Interview Jeroen Brussee – Severin Nederland

Businessclub-fcaalsmeer-severing-nederland
BusinessClub lid uitgelicht:

Interview Jeroen Brussee van Severin Nederland

 

Wie is Jeroen en wat is Severin?

Ik ben Jeroen Brussee, geboren in de Sportlaan in Aalsmeer en ben op mijn 16e jaar met mijn ouders naar Leiden verhuisd. Heb in Leiden de middelbare detailhandelsschool doorlopen en ben op mijn 26e terugverhuisd naar Aalsmeer. In september ben ik 25 jaar de importeur van Severin Elektro Geraten GmbH uit Duitsland. Dit is een fabrikant van klein elektrische huishoudelijke apparaten. We verkopen o.a. broodroosters, koffiezetters, melkopschuimers en inmiddels ook koelkasten en magnetrons.

Waar in Nederland zijn jullie actief?

Severin Nederland b.v. is gevestigd aan de Witteweg 60 in Aalsmeer. Als Nederlandse importeur leveren wij aan grote bedrijven als Bol.com, Makro, BCC en Wehkamp, maar ook aan de lokale detailhandel zoals Hartelust in Aalsmeer. Ons werkgebied bestrijkt heel Nederland. Gekscherend zeg ik wel eens: “Je vindt ons merk van Vlissingen tot Groningen en van Den Helder tot Maastricht.” Severin levert kwalitatief uitstekende producten voor een betaalbare prijs.

Met welke uitdagingen hebben jullie te maken?

Onze uitdaging ligt in het genereren van meer naamsbekendheid voor ons merk en producten. Onze ambitie is een gestage groei van onze huidige omzet gedurende de komende jaren. Uiteraard met behoud van kwaliteit en persoonlijke benadering.

Heb je iets met voetbal en FC Aalsmeer?

Zoals bij mij op kantoor is te zien, heb ik wel iets met voetbal. Ik ben voetbalgek en beoefen de sport inmiddels al meer dan 50 jaar actief. Ondanks dat ik naar Leiden verhuisde heb ik tot mijn 19e bij V.V. Aalsmeer (het huidige FC Aalsmeer) gevoetbald. Vanaf mijn 20e tot heden speel ik bij LVV Lugdunum. Daarnaast ben ik trainer van AFC Zaterdag 2 en inmiddels al vijf jaar teammanager van AFC 1, waarmee we afgelopen seizoen kampioen van de Tweede divisie zijn geworden. Op eredivisie-niveau heb ik een lichte voorkeur voor Ajax. Johan Cruijff is mijn idool, zoals je hier bij mij op kantoor wel kunt zien. Zijn uitspraak “Voetbal is simpel, maar simpel voetbal is het moeilijkste wat er is”, is mij dan ook op het lijf geschreven.

Waarom ben je lid geworden van BusinessClub FC Aalsmeer?

Ik heb een groot hart voor FC Aalsmeer en juich daarom ook het initiatief van de BusinessClub van harte toe. Sinds jaren sponsor ik FC Aalsmeer al door middel van het beschikbaar stellen van klein huishoudelijke apparaten voor de loterij, die tijdens de thuiswedstrijden wordt gehouden.

Jeroen, wat zou jij de lezers van dit interview willen meegeven?

Daarvoor heb ik een mooie levensspreuk van wijlen Toon Hermans: “Het leven is geen lolletje en er is een boel verdriet, maar zo zwaar als wij het maken, is het leven meestal niet.”

 

Contactgegevens

Voor meer informatie en het productportfolio kijk op www.severin.com of mail naar info@severinnl.com.
Telefonisch bereikbaar op 0297-347371.

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid