Regionale verbinding tussen ondernemers met INTO business

Martijn van Dalen

Martijn komt uit Alphen aan den Rijn en is een echte verbinder. Na zijn studie heeft hij verschillende werkgevers gehad in diverse branches. Zeven jaar geleden is hij in contact gekomen met de franchiseorganisatie INTO business en is hij gestart met een B2B kwartaalmagazine De Venen. Sinds januari 2018 is hij tevens uitgever van INTO business Amstelland, waar de focus ligt op Amstelveen, Uithoorn en Aalsmeer.

Wat doet INTO business dan precies?

INTO business is een businessplatform met het kwartaalmagazine, een businessclub, netwerkbijeenkomsten, website en diverse social media kanalen. Bedrijven kunnen zich via INTO business op een professionele wijze online, offline en via de evenementen profileren. Inmiddels kent INTO business tien regio’s, waaronder Haarlemmermeer, Gouda, Alphen en Zoetermeer. De magazines worden via de post, mooi ingeseald en geadresseerd verstuurd aan zo’n 3500 ondernemers en is door de prachtige lay-out een echte eyecatcher.

“Voor de vormgeving, het drukken, de fotografie en de diepte-interviews huren wij specialisten in. Het mooie aan het regionaal werken is, zoals hier in de regio Amstelland, dat er voor de lezers herkenbare bedrijven en ondernemers in staan. Die herkenbaarheid is de kracht.” Omdat Martijn zelf regelmatig over de vloer komt bij de verschillende bedrijven en de ondernemers de netwerkbijeenkomsten bezoeken, ontstaat er op een natuurlijke wijze onderlinge verbinding en samenwerking. Daarnaast hoort hij tijdens zijn bezoek vaak bepaalde behoeften bij bedrijven. “Mijn kracht is dan om te kijken of een ander lid van onze businessclub in deze behoefte zou kunnen voorzien.”

Martijn, waar ligt jouw uitdaging en wat is jouw ambitie?

Binnen vijf jaar wilt INTO business groeien van tien regio’s naar twintig. “Ik wil mijzelf steeds overtreffen,” vertelt Martijn. Hierbij is het streven een gezonde groei, zonder dat dit ten koste gaat van het persoonlijk contact wat hij nu met de leden heeft. Dit is ook een van de redenen waarom hij lid is geworden van Businessclub FC Aalsmeer.

Contactgegevens

INTO business
Vroonhoevelaan 7
2408 SR, Alphen aan den Rijn
T: 06-26230272
W: www.intobusiness.nu
E: martijn@intobusiness.nu


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid