MKB Security: Secure The Future

businessclub-fcaalsmeer-mkb-security

Eigenaren Ditmar en Arie over MKB Security

MKB Security richt zich op MKB-ondernemingen en organisaties om zichzelf adequaat te beschermen door middel van kosteneffectieve beveiligingsmaatregelen tegen internetbedreigingen en -aanvallen. Het beschermen van de gebruikersomgeving (desktop, tablet, smartphone) en serverplatforms staat hierbij centraal. Een voorbeeldproduct uit het assortiment wat kan worden geleverd is de YubiKey. De YubiKey kan eenvoudig gebruikt worden voor het beveiligen van de toegang tot een breed scala aan applicaties, door naast een wachtwoord deze tweede authenticatie laag toe te voegen. MKB Security levert hiermee een betaalbare en bovenal veilige oplossing die uw en uw bedrijfsgegevens beter zullen beschermen.

Meer beveiligingsproducten lanceren

Het beveiligen van informatie is een continu proces en er ontstaan steeds weer nieuwe functionaliteiten met daarbij behorende risico’s. “Onze verwachting is dat MKB Security in de nabije toekomst meer verschillende producten aan haar portfolio gaat toevoegen. Een voorbeeld is de z.g. data-blocker. Dit is een USB-portal waarmee kan worden voorkomen dat data van of naar je smartphone of tablet wordt gehaald tijdens het opladen bij een onbekend oplaadstation, zoals bijvoorbeeld in het openbaar vervoer.”

Eenvoudig met simpele techniek

Wij willen de lezer meegeven, dat het beveiligen van informatie niet altijd veel geld hoeft te kosten. Gebruikt van eenvoudige en simpele oplossingen kan al voldoende zijn. Het begint allemaal bij de bewustwording. Dit proberen wij dan ook over te brengen aan de leden van de Businessclub. Lokale ondernemers een concrete en betaalbare beveiligingsoplossing bieden.

Contactgegevens

MKB Security
Stationsweg 38E
1431 EG, Aalsmeer
T: 085-1300547
W: www.mkbsecurity.com
E: info@mkbsecurity.com


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Groupcard: al meer dan 10 jaar de verbindende factor

John Keunen John is geboren en getogen in Hout-Blerick (Venlo). In 1991

Lees verder »

Word ook lid