Gomes Mercedes Benz dealer Aalsmeer.

Gomes is een prachtig professioneel en ook informeel familiebedrijf waarbij tevreden klanten op nummer één staan. Alle medewerkers hebben één doel, één passie. Namelijk de beste keuze zijn voor iedereen die van plek A naar plek B wil rijden. 

                                                 Ons doel? Customers For Life!

Norbert Schmitz vestiging manager Aalsmeer.

Norbert heeft zijn jeugd doorgebracht in Vinkeveen en is met zijn gezin woonachtig in Amstelveen. Hij is zoals je noemt ‘opgegroeid’ met het merk Mercedes-Benz. Nadat zijn vader, die zeer trouw is aan het merk, een balletje had opgegooid om van Toyota naar Mercedes-Benz over te stappen nam hij die uitdaging met beide handen aan. Toen als jongste bediende bij Biemond en van Wijk, de rechtsvoorgangers van Gomes. Nu, 25 jaar later en na bijna alle onderdelen binnen het bedrijf en op andere vestigingen doorlopen te hebben, geeft Norbert leiding aan het team van de vestiging Aalsmeer. Samen met zijn collega en servicemanager Lucien Bergen zijn zij verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing.

Wie is Gomes?

Gomes Noord-Holland is officieel Mercedes-Benz, smart en Fuso dealer voor personenwagens, bestelwagens en trucks met een verzorgingsgebied van Texel tot en met Hillegom en van Zandvoort tot en met Vinkeveen. Zij zijn dé partner voor al uw mobiliteitsvragen voor sales en aftersales met totaaloplossingen voor zowel de particuliere als zakelijke klant.

Norbert ligt toe. Bij de vestiging waar ik verantwoordelijk voor ben, hebben we net zoals bij de meeste vestigingen van Gomes alles onder één dak. One-Stop-Shopping. Van de verkoop (en inkoop) van nieuwe Mercedes-Benz modellen -en Certified occasions, onderhoud, schade afhandeling, lease en financieringsproducten en autoverzekeringen. De nieuwe en volledig elektrisch aangedreven Smart wordt exclusief vanuit onze vestiging aangeboden. Gomes heeft een breed klantenbestand, families, zakenmensen en van MKB-ers tot bedrijven met een groot wagenpark.

Kernwaarden en uitdagingen.

Gomes, streeft ‘Customers for life’ na. Dit wil zij bereiken door een wendbare mobiliteit oplosser te zijn, welke op klimaat neutrale wijze voor een premium klantbeleving wil zorgen. Dit in samenwerking met strategische partners en intrinsiek gemotiveerde medewerkers met een optimale werk/ privé balans.

Norbert geeft aan, dat één van de grootste uitdagingen op dit moment de leververtragingen zijn van bepaalde onderdelen. Een tweede uitdaging is de permanente aandacht voor vakmensen in de verschillende disciplines met bijbehorende scholing. Ten slotte geeft Norbert aan dat digitalisering van arbeidsprocessen binnen Gomes een grote rol speelt en ook een continu proces is van aandacht.

Trots op.

Norbert is er allereerst trots op dat hij onderdeel uitmaakt van de community van Gomes en dat hij uitermate trots op zijn team is, waarbij iedereen ongeacht zijn/ haar functie verantwoordelijkheid pakt. Het is een mooi en hecht team, met eigenlijk weinig verloop, zitten in een geweldig pand en we hebben regionaal een echte gunfactor van onze klanten.

Lidmaatschap Businessclub.

Gomes Aalsmeer is lid geworden van de Businessclub van FC Aalsmeer allereerst om als lokale ondernemer een steentje bij te dragen in het maatschappelijk belang en support van de club. Daarnaast kan door het lidmaatschap meer zichtbaarheid ontstaan voor de 100% mobiliteitsoplossingen die Gomes kan bieden voor de zakelijke rijders en MKB.

Lees meer over Gomes Mercedes Benz en haar passie voor mobiliteit: www.gomes.nl/aalsmeer

Of neem een kijkje in de showroom: Lakenblekerstraat 5-9, 1431 GE Aalsmeer. U bent van harte welkom!


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid