Rubberboot Holland

Businessclub-fc-aalsmeer-rubberboot-holland

Aan het woord: Erwin Driehuis van Rubberboot Holland.

Erwin, vertel eens wat over jezelf en jouw bedrijf Rubberboot Holland:
Mijn naam is Erwin Driehuis en woon met mijn gezin in de plaats Hoorn, aan het IJsselmeer. Ik ben geboren in Amsterdam, waar ik de detailhandelsschool heb doorlopen en destijds bij de importeur van Zodiak in loondienst gaan werken. Inmiddels ruim 25 jaar geleden, ben ik voor mijzelf begonnen met de onderneming Rubberboot Holland. Rubberboot Holland, is importeur van het Italiaanse merk Capelli, een boot voor de professionele sector en ook de overheid. Voor dit merk verzorgen wij wereldwijd, trainingen voor onderhoud en reparatie. Naast het dealership leveren wij aan de zakelijke markt en aan particulieren de merken: Zodiak, Avon, Bombard, Brigg en Valiant. Eerst was Rubberboot Holland gehuisvest in Zaandam, maar inmiddels zitten wij alweer een paar jaar in de Lakenblekerstraat 56 in Aalsmeer, waar wij een eigen werkplaats hebben. Wij zijn destijds naar Aalsmeer, waar wij ons overigens uitermate thuis voelen, gekomen op verzoek van Zodiak en zitten samen met hen onder een dak. Alles ‘op en om’ de opblaasboot kunnen wij verzorgen, van reparaties tot onderhoud, waaronder ook aan de motoren die achter de boten hangen.


Erwin, wat is jullie uitdaging en zijn jullie activiteiten seizoensgebonden?

Onze ambitie is een nog grotere groei en naamsbekendheid, met behoud van onze uitstekende klantgerichte service en scherpe prijzen, die geldt zowel voor de zakelijke markt met uitbreiding van onze professionele projecten, als voor de particuliere markt. Onze uitdaging ligt hem met name in de lange levertijd van nieuwe boten. Wij zouden soms wel sneller willen, maar zijn uiteraard afhankelijk van onze toeleveranciers. Onze business is zeker niet seizoensgebonden, wij zijn namelijk 12 maanden per jaar druk met de zakelijke markt. De particuliere markt ligt daarentegen wel een paar maanden met de winter redelijk stil.

Heb je iets met voetbal en waarom ben je lid geworden van de Businessclub van FC Aalsmeer?
Ik heb zeker iets met voetbal. Van alle sporten vind ik voetbal de meest interessante sport die er bestaat. Zelf heb ik ook gevoetbald, maar moest uiteindelijk stoppen wegens een ernstige blessure. Ik ben lid geworden van de Businessclub, na een tip van een collega-ondernemer. Een van de doelstellingen van de Businessclub, om voor jeugd goede faciliteiten en trainers te zorgen vind ik met name zeer interessant, want niet alle voetbalclubs hebben dit hoog in het vaandel staan. Daarnaast vind ik het belangrijk om als ondernemer gevestigd in de gemeente Aalsmeer, om op deze
manier iets terug te doen voor de lokale gemeenschap.

Ten slotte. Edwin, wat zou je de lezers van dit artikel willen meegeven?
Jeugd heeft de toekomst, wees ook als ondernemer daarvan bewust!

Contact informatie Rubberboot Holland: Lakenblekerstraat 56, 1431 GG Aalsmeer.
Telefoon: 075 – 631 35 18, mail : info@rubberboot-holland.nl of neem een kijkje op onze website voor het uitgebreide aanbod nieuwe boten en occasions: www.rubberboot-holland.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid