Interview Arjen Verburg – Broodje vd Zaak

Businessclub lid uitgelicht:

Interview Arjen Verburg van Broodje van de Zaak

Arjen Verburg

Arjen Verburg is een geboren en getogen Aalsmeerder en was tot september 2020 franchisenemer van Budget broodjes Aalsmeer. Sinds oktober 2020 voert hij een eigen naam: “Broodje van de Zaak”.

Broodje van de Zaak is een samenwerking tussen Arjen en drie personeelsleden. Zij zijn net als hem rasechte Aalsmeerders. Toen de mogelijkheid zich voordeed, hebben zij de handen ineengeslagen en zijn een eigen formule gestart.

Zakelijke markt

Arjen: “Broodje van de Zaak verzorgt (zakelijke) lunches. Warm, koud, luxe of normaal; wij hebben een zeer uitgebreid assortiment en kunnen alles rondom de lunch verzorgen”

“Onze focus ligt vooral op de zakelijke markt. Met het bedrijf Budget Broodjes waren wij al redelijk bekend in de regio. Nu wij niet meer afhankelijk zijn van het franchiseconcept, weten wij zeker dat wij met onze eigen formule een nog groter begrip worden in de omgeving van Aalsmeer. Dit heeft alles te maken met het feit dat wij nu nóg beter kunnen inspelen op extra wensen en behoeften van onze klanten. Mocht een klant een speciaal verzoek hebben, dan zijn wij in staat maatwerk te leveren. Daarbij zijn wij overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Iedereen die al een keer bij ons heeft besteld, zal dit zeker beamen.”

Voetbal en de Businessclub

“Zelf heb ik buiten het welbekende minivoetbaltoernooi tussen basisscholen van vroeger nooit veldvoetbal gespeeld in Aalsmeer. FC Aalsmeer (en haar voorlopers) zijn een begrip in Aalsmeer en voor mij dus bekend sinds mijn prille jeugd. Sport is ontzettend belangrijk voor kinderen, jongeren én ouderen. Het onderwijst, het verbindt en het ontspant.

Wij hopen met ons lidmaatschap bij de Businessclub samen met gelijkgestemde regionale ondernemers een steentje te kunnen bijdragen aan FC Aalsmeer en de zo belangrijke maatschappelijke functie die zij vervult in Aalsmeer. Daarnaast sluit de missie van de Businessclub goed aan bij ons eigen MVO-beleid.

Contactgegevens

Voor meer informatie of het plaatsen van bestellingen kijk op www.broodjevdzaak.nl of bel met 0297-370140. Tevens te bereiken via het mailadres bestel@broodjevdzaak.nl.

 

Ook lid worden van Businessclub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid