RST zorgt voor het verkleinen van risico’s bij personeelsvoordelen

Foto Ton van Eenennaam
Hoe het ooit begon voor Roger Losekoot

Roger is geboren in Johannesburg, Zuid-Afrika. Toen hij nog jong was verhuisde hij met zijn ouders naar Nederland. Jaren later is hij via een vriend in de wereld van verzekeringen beland. Hij begon zijn carrière bij Victoria Vesta en RVS om vervolgens in 1994 voor zichzelf te beginnen als Risk Consultant. Inmiddels is hij erkend RADI-adviseur (Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid).

Als persoon is Roger positief ingesteld met tomeloze energie. Hij zegt altijd maar zo: “Tegenslag heb je nodig om te worden wie je wit zijn.”

De brug tussen HR en Finance

Als Risk Consultant houdt Roger zich bezig met risicoreductie op personeelsvoordelen. Hij vormt de brug tussen HR en Finance. “Wij staan bedrijven die gemiddeld personeelsbestand van tussen de 25 en 500 medewerkers hebben bij in de risico’s die zij lopen bij het hebben van medewerkers. Denk hierbij aan onder andere ziekteverzuimverzekeringen en alle andere vormen van collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Daarnaast verzorgen en begeleiden wij voor veel werkgevers het eigen risicodragerschap voor de WGA en de ZW. Hierbij neem je als werkgever zelf de regie in handen en ben je niet meer afhankelijk van het UWV. Zeker in het geval van lopende arbeidsongeschiktheidsgevallen kan dit leiden tot een zeer aanzienlijke kostenreductie voor de werkgever. Door het woud aan regel- en wetgeving is het voor werkgevers vaak ondoenlijk om hier goed zicht op te krijgen en adequate maatregelen te treffen.”

Met top-advies klanten ontzorgen

Roger heeft RST vooral opgericht om bedrijven te helpen inzicht te krijgen op de veelal onzichtbare geldstromen en risico’s die met arbeid zijn gemoeid. Als externe risicomanager heeft hij het doel om de bedrijfscontinuïteit van zijn klanten te beschermen en hen met een no-nonsense top-advies van A tot Z te ontzorgen. “Onze werkwijze is hierbij als volgt: na een intakegesprek maken wij een analyse van de situatie en een calculatie van de werkzaamheden. De werkzaamheden kunnen bestaan uit consultancy of bemiddelingsadvies.”

Klanten uit de regio

“Ik heb veel Aalsmeerse klanten en mijn kantoor is in Aalsmeer gevestigd. Tijdens de Meer voor Ondernemersavonden van de BusinessClub heb ik gelijkgestemde en vooral positief ingestelde mensen ontmoet. De dynamiek vind ik erg leuk en om die redenen ben ik ook lid geworden. Ik geloof er heilig in dat je als ondernemer ook wat voor voor de lokale gemeenschap moet terugdoen. Daarbij zeg ik maar altijd: wees dankbaar voor wat je wél hebt en kijk niet alleen naar wat je niet hebt.”

Contactgegevens

RST Insurance & Finance
Witteweg 24
1431 GZ, Aalsmeer
W: www.rstgroep.nl
T: 020-4418135
E: roger@rstgroep.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid