De Microsoft database experts van SQLBrander.nl

SQLBrander.nl biedt naast support en beheer ook consultancy en checkups van de database-omgeving van klanten. Of het nu een project is met een korte doorlooptijd of een langetermijn oplossing, hulp op maat bij data-infrastructurele oplossingen, dat is waar SQLBrander.nl voor staat.

Gé Brander, directeur-eigenaar en database expert

Als zoon van slager Brander is Gé een geboren en getogen Aalsmeerder. Zijn roots liggen bij de IT-afdeling van de bloemenveiling Aalsmeer waar hij ruim zes jaar heeft gewerkt. Na diverse omzwervingen bij verschillende bedrijven en twee jaar als freelancer is hij in 2019 SQLBrander.nl gestart. Inmiddels telt de organisatie vijf medewerkers en dat is dan ook de reden dat ze recent van de Studio’s Aalsmeer naar een ruim kantoor aan de Andorraweg 8 in Aalsmeer zijn verhuisd. De ambitie is om binnen twee jaar te verdubbelen in het aantal medewerkers en klanten. Uiteraard met behoud van de kernwaarden; klantgericht, maatwerk, betrouwbaar en altijd een optimale service. Gé geeft aan heel trots te zijn op wat hij en zijn team de afgelopen jaren hebben bereikt. Er is hard gewerkt (en zoals ze zelf zeggen, ook veel gelachen) om de klanten optimaal te helpen. Die klanten hebben SQLBrander.nl vaak weten te vinden door mond-tot-mond-reclame maar ook de overzichtelijke en duidelijke website www.sqlbrander.nl zorgt voor een gestage stroom van opdrachten in binnen- en buitenland.  

Geen uitdaging is te groot

Wat we doen bij SQLBrander.nl? We zorgen dat de SQL Server-omgeving van onze klanten optimaal draait. Dit doen we door issues of problemen op te lossen. We bieden ondersteuning bij de uitvoering van projecten. En heel belangrijk we delen onze kennis en expertise met onze klanten zodat ook zij inzien hoe ze de SQL Servers efficiënter kunnen laten presteren. Daarnaast ontwerpen we nieuwe SQL Server omgevingen altijd samen met de klant. Zo sluit deze beter aan bij de wensen en eisen van de applicaties binnen het bedrijf en weet men dat deze op de juiste manier is ingericht.

En wat is dan een Checkup?

Een checkup is een snelle en kosten efficiënte manier om inzicht te krijgen in de performance en betrouwbaarheid van de database servers. Dus heb je een nieuwe omgeving ingericht? Of wil je weten hoe de bestaande database servers inricht kunnen worden naar best practices? Dan vraag je een checkup aan. De IT omgeving wordt grondig doorgelicht en de resultaten in een uitgebreid plan gerapporteerd.

Voor klanten nemen we altijd de tijd zaken toe te lichten en uit te leggen. We proberen onze klanten van A tot Z te ontzorgen. Het hele team heeft een uitstekende en up-to-date kennis van het vakgebied en is extra capaciteit nodig, dan schakelen we externe expertise in.

Lidmaatschap Businessclub

Gé geeft aan lid te zijn geworden van de BusinessClub van FC Aalsmeer omdat hij SQLBrander.nl wat meer bekendheid wil geven in de regio. Daarnaast is aansluiting een mooie manier om laagdrempelig te netwerken.

SQLBrander.nl, Andorraweg 8, 1432 DB AALSMEER

Mail: info@sqlbrander.nl  Telefoon: +31 (0)297 893 096

www.linkedin.com/company/sqlbrander


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid