Liesbeth Stavast en Reinier Geurts over KZN Assurantie en Advies

“U beslist en KZN helpt u daar bij!”
Liesbeth Stavast en Reinier Geurts

Liesbeth en Reinier zijn beiden in het verleden werkzaam geweest bij Athena, een intermediair in verzekeringen. Liesbeth als hoofd volmacht en Reinier als directeur Operations en Volmachten. “Wij hebben tijdens onze werkzame periode bij Athena altijd al een prettige samenwerking gehad. Athena was eveneens gevestigd op de Zwarteweg 121 te Aalsmeer, waar sinds 2009 KZN is gehuisvest.”

“Als gevolg van een reorganisatie binnen Athena zijn wij gaan inventariseren naar nieuwe mogelijkheden en door onze expertise te bundelen is KZN ontstaan. Met de oprichting van KZN, wat staat voor Kwaliteit, Zorgplicht en Neutraliteit, wilden wij in ieder geval een kwaliteitsslag maken op de onderdelen waarin wij tijdens ons dienstverband zagen dat deze voor klanten verbeterd zou moeten worden. Het meest belangrijke hierbij was: aandacht voor onze relaties.”

Intermediair

“KZN is midden in de crisis opgericht, om precies te zijn in 2009. Inmiddels bestaat KZN twaalf jaar en zijn wij gegroeid tot een mooi bedrijf met vijf werknemers. KZN is een intermediair in alle soorten verzekeringen, hierbij te denken aan particuliere en zakelijke schadeverzekeringen, en levensverzekeringen. Daarnaast adviseren onze financieel adviseurs in hypotheken, financiële planning en pensioenen. Kortom, wij bieden oplossingen voor al uw verzekerings- en financieringswensen. Een persoonlijke band met onze relaties en het vertrouwen wat daarbij hoort, staat bij ons op de eerste plaats.”

Kernwaarden

“De relatie met de klant staat bij ons centraal. Het is onze taak om samen met u een inventarisatie te maken van uw huidige situatie, wat weer leidt tot een passend advies voor de toekomst. Wij zijn een onafhankelijk intermediair en kunnen hierdoor scherpe tarieven aanbieden. Daarbij hoeft het niet te betekenen dat de relatie door onze bemiddeling duurder uit is. In tegendeel, door het ruime aanbod van verzekeraars zijn relaties vaak voordeliger uit. Tevens zijn wij laagdrempelig en spreken wij de taal van onze relaties. Service staat bij ons op nummer één. De deur staat bij ons altijd open.”

“Onze financiële adviseurs hebben meer dan dertig jaar ervaring in de financiële dienstverlening en houden deze expertise ook up-to-date. De kracht van een goed intermediair is de belangen van relaties te behartigen.”

Klanten

KZN heeft zowel particulieren als zakelijke relaties in heel Nederland, met als globaal werkgebied Groot Amsterdam. Onze medewerkers zijn allround, doch heeft ieder hun eigen specialisme en expertise. Eén van deze medewerkers is Tessa, de dochter van Liesbeth. Zij is in vanaf 2016 geregistreerd financieel planner en heeft in 2017 haar master financiële planning behaald. Het is haar toekomstvisie om KZN voort te zetten. Onze hypothekenafdeling wordt bezet door Robert van Hijfte en Trea de Vries. Beide zeer enthousiaste gecertificeerde hypotheekadviseurs!  

Uitdagingen

Wij streven naar een gepaste groei van ons bedrijf, uiteraard met behoud van de kernwaarden kwaliteit, service en neutraliteit. Onze visie is “Samen komen wij tot oplossingen”! Onze uitdaging ligt in het vasthouden van ons huidige serviceniveau, maar ook om deze steeds te optimaliseren en innoveren. Daarnaast is het onze taak, om te zorgen dat de adviezen van onze relaties passend blijven bij hun situatie.

Voetbal en Businessclub

Tessa Stavast: Ik ben via Anne Vijfhuizen, van Amovatiebedrijf Aalsmeer, eveneens lid in contact gekomen met de BusinessClub. Tijdens de presentatie van Anne ben ik aanwezig geweest op één van de ondernemers avonden. Het was een goed georganiseerde avond met veel interessante ondernemers!

De doelstelling van de BusinessClub en daarbij het support van FC Aalsmeer past goed bij onze visie van ondernemen. Wij zijn een lokale ondernemer en vinden het een goed concept om naast het netwerken de lokale voetbalclub te kunnen steunen. Wat betreft voetbal, zelf heb ik daar niet zo veel mee. Vanuit mijn opvoeding is mijn eredivisieclub Ajax. Maar op zaterdagmiddag vind ik het erg gezellig bij FC Aalsmeer!

Contactgegevens

Voor meer informatie over de dienstverlening van KZN: www.kzn.nl , bel met 0297-367570 of mail naar: info@kzn.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid