan mijn vak. Op mijn 16e ben ik bij Amstelhof begonnen en nu 16 jaar later heb ik het hier nog steeds naar mijn zin. En er komen nog veel leuke projecten aan.

Ik ben Dani Calmez en ik ben 32 jaar. Ik kom oorspronkelijk uit Uithoorn en nu woonachtig in Amstelveen.  Van toegepaste psychologie ben ik overgestapt naar de opleiding communicatie, omdat ik wat meer de commerciële & marketing kant op wilde gaan. Ik hebt het altijd leuk gevonden om middels (marketing) communicatie de drijfvier van mensen te prikkelen om iets te gaan doen. Gedrag vind ik dan ook erg interessant.

16 jaar geleden ben ik hier bij Amstelhof achter de bar begonnen. In de horeca werken is een leuke manier om mensen te leren kennen. Ik vond het altijd leuk om van het Grand Cafe mijn eigen ‘’woonkamer’’ te maken. Iedereen bij voornaam kennen en daar de juiste drankjes of hapjes bij koppelen was voor mij echt een soort hobby. Vervolgens ben ik van de horeca weggeplukt om in het informatiekantoor te gaan werken. Hier lag de verantwoordelijkheid om onze huidige leden op de juiste momenten te adviseren over vervolglidmaatschapsmogelijkheden en had ik de taak om potentiële leden zo goed mogelijk te informeren over wat wij aanbieden. Na een aantal jaar dit gedaan te hebben heb ik de sprong naar salesmanager mogen maken en ben ik als Clubmanager inmiddels verantwoordelijk voor de operationele voorkant van de organisatie.

Waar kun je voor terecht bij Amstelhof?

Amstelhof is een all-inclusive Sport & Health Club met een uniek aanbod van sport & ontspanning onder één dak. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor fitness, groepslessen, sporten met persoonlijke coach, tennis, squash of ontspanning in de wellness met onder andere een zwembad, sauna en stoombad. En dat is nog lang niet alles! Zo bieden wij elk lid altijd een luisterend oor en faciliteren wij ook exclusieve padel- en golfclinics aan onze leden.

Onderscheidend vermogen Amstelhof

Het onderscheidend vermogen van de Club zijn de mensen die hier werken: het personeel. Wij vinden het belangrijk dat wanneer iemand bij ons binnenkomt het gevoel overheerst dat ze gezien worden. Wat begint bij een warm welkom van de receptionist, een enthousisaste fitnessinstructeur of een groepslesdocent die jou motiveert om alles uit de les te halen.

Welke uitdagingen heeft Amstelhof?

We merken dat wij momenteel goed gevonden worden, de bezoekersaantallen zijn namelijk beter dan voorheen en we krijgen een hoge klantbeoordeling.  Dat is positief, maar des te belangrijker het is om de service en kwaliteit goed te waarborgen. Op elk moment van de dag (piek of dal) willen wij namelijk bezoekers een goede ervaring meegeven.

Een andere uitdaging voor ons is om te kijken hoe we nog meer kunnen verduurzamen. Hoe kunnen we nóg slimmer omgaan met (onnodige) kosten? Momenteel zijn wij bezig met een aantal grote(re) investeringen, waaronder het plaatsen van zonnepanelen. We doen dit ondere andere om meer zelfvoorzienend te kunnen zijn .

Waarom lid geworden van de Businessclub van FC Aalsmeer?

Zelf heb ik bij FC Aalsmeer gevoetbald en heb daar altijd met plezier rondgelopen. Ik ben blij dat we onderdeel mogen uitmaken van de Businessclub. We vinden het leuk om in contact te komen en te blijven met verschillende ondernemers uit de regio.

Wil je een keer Amstelhof ontdekken of als bedrijf met het personeel langskomen? Kom dan gerust bij ons langs voor een kennismaking, rondleiding of een goed kop koffie (wij hebben heerlijke bonen!). Iedereen is bij ons welkom om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Slogan Amstelhof

Amstelhof is een Club voor iedereen! Wat jouw (sportieve) doelstelling ook is, wij doen ons uiterste best om voor jou een geschikt programma op maat te ontwerpen.

Amstelhof Sport & Health Club

www.amstelhof.com

Noorddammerweg 30, 1424 NX Uithoorn- De Kwakel

Telefoon: 0297-531855
info@amstelhof.com

OPENINGSTIJDEN

Maandag: 07.00 – 23.00 uur
Dinsdag: 07.00 – 23.00 uur
Woensdag: 07.00 – 23.00 uur
Donderdag     : 07.00 – 23.00 uur
Vrijdag: 07.00 – 23.00 uur
Zaterdag: 08.00 – 18.00 uur
Zondag: 09.00 – 18.00 uur

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid