IGD B.V. Glas en Aluminium Kozijnen Aalsmeer

Met meer dan 25 jaar ervaring in de meest uiteenlopende werkzaamheden in de glasbranche en de

productie van aluminium kozijnen staat IGD B.V. vanaf een vertrouwde locatie aan de Oosteinderweg 371C te Aalsmeer garant voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

IGD Glas richt zich op het leveren en monteren van alle soorten beglazing en produceren en monteren aluminium kozijnen van het merk AluK in eigen beheer.

Wendy Hoorenman, directeur eigenaar

Geboren in Amsterdam maar opgegroeid en nog steeds woonachtig in Hoofddorp. Ik ben moeder van 2 fantastische volwassen jongens. Eigenlijk heb ik een medische opleiding gedaan in mijn jonge jaren maar “rolde” in de glaswereld in 1990. Na 20 jaar kwam een roerige periode. Ik besloot om met mijn onstane passie voor glas de grote stap te nemen naar het zelfstandige ondernemerschap. De locatie Oosteinderweg 371C in Aalsmeer was beschikbaar en had de juiste indeling om snel te kunnen schakelen. Een bijkomende uitdaging was dat het voorzag in alle faciliteiten voor de productie van aluminium kozijnen. Voor mij toen een nieuwe materie maar voor Ton Kruunenberg “appeltje eitje”. Nu na onze inmiddels 12-jarige samenwerking kunnen we trots zeggen dat we ook deze tak een nieuw leven hebben gegeven.

IGD, meer dan Glas!

Door de uitgebreide voorraad aluminium profielen en het op voorraad hebben van alle gangbare glassoorten op bladmaten, is IGD glas snel in staat om bijna altijd te voldoen aan alle vragen.

Ook glasbewerkingen (slijpen en boren) kunnen kan IGD glas snel realiseren door de aanwezigheid van een effectief machinepark.

Onderscheidend

IGD onderscheidt zich op de volgende kenmerken:

*PERSOONLIJKE SAMENWERKING. Persoonlijke aanpak en in goed overleg met de klant levert IGD het gewenste resultaat.

* BESTE KWALITEIT MATERIAAL. IGD werkt met het beste kwaliteit aan materiaal, opgeleide professionals en de nieuwste technologie, dus gegarandeerd het optimale resultaat!

* PROFESSIONELE STANDAARDEN. Afspraak is bij IGD-afspraak. Wat zij u beloven, komen zij ook na, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Waarom IGD glas?

  • Oplossingen op maat
  • Ruim 25 jaar ervaring in de glasbranche
  • Eigen productie en bewerkingsfaciliteiten
  • IGD is Informeel, no-nonsens en klantgericht

Waarom lid geworden van de Business Club van FC Aalsmeer?

Buiten het voetballen op het veldje aan de overkant van de straat en tussen de bank en de keukentafel met de kids heb ik zelf nooit het echte voetbal gespeeld. Met 2 fanatieke voetballertjes was ik wel 2 keer per week de “klos” om bij weer en geen weer de trainingen, toernooien en wedstrijden bij te wonen. Ik heb dus veel tijd doorgebracht op de velden. Wij doen veel regionaal zaken en willen dan ook in de regio maatschappelijk betrokken zijn. Met een warm hart voor FC Aalsmeer hopen wij dat onze bijdrage de club in staat stelt om haar doelen te bereiken.      

Bovendien vind ik het lidmaatschap een goede gelegenheid om contacten te onderhouden en nieuwe contacten te realiseren met Aalsmeerse ondernemers.

IGD Glas en Aluminium Kozijnen, Oosteinderweg 371c 1432 AZ Aalsmeer

Telefoon: 0297 – 329888 E-mail: info@igdglas.nl

www.igdglas.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid