Werkgroup. Dat werkt beter!

Welkom bij Werkgroup! Wij hebben als missie om organisaties beter te maken. Dat doen wij op verschillende manieren. Kies één van onze diensten hieronder en ontdek wat we voor u en uw organisatie kunnen betekenen!

Robert Jan, mede-eigenaar van Werkgroup BV.

Ik ben in Hoofddorp geboren, getrouwd met Jacqueline, een echte Aalsmeerse en woon inmiddels zelf alweer jaren in het mooie Aalsmeer.

Zakelijk ben ik actief met dienstverleningsactiviteiten, op het gebied van personeelsmanagement, zoals: Detachering, HR, Arbodienstverlening (met een landelijke dekking en een eigen senior bedrijf arts) en inmiddels ook een ICT-bedrijf, die gespecialiseerd is in contract Management voor ZZP-ers.

We hebben een bedrijfspand aan de Zwarteweg 110d in Aalsmeer, waar 12 personen werken. Daarnaast hebben we ook een filiaal in Ede. Het management bestaat uit een 2-hoofdige directie. Op termijn is onze ambitie, om nog een derde filiaal te openen, waarbij we betere landelijke dekking van onze activiteiten kunnen garanderen.

Mijn compagnon en ik hebben onze activiteiten als volgt verdeeld, hij verzuim en assist en ik de bedrijfsleiding van de 2 filialen en daarnaast doe ik ook de acquisitie.

Je kunt wel stellen, dat wij klanten hebben in alle bedrijfstakken, maar MKB en de (landelijke) bouwondernemers zijn wel over vertegenwoordigd. De detachering doen wij hoofdzakelijk voor het MKB en groot MKB.

Onze visie is, om vanuit de relatie met de klant te werken. Daarnaast benoemen wij ook de zorgen die wij als onafhankelijke derde zien, binnen de bedrijven waar wij voor werken. Dit kan soms wel confronterend zijn.  Onze kernwaarden zijn: korte lijnen, pragmatisch, kritisch kunnen (mogen) zijn en ondernemend. Als bedrijfsslogan hanteren wij: Moet altijd beter werken!

De grote groei van de afgelopen jaren bij ons bedrijf, is met name ontstaan, omdat wij niet statisch werken en koppelingen kunnen leggen tussen bijvoorbeeld verzuim en HR.

Naast een derde filiaal, zien wij mogelijkheden voor lichte groei van activiteiten en het benutten van nieuwe kansen, zoals bijvoorbeeld ons recentste activiteit, ondernemen in een ICT-bedrijf.

Het blijft voor ons in ieder geval leuk, zolang wij nog het gevoel hebben, als ondernemer in onze eigen kracht te staan.

Zo te horen ben je een drukbezet man, hoe ben je eigenlijk in contact gekomen met FC Aalsmeer en de Businessclub?

Ik heb jarenlang zelf gevoetbald en alle 4 mijn kinderen zijn lid van FC Aalsmeer. Zelf heb ik mij ook beziggehouden met coaching, waaronder de meiden teams. De laatste jaren ben ik alleen nog actief als vrijwilliger voor het team van mijn zoon.

Ik ben lid geworden van de Businessclub, omdat ik als ondernemer graag iets voor de maatschappij en zeker voor de regio/ Aalsmeer iets terug wil doen.

De doelstelling van de Businessclub, om de jeugd van FC Aalsmeer op een hoger niveau te kunnen laten spelen, door het aantrekken van professionele begeleiding en de jeugd met talent en ambities voor de club te behouden, onderschrijf ik dan ook volledig.

Wat zou jij de leden en toekomstige leden van de BC mee willen geven?

Als je bereid bent, om in een moeilijke periode in je leven het met wat minder te doen dan je gewend bent, komt het gegarandeerd weer goed!

Zie voor nadere informatie: www.werkgroup.nl

Hans van der Linden

27 september 2018

 

 

 

Ook lid worden van Businessclub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid