NWH Jobs, verbinder van gemotiveerde werknemers en werkgevers

Foto NWH Jobs

Jacco van Wieringen

Jacco van Wieringen komt uit Noordwijkerhout en is een echt familiemens. Nadat hij de middelbare detailhandelsschool had doorlopen, is hij een kwekerij begonnen met geld dat hij van zijn ouders had geleend. Toen de kwekerij bleef groeien zijn broer Dennis en een compagnon aangetrokken om het bedrijf te versterken. Naast de kwekerij startte Jacco in 2007 met uitzendwerkzaamheden. Het resultaat: Uitzendbureau NWH Jobs. In 2019 hebben de broers de kwekerij verkocht aan hun compagnon en zijn zij alleen nog actief met NWH Jobs.

NWH Jobs

Het uitzendbureau richt zich voor zo’n 70% op de agrarische sector en werkt voornamelijk met Poolse en Slowaakse arbeidskrachten. Voor de overige 30% zijn wij actief in de logistiek en productie. Jacco: “Wij zijn regionaal georiënteerd en hebben op dit moment een pool van circa vierhonderd uitzendkrachten, vijftien vaste medewerkers en tweehonderd vaste klanten die regelmatig uitzendkrachten bij ons inhuren.

Ondanks dat wij met een vaste pool van medewerkers werken, is onze grootste uitdaging het zoeken van geschikte uitzendkrachten. Daarbij is het huisvesten van deze medewerkers net zo belangrijk.

Onze ambitie op dit moment is, het behouden en verbeteren van wat we nu goed doen en onze focus ligt op het uitbreiden van werkzaamheden in andere sectoren zoals logistiek en productie. 

Mogelijk groeipotentieel

Ik heb zelf jarenlang gevoetbald bij VVSB en daarvoor bij UVS landelijke jeugd. Al jaren verzorgen wij samen met onze accountant de shirtsponsoring van de hele jeugd van VVSB, waar overigens ook mijn drie mijn zoons voetballen. Bij VVSB ben ik zelf ruim zeventien jaar actief geweest als vrijwilliger.

Wij zijn lid geworden van de Businessclub, nadat ik eind oktober 2019 de Meer voor Ondernemersavond bij Olij Trading had bijgewoond. Ik zag naast een groep enthousiaste en gedreven ondernemers ook een mogelijk groeipotentieel voor ons uitzendbureau in deze regio.

Contactgegevens

NWH Jobs
Gieterij 35
2211 WC, Noordwijkerhout
W: www.nwhjobs.nl
E:
info@nwhjobs.nl
T:
0252-200069


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid