Businesspark Aalsmeer

Aan de Hollandweg op Businesspark Aalsmeer zijn 2 bedrijfsverzamelgebouwen gelegen en een kassencomplex, allen opgedeeld in verhuurde units van verschillende afmetingen. Familie Van der Meulen is eigenaar van het geheel en verzorgt zelf het beheer en de exploitatie van de gebouwen. Waar de grootouders op deze plek vroeger begonnen zijn met een rozenkwekerij heeft de familie er tegenwoordig Businesspark Aalsmeer gerealiseerd en staat inmiddels de 3e generatie aan het roer.

Aan het woord, Ingrid van der Laarse -van der Meulen.

Ik heb CIOS gedaan en jarenlang voor Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer B.V. gewerkt, zij beheren zwembad De Waterlelie en andere sportaccommodaties in Aalsmeer. Daar heb ik mij destijds onder andere bezig gehouden met het beheer en exploitatie van de Brede Scholen. Mijn echtgenoot Sander en ik zijn nu samen eigenaar van Van der Meulen Metaalbewerking welke eveneens op ons bedrijventerrein Businesspark Aalsmeer gehuisvest is, we hebben dit bedrijf in 2017 van mijn ouders overgenomen.

Zoals gezegd hebben mijn grootouders zich vroeger op de Hornweg gevestigd met een rozenkwekerij, sindsdien zijn er veel ontwikkelingen geweest in de kwekersbranche en dus ook op ons terrein. Mijn vader Nico van der Meulen had een vooruitziende blik en heeft de oude kassen in verschillende fases vervangen en het terrein ontwikkeld tot wat het vandaag de dag is; bedrijfspanden die passen binnen het concept van Green Park Aalsmeer. 

Mijn broer Arno en ik hebben inmiddels het stokje overgenomen van onze ouders en runnen de dagelijkse organisatie van het businesspark waar bedrijfspanden in units zijn verdeeld, overigens zijn onze ouders nog steeds zeer betrokken en staan ons bij met raad en daad. In totaal wordt circa 20.000 m2 verhuurd, deels verspreidt over twee verdiepingen. Zelf ben ik verantwoordelijk voor de administratie, huurcontracten en onderhoud ik het contact met onze (potentiële) huurders. Arno is verantwoordelijk voor de bouwkundige staat van onze panden waarbij hij zich bezig houdt met bouwbegeleiding, techniek, het onderhoud, storingen en eventuele verbouwingen in onze panden.

Uniek en Onderscheidend.

Ons concept is uniek te noemen, met als motto: Samen ondernemen, op één terrein.

Waarbij de verschillende bedrijven in bedrijfsvorm en grootte elkaar aanvullen en versterken.

Wij zijn een familiebedrijf met bijbehorende kernwaarden. Er is nauw contact met onze huurders, die wij bij naam en toenaam kennen, er is een grote sociale controle en wij hebben naast het onderhoud en openen en sluiten van het terrein, tevens de alarmopvolging in eigen beheer. Er zijn rondom ruime parkeervoorzieningen en als er een keer na werktijd een aflevering voor een van onze huurders is, zorgen wij voor de ontvangst zonder dat de huurder daar zelf voor terug hoeft te komen.

Uitdaging en ambitie.

Een van de grootste uitdagingen op dit moment, is de bereikbaarheid en vindbaarheid van onze locatie in het Green Park Aalsmeer. Dit heeft mede te maken met de ontwikkeling van het Green Park gebied die nog volop gaande is maar ook met de aanpassingen van de straatnamen. Waar bij Aalsmeerders ons vroegere adres, namelijk de Hornweg, algemeen bekend was, moet men nog bekend raken met de relatief nieuwe Hollandweg (aan te rijden vanaf de Middenweg) waar ons businesspark nu gehuisvest is.

Onze ambitie is kwaliteit te blijven leveren in rechtstreeks contact met onze huurders.

Businessclub FC Aalsmeer.

Zelf ben ik een aantal keren op de open Meer voor ondernemers avonden van de Businessclub geweest, waar voor ons regelmatig leuke en interessante thema’s aan bod kwamen en Arno en ik hebben uiteindelijk besloten ook lid te worden. Tevens dragen wij FC Aalsmeer, waar mijn man en kinderen voetballen en ik zelf jeugdcoördinator ben geweest, een warm hart toe. Wij vinden het van belang dat er een goed jeugdbeleid gevoerd wordt binnen de vereniging.

Voor meer informatie over het Businesspark en de gevestigde bedrijven zie:

www.businessparkaalsmeer.nl

Hollandweg 27, 1432 DD Aalsmeer

info@businessparkaalsmeer.nl

Tel: 06-48175604


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid