Zorggroep Aelsmeer

Ellen Keulemans, Directeur-Bestuurder

Ellen Keulemans is de eindverantwoordelijke voor de Zorggroep Aelsmeer. Sinds 2019 is Ellen in Aalsmeer komen werken en na het 25-jarig bestaan al snel in de coronagolf gerold; wat een warme betrokkenheid heeft Aalsmeer laten zien bij de bewoners van het Zorgcentrum. Hardwerkende ondernemers, meerdere actieve kerkgenootschappen, mooie bloemen en een spetterende watersportsector, dit vormt een prachtige omgeving om samen aan de oudere inwoners zorg en begeleiding te bieden.

Zorggroep Aelsmeer

Een nieuwe naam vanaf januari 2023: als Zorggroep Aelsmeer bieden wij ouderen in Aalsmeer en Kudelstaart zowel thuiszorg en hulp in de huishouding, dagbesteding, maaltijden via Tafeltje Dek Je en verpleeghuiszorg in het vertrouwde Zorgcentrum.

Zorgcentrum Aelsmeer, 24 uur zorg (7 dagen per week 365 dagen per jaar).

Het zorgcentrum ligt midden in het dorp Aalsmeer en heeft drie zorgafdelingen, een eigen wasserij, een eigen keuken met restaurant en de Tafeltje Dek Je voorziening. Daarnaast zijn Thuiszorg Aalsmeer en de inloop- en ontmoetingscentra onderdeel van de organisatie. Met ruim 330 medewerkers en net zoveel vrijwilligers wordt aan ongeveer 100 bewoners en ruim 600 thuiswonende cliënten zorg en begeleiding geboden. De kleinschalige structuur zorgt voor korte lijnen en een goede afstemming in de keten van zorg voor ouderen. Samen met familie en de vrijwilligers besteden wij veel aandacht aan het welzijn van onze cliënten. 

Onderscheidend van andere zorgorganisaties

Wij zijn van mening dat professionele en persoonlijk zorg voor onze cliënten, vooral mogelijk is wanneer wij ook goed zorgen voor onze medewerkers. Daarom investeren wij graag in de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Waar wij enorm trots op zijn, is de hechte band van onze medewerkers. Iedereen kent elkaar en als team hebben wij veel voor elkaar over. De zorg voor onze cliënten staat immers voorop. En wat ons het onderscheidt van andere zorgorganisaties zijn de korte lijnen binnen de organisatie. Dit maakt ons ook zo bijzonder, van en voor het dorp. Tijdens de lunch eet je samen met medewerkers van verschillende functies in de organisatie een lekker kommetje soep en praat even bij. Dit maakt het werken bij Zorgcentrum Aelsmeer ressorterend onder Zorggroep Aelsmeer ook zo leuk.

Uitdagingen

Net als in veel andere branches kent onze organisatie uitdagingen. Zo speelt ook bij ons de krapte op de arbeidsmarkt. Onze grootste uitdaging zijn zowel het aantrekken van personeel, maar ook het behouden van ons personeel. We willen er immers voor zorgen dat we de optimale zorg aan onze cliënten kunnen bieden. Zeker in de huidige concurrerende markt vraagt dit om veel creativiteit. Op dit moment is ons plan om volop in te zetten op ons wervings- en selectiebeleid. Ook zijn wij bezig om te kijken naar de mogelijkheden die wij onze huidige medewerkers kunnen bieden om het werken bij Zorggroep Aelsmeer nog aantrekkelijker te maken.

Lidmaatschap BusinessClub.

Veel van onze medewerkers komen uit Aalsmeer en omstreken. Zorggroep Aelsmeer is lid geworden van de BusinessClub om nog meer naamsbekendheid binnen Aalsmeer te creëren. Daarnaast vinden wij het fijn dat wij een steentje kunnen bijdragen en met elkaar het werken in Aalsmeer te kunnen promoten.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of ben je bijna afgestudeerd? Binnen de kleinschalige en persoonlijke organisatie van Zorggroep Aelsmeer is er ruimte om jezelf te zijn!

Zorggroep Aelsmeer: Goed in het gewone en dicht bij de mensen!

www.zg-aelsmeer.nl

Reactie op vacatures : hrm@zg-aelsmeer.nl

Telefoon: 0297- 326050

Adresgegevens:

Molenpad 2, 1431 BZ Aalsmeer


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid