Jeroen Brussee, importeur van Severin huishoudelijke apparaten

Jeroen Brussee, importeur van Severin Elektro

Jeroen is geboren in Aalsmeer en op zijn 16e met zijn ouders naar Leiden verhuisd. Hier heeft hij de middelbare detailhandelsschool doorlopen en is hij op zijn 26e terug verhuisd naar Aalsmeer. In september 2020 is hij 25 jaar de importeur van Severin Elektro Geraten GmbH uit Duitsland. Dit is een fabrikant van klein elektrische huishoudelijke apparaten. Zo verkoopt hij kwalitatief uitstekende producten zoals broodroosters, koffiezetters, melkopschuimers, koelkasten en magnetrons voor een betaalbare prijs.

Waar in Nederland zijn jullie actief?

Severin Nederland b.v. is gevestigd aan de Witteweg in Aalsmeer. Als Nederlandse importeur leveren zij aan grote bedrijven als Bol.com, Makro, BCC en Wehkamp, maar ook aan de lokale detailhandel zoals Hartelust Aalsmeer. “Ons werkgebied bestrijkt heel Nederland. Gekscherend zeg ik wel eens: Je vindt ons merk van Vlissingen tot Groningen en van Den Helder tot Maastricht. Onze uitdaging ligt hierbij in het genereren van naamsbekendheid voor ons merk en onze producten.”

Wat is jouw binding met FC Aalsmeer?

“Zoals bij mij op kantoor is te zien, heb ik wel iets met voetbal. Ik ben voetbalgek en beoefen de sport inmiddels al meer dan 50 jaar actief. Ondanks dat ik naar Leiden verhuisde heb ik tot mijn 19e bij V.V. Aalsmeer (het huidige FC Aalsmeer) gevoetbald. Vanaf mijn 20e tot heden speel ik bij LVV Lugdunum. Daarnaast ben ik trainer van AFC Zaterdag 2 en inmiddels al vijf jaar teammanager van AFC 1, waarmee we afgelopen seizoen kampioen van de Tweede divisie zijn geworden. Ik heb een groot hart voor FC Aalsmeer en juich daarom ook het initiatief van de BusinessClub van harte toe. Sinds jaren sponsor ik FC Aalsmeer al door middel van het beschikbaar stellen van klein huishoudelijke apparaten voor de loterij, die tijdens de thuiswedstrijden wordt gehouden.”

Contactgegevens

Severin Nederland
W: www.severin.com
T: 0297-347371
E: info@severinnl.com


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid