TCT-techniek, erkend installQ installateur

TCT-techniek is een erkend installQ installateur* en staat voor kwaliteit, ontzorgen, onderhouden van elektrotechnische installaties, data en intercom, videofoon installaties, vastgoedinvesteerders, zonnestroom partijen en particulieren. *installQ installateur: www.echteinstallateur.nl

Thijs Trumpie, directeur-eigenaar

Thijs is op zijn 16e naar de bedrijfsopleiding elektrotechniek gegaan na het behalen van zijn diploma LTS. Hij heeft in het begin van zijn carrière bij diverse grote werkgevers in de sector gewerkt, waaronder GTI-Suyver en Roosen als projectleider. In 2011 begon het bloed te kriebelen en zijn Thijs en vier collega’s voor zichzelf begonnen. In 2018 is Thijs uit dit bedrijf gestapt en na een korte periode in loondienst gewerkt te hebben eind 2018 gestart met TCT-techniek.

Thijs is binnen TCT-techniek meewerkend en werkt gemiddeld met drie tot zes ZZP-ers samen.

Mooi vak

TCT richt zich met name op klanten in de B2B business en heeft naast detailhandel een aantal grote vaste klanten, waaronder het foodcenter in Amsterdam aan de Jan van Galenstraat. Het werkgebied van TCT-techniek is regionaal, met uitschieters tot midden Nederland. Aan acquisitie hoeft Thijs bijna niets te doen, want door zijn grote netwerk en mond tot mondreclame komen de meeste van zijn klanten bij hem terecht. Thijs geeft aan een echte netwerker te zijn en houdt er ook van om samen met klanten naar een mooie pot voetbal te kijken. Ajax is zijn favoriete club.

Als je Thijs vraagt wat het mooie aan zijn vak is begint hij te glunderen. Het mooie aan de elektrotechniek is dat het een gespecialiseerd vak is, waar je samen naar een eindproduct voor de klant naar werkt. Een eindproduct wat aan alle normeringen voldoet en wat jarenlang gebruikersgemak voor de klant moet geven en mocht er dan toch iets zijn, dan staan wij altijd paraat om het euvel weer te verhelpen. ‘Ontzorgen’ is het motto van Thijs en zijn collega’s. Daarnaast is ‘afspraak is afspraak’ het levensmotto van Thijs.

Uitdagingen en toekomst

Uitgadingen liggen er op het personele vlak en op het gebied van planning.

Wij zijn altijd op zoek naar deskundige collega’s op het gebied van elektrotechniek. Daarnaast is TCT erkend leerbedrijf dus jonge mensen die het vak willen leren middels een leer-werktraject zijn ook van harte welkom.

Een tweede uitdaging is de keten in het werk waar Thijs en zijn collega’s zich mee bezighouden. Als bijvoorbeeld de aannemer met zijn werkzaamheden uitloopt, gooit hij daarmee ook de planning van de elektriciens in de war en daarmee ook de planning van andere werkzaamheden. Dit gebeurt helaas veel te vaak, aldus Thijs. Thijs zou graag nog wat groeien met het bedrijf, uiteraard wel met behoud van de kernwaarden persoonlijk contact, kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Lidmaatschap BusinessClub

Thijs is lid geworden van de BusinessClub omdat zijn zoon bij FC Aalsmeer voetbalt en hij als lokale ondernemer ook iets terug wil doen voor de gemeenschap. Daarnaast is het altijd goed om contact te hebben met gelijkgestemde ondernemers.

Contactgegevens

TCT Techniek
Van Cleeffkade 12
1431 BA, Aalsmeer
W: www.tct-techniek.nl
E: thijs@tct-techniek.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid