Robert-Jan Jansen over Werkverzuim en arbodienstverlening

“Als je bereid bent om in een moeilijke periode van je leven genoegen te nemen met minder, dan komt het gegarandeerd vanzelf weer goed.”

Robert-Jan is geboren in Hoofddorp, getrouwd en woont al jaren in Aalsmeer. Hij is actief met dienstverleningsactiviteiten op het gebied van personeelsmanagement, detachering, human resource en arbodienstverlening. Robert-Jan: “Mijn compagnon en ik hebben de activiteiten binnen het bedrijf als volgt verdeeld, hij regelt het onderdeel Werkverzuim en Werkassist en ik hou mij bezig met acquisitie en de bedrijfsleiding van onze twee filialen.”

Visie

Werkverzuim houdt zich bezig met het succesvol maken van ondernemingen door professionele arbodienstverlening in te zetten. “Onze visie is om vanuit de relatie met de klant te werken en maatwerk te leveren. Wij benoemen de zorgen die wij als onafhankelijke derde binnen de bedrijven zien. Dit kan soms wel confronterend zijn. Toch houden wij ons vast aan onze kernwaarden, zoals mensgericht, pragmatisch en kritisch zijn. Als bedrijfsslogan hanteren wij: Moet altijd beter werken!

Groei

“Onze groei van de afgelopen jaren is met name ontstaan, doordat wij niet statisch werken en koppelingen kunnen leggen tussen bijvoorbeeld verzuim en HR. Daarbij hebben wij een klantenbestand opgebouwd in verschillende bedrijfstakken. Met name MKB en de (landelijke) bouwondernemers zijn oververtegenwoordigd. De detachering doen wij hoofdzakelijk voor het MKB en grootbedrijf.”

Ambitie

“Op termijn is onze ambitie om een derde filiaal te openen, waarbij wij betere landelijke dekking van onze activiteiten kunnen garanderen. Daarnaast zien wij mogelijkheden voor lichte groei van activiteiten en het benutten van nieuwe kansen, zoals bijvoorbeeld ons meest recente activiteit: ondernemen in een ICT-bedrijf.”

“Het blijft voor ons in ieder geval leuk, zolang wij nog het gevoel hebben, als ondernemer in onze eigen kracht te staan.”

Voetbal en Businessclub

Ik heb jarenlang gevoetbald en gecoacht bij onder andere damesteams. Mijn vier kinderen zijn lid van FC Aalsmeer. De laatste jaren ben ik zelf actief als coach voor het team van mijn dochter. Samen proberen wij het team naar een hoger niveau te tillen.”

“De reden dat wij lid zijn geworden van de Businessclub, is omdat ik als ondernemer graag iets wil terugdoen voor de maatschappij en zeker ook voor de regio Aalsmeer. Omdat de doelstelling van de Businessclub aansluit bij mijn eigen doel als coach, vond ik een match. Voor mij is professionele begeleiding erg belangrijk. Op die manier kan je de jeugd met talent en ambities binnen een club behouden en er samen voor zorgen dat er een hoger niveau kan worden behaald.

 

Contactgegevens

Voor meer informatie over Werkverzuim, kijk op www.verzuimopwerk.nl of mail naar info@verzuimopwerk.nl.

Telefonisch bereikbaar op 0297-820829.

Ook lid worden van Businessclub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Amstelhof Sport & Health Club

Sport en ontspanning onder één dak! Wie is Dani en wat is

Lees verder »

Word ook lid