Waning Tweewielers: Fietsplezier voor jong en oud

“Een uitgebreide fietscollectie voor jong en oud. Fietsplezierwinkel Waning Tweewielers, hét adres voor fietsplezier voor het hele gezin!”

René Waning: “Ik ben geboren in Drenthe en door het beroep van mijn vader, die bij de Rabobank werkte, ben ik in mijn leven wel negentien keer verhuisd. Op mijn zeventiende ben ik als vakantiehulp bij een fietsenwinkel begonnen en gepassioneerd geraakt voor het mooie vak. In 2001 hebben wij onze ruim opgezette winkel, gevestigd aan het begin van de Zijdstraat in Aalsmeer, geopend.” Saskia vult aan: “Ik kom oorspronkelijk uit Den Haag en heb o.a. in de zorg als manager en in de ICT als consultant gewerkt. Naast mijn drukke baan en zorg voor mijn moeder, hielp ik René in de zaak. Toen dit op een gegeven moment te veel bij elkaar werd, ben ik fulltime in de winkel gaan werken. Wij wonen gezellig in Kudelstaart, op fietsafstand van Aalsmeer.

Waning Tweewielers

“Wij hebben een fysieke fietsenwinkel met grote showroom en een werkplaats. Wij voeren o.a. de fietsmerken Aldo, Cube, Gazelle, Flyer, Pegasus, Puky, Urban Arrow en VanDijck. Naast fietsen verkopen wij verschillende fietsaccessoires, zoals fietstassen, fietscomputers, kinderzitjes, fietspompen, sloten, zadels, helmen, regenkleding, schoenen, sportvoeding- en verzorging en fietsendragers. Daarnaast slijpen wij vakkundig en het hele jaar door schaatsen. Naast de verkoop van fietsen doen wij het onderhoud aan alle soorten fietsen, waaronder ook elektrische.

Wij verkopen het hele assortiment fietsen voor jong en oud en dus ook het kleine kinderfietsje. Daarnaast geloven wij sterk in de meerwaarde van eerlijk en goed advies, een ruim(e) assortiment en service, proefrijden op een beoogde fiets en uiteraard een leenfiets bij reparatie. Daarnaast en niet geheel onbelangrijk, geloven wij in de filosofie dat wij de klant ook echt als klant behandelen. Dat heeft niets met financiën te maken en een eerlijke prijs voor onze dienstverlening en producten.”

Klantenkring

“Wij zijn er trots op om inmiddels 20 jaar onderdeel van de Aalsmeerse gemeenschap te mogen uitmaken en hebben in de loop van de jaren een vaste klantenkring opgebouwd. In verband met de nieuwbouw komen daar ook steeds weer nieuwe klanten bij, maar door onze goede naamsbekendheid ook nieuwe klanten uit omliggende plaatsen.

Het is voor ons hartstikke leuk en mooi om te zien, dat in het verleden ouders met kinderen bij ons in de zaak kwamen voor een fiets en later terugkwamen als de kinderen wat groter waren geworden en een nieuwe fiets nodig hadden. Of dat deze kinderen inmiddels zelf volwassen zijn en nu met hun eigen kinderen bij ons in de winkel terugkomen.”

Lidmaatschap Businessclub

“Mobiliteit gaat in ons leven een steeds grotere rol spelen en daar hoort fietsen zeker bij. In de grote steden zie je al dat fietsen steeds meer een alternatief wordt voor de auto. Het is bovendien ‘groen’ en gezond. Elektrisch fietsen gaat een steeds grotere rol spelen, ook bij jeugd en de oubolligheid van jaren geleden is er wel al een beetje vanaf. Omdat Aalsmeer ook op toeristisch gebied steeds meer op de kaart komt, verwacht ik ook meer fietsen te kunnen verhuren.

Wij zijn lid geworden van de Businessclub om als Aalsmeerse ondernemer ook lokaal iets terug te doen, in dit geval voor FC Aalsmeer. Daarnaast houden wij wel van een mooie pot voetbal.”

“Het belangrijkste in het leven, is met geld niet te koop!”

 

Contactgegevens

Waning Tweewielers
Zijdstraat 5
1431 EA, Aalsmeer
T: 0297-322120
W: www.fietsplezierwinkel.nl
E: info@fietsplezierwinkel.nl

 


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid