Truckwash 1 Group – Aalsmeer. De NUMMER 1 Truck wash voor Aalsmeer en omstreken.

Klaus Broersma van Truckwash Group en Johannes Snoek van Truckwash 1 zijn geen onbekenden van elkaar. Toen Johannes nog naar school ging, werd hij namelijk door Klaus aangenomen voor een bijbaantje in de truckwash van Klaus. Na het afronden van zijn school, klom Johannes daarop tot de rol van bedrijfsleider. Johannes heeft altijd de ambitie gehad om iets voor zichzelf te beginnen. Met behulp van Klaus is dit in 2015 gelukt en kon Johannes zijn eigen truckwash openen in Roosendaal en later ook in Rilland. De twee hebben al die tijd goed contact met elkaar gehouden en hebben nu hun krachten gebundeld door samen verder gaan als Truckwash 1 Group.

Aan het woord mede-eigenaar Johannes Snoek en regiomanager Kick de Ruig.

Johannes: Ik ben opgegroeid in Leimuiden en woon sinds 2015 met mijn gezin in Zundert – Brabant. Daar ben ik als Zuid – Hollandse jongen terecht gekomen, omdat ik in het nabijgelegen Roosendaal mijn eerste Truckwash heb geopend.

Kick: Ik ben Kick, de regiomanager van locatie Aalsmeer en Utrecht. Ik heb tot mijn 20e in hartje Amsterdam gewoond, maar 2,5 jaar geleden toch de kans genomen in Utrecht te gaan wonen om te zien of het gras toch echt groener is aan die kant. Op die manier bij Truckwash Utrecht gekomen, mijn weg omhoog gewerkt en zo is het balletje gaan rollen. De plek in Aalsmeer kwam vrij, en die heb ik met beide handen aangegrepen. Sinds maart 2023 is Utrecht als mijn tweede locatie aangesteld.

Truckwash 1 Group, hoe werkt het concept precies en wat is jullie ambitie?                                                               Wij worden blij van tevreden chauffeurs en de meeste chauffeurs zijn trots op hun wagen, of die nu van zichzelf is of van het bedrijf waar ze voor rijden. Bij Truckwash 1 Group kunnen de chauffeurs 6 dagen per week (zonder afspraak) terecht in onze hypermoderne wasstraten, inmiddels gevestigd in 8 centraal gelegen steden verspreidt over Nederland. Per wasstraat zijn er ruimte openingstijden, ook in de avonduren, zie hiervoor www.truckwash1group.nl/locaties. De wasstraat voor een vrachtwagen ziet er net even iets anders uit dan de wasstraat voor personenauto’s en ken naast gemechaniseerd ook nog veel handwerk. Dit heeft te maken met de verschillende soorten en maten van trucks en bijvoorbeeld ook opleggers die gereinigd moeten worden. Naast tevreden chauffeurs word ik ook heel enthousiast van tevreden medewerkers. Zij zijn immers ons visitekaartje en voeren de werkzaamheden uit, die soms ook best pittig kunnen zijn.

Onze ambitie is om op termijn een Nederlandse dekking te hebben in truckwash, maar ook te gaan expanderen buiten in Nederland. Met een concept hiervoor via franchise zijn wij op dit moment mee bezig. Klaus en ik zijn nu eigenaar van de huidige 8 vestigingen.

Hebben jullie uitdagingen en waarom zijn jullie lid geworden van de BusinessClub?                                                                                                                                                    Jazeker hebben wij die. Wij willen op al onze vestigingen dezelfde service en kwaliteit hebben en dat valt en staat bij goed en gemotiveerd personeel. Om goed en gemotiveerd personeel te krijgen en te behouden, zorgen wij voor een passende salariëring.  Een uitdaging is wel om bij verloop steeds de juiste mensen aan te trekken. Een tweede uitdaging ligt meer aan onze expansiedrift buiten Nederland in Europa. Ondanks dat het lijkt binnen Europa dat de regelgeving van bijvoorbeeld energie en afvalwater overal hetzelfde is, dan vergis je je. Er is nog steeds een wirwar van regels, per vestiging land moeten we daarom dus steeds goed opletten. Wij zijn lid van de BusinessClub van FC Aalsmeer geworden omdat wij ons als Aalsmeers bedrijf ook willen committeren aan de lokale gemeenschap. Daarnaast heeft de BusinessClub een heel mooi en omvangrijk netwerk. Tot slot zijn wij altijd op zoek zijn naar goede en enthousiaste medewerkers. Het maatschappelijke initiatief van de BusinessClub van Werken in Aalsmeer: www.werkeninaalsmeer.nl  kan ons daar zeker bij helpen.

De slogan van Johannes:                                                                                                                                                       Die is niet zo heel moeilijk: “Wij zijn nummer 1 & wassen heeft altijd zin”. Dat maken we niet alleen waar door ons vakwerk en scherpe prijzen, maar ook straks door een landelijke dekking!

Truckwash 1 Group Aalsmeer – Amstelveen

Afmijnstraat 4, 1187 ZZ Aalsmeer

Website: www.truckwash1group.nl                                                                                                                           Facebook: www.facebook.com/truckwash1RR                                                                                                          Telefoon: 088-0600100


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid