Luba Aalsmeer, het grootste uitzendbureau voor het MKB

“Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, daar staan we voor bij Luba Aalsmeer.”
Saar van der Kooi

Saar van der Kooi is geboren en getogen op Texel. Toen zij achttien was is zij naar het vaste land verhuisd om in Amsterdam op kamers te gaan wonen. Hier heeft zij aan de Hogeschool voor Economische Studies (HES) de studie International Business gevolgd. Na een korte vervolgstudie in Dortmund is zij stage gaan lopen in London. Saar: “Voorafgaand mijn afstudeerscriptie heb ik ook nog een tijdje in Frankrijk gewoond om mij ook de Franse taal eigen te maken. Uiteindelijk ben ik in 1995 afgestudeerd.”

“Wat betreft werk was dat moment een hele slechte tijd. Ik ben destijds als intercedent bij uitzendbureau Unique terecht gekomen en heb ik daar twintig jaar gewerkt. Gedurende mijn dienstverband bij Unique heb ik verschillende bedrijfsovernames van andere uitzendbureaus meegemaakt. Uiteindelijk ben ik na twintig jaar bij Luba in Aalsmeer gaan werken, waar ik nu alweer zo’n 3,5 jaar werk als vestigingsmanager. Daarnaast stuur ik ook het team van Hoofddorp aan, dus ik ben eigenlijk de helft van de tijd aanwezig op de vestiging in Aalsmeer en de helft van de tijd in Hoofddorp.”

Uitzendbureau Luba

Luba is in 1968 opgericht in Leiden. Met zo’n vijftig vestigingen is Luba landelijk gezien het grootste uitzendbureau voor het MKB. Het bedrijf is met name actief in verschillende dorpen en steden in Noord- en Zuid-Holland. Samen met E&A uitzendbureau maakt Luba uitzendbureau deel uit van de Luba Groep.

Saar: “Luba is gespecialiseerd in flexibel personeel, waarbij de focus ligt op functies in de logistiek, productie, techniek en administratie. Met de vestiging Aalsmeer bedienen we de plaatsen Aalsmeer, De Kwakel, Uithoorn en een stukje Schiphol/Oude Meer/Rijssenhout. Dit doen wij met een team van vijf, waaronder ikzelf, Mike, Wendy, Nadine en Cherina. Wij ontzorgen bedrijven door (tijdelijke) menskracht te leveren. Luba zet slimme processen in voor het uitzenden en de werving en selectie. Onze kracht hierbij is dat wij actief zijn voor zowel onze opdrachtgevers uit de regio als onze kandidaten. Tevens kennen wij de opdrachtgevers en kandidaten persoonlijk, wat ons onderscheidt van sommige andere dienstverleners die wat meer op afstand werken. Als bedrijf zijn wij zichtbaar, toegankelijk en benaderbaar. Onze slogan is daarom ook: “Digitaal, deskundig en dichtbij.” Toch kunnen wij ook terugvallen op de moederorganisatie bij bijvoorbeeld marketingactiviteiten.”

Ontwikkelingen van bedrijf en kandidaat

“Wat wij vooral belangrijk vinden is samenwerken, groeien en resultaat. Onze ambitie is dan ook om meer vestigingen te openen met als doel een steeds beter aansluitend vestigingsnetwerk, zodat wij elkaar ook kunnen ondersteunen bij het vervullen van vacatures. Luba wil niet alleen goed zijn voor de klant, maar ook voor de kandidaat door hen een kans te geven om zich te blijven ontwikkelen. Face-to-face contact is voor ons hierbij essentieel.

Het speerpunt voor de komende jaren is om digitalisering nog beter in te zetten. Op dit moment hebben wij in de backoffice al de verloning van uren en contracten belegd en kunnen wij ons op de vestigingen focussen op de klant en kandidaten. Dit kan echter alleen als je terug kunt vallen op de moederorganisatie.”

Lokale gemeenschap

“Wij zijn lid geworden van de Businessclub, omdat het ons de mogelijkheid geeft om in contact te komen met bedrijven uit de buurt. Wij kunnen ons bij hen presenteren en kunnen op die manier ook betrokken zijn bij de lokale gemeenschap. Als wij door ons lidmaatschap Aalsmeer nog beter op de kaart kunnen zetten, pakken wij daarin ook graag onze verantwoordelijkheid.

 

Contactgegevens

Luba Uitzendbureau Aalsmeer
Stommeerweg 1-A
1431 ES, Aalsmeer
T: 0297-322928
W: www.luba.nl/contact/luba-uitzendbureau-aalsmeer
E: aalsmeer@luba.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid