9 Knots Solutions BV. Specialist in bedrijf softwareoplossingen.

Het logo.

9 Knots Solutions, of te wel 9 knopen werd in de tijd van de VOC-tijd als het hoogste haalbare zeiltempo beschouwd en werd synoniem voor snelheid en voorspoed.

Jim Leliveld, Operations Manager.

Jim is geboren en getogen in Nieuwveen en is een IT-er in hart en nieren. Jim volgde een studie ICT en is na zijn stage blijven hangen in de horeca-hotel automatisering. Zes jaar later, eind 2010, werd Jim door Richard Klijn, de eigenaar van 9 Knots Solutions, benaderd om voor hem te komen werken. In die tijd is hij begonnen als ontwikkelaar voor softwareapplicaties en heeft hij in de jaren daarna de studie hbo-bedrijfskunde behaald. Inmiddels is Jim leidinggevende binnen het bedrijf. 9 Knots Solutions telt ruim 20 medewerkers. De klanten zijn zeer divers, van Kwekers, Glastuinbouwbedrijven, AGF-ondernemingen, maar ook bedrijven in de logistiek.

9 Knots Solutions, onderscheidend door eigen framework.

Het bedrijf werkt met een eigen ontwikkeld framework, genaamd Casemaster.

Deze kent drie standaard softwareoplossingen naast diverse maatwerk applicaties:

  1. GreenMaster; Deze applicatie is speciaal ontwikkeld voor de sierteelt en is het complete verkoopprogramma voor bloemen- en plantenkwekers.
  2. FlexMaster; Dit is een planningstool voor o.a. intern personeel en flexwerkers bij bijvoorbeeld uitzendbureaus. Ook deze planningstool is voorzien van huisvesting en transport.
  3. Partner FinMaster; Boekhoudsoftware voor de juiste financiële controle voor elke ondernemer. Het boekhoudpakket beschikt over de PSD2 koppeling. Met deze licentie, goedgekeurd door De Nederlandse Bank, kan FinMaster je helpen rechtstreeks vanuit je eigen zakelijke betaalrekening mutaties te administreren.

Alle applicaties zijn webbased en kunnen gemakkelijk gekoppeld worden aan andere applicaties.

Door het werken met deze drie standaarden, is 9 Knots in staat om eenvoudig softwareoplossingen te realiseren. Binnen het bedrijf hebben de ontwikkelaars zelf direct contact met hun eigen klanten. Dit is slim om op de directe behoefte van de klant te kunnen inspelen zonder tussenpersonen. Uitermate trots is Jim op wat zij in relatief korte tijd hebben bereikt en hoe zij als organisatie binnen de branche zijn gegroeid. Door veel in medewerkers te investeren, is er relatief weinig verloop bij 9 Knots.

Uitdagingen en lidmaatschap van de Businessclub.

9 Knots streeft ernaar om de software nauw op de klant te laten aansluiten. Het vertalen van de wensen en behoeften van de klant kan een uitdaging zijn, echter voor deze uitdaging draait 9 Knots haar hand niet om. De focus ligt op het steeds op de hoogte blijven van nieuwe technieken. Hoe kunnen zij deze toepassen en is het interessant voor de klant.

9 Knots werd lid van de Business Club vanwege de interesse in Werken in Aalsmeer. Na 12 jaar te zijn gevestigd in Nieuwveen, verhuisde zij in 2021 naar een nieuw kantoor in De Kwakel. Het bedrijf groeit waardoor er diverse vacatures open kwamen te staan. Binnen de regio op zoek gaan naar nieuwe mensen is fijn. Met het lidmaatschap willen zij naast naamsbekendheid, ook bedrijven in de regio beter leren kennen.

Hier doen zij het allemaal voor:

“Laat ondernemers weer ondernemen door inzichtelijke en gebruiksvriendelijke software”

9 Knots Solutions B.V.

Voorling 170

1424 RS De Kwakel

Telefoon: 085-21001905

info@9knots.nl

www.9knots.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid