Interview Arjen Verburg – Broodje vd Zaak

BusinessClub lid uitgelicht:

Interview Arjen Verburg van Broodje van de Zaak

 

Wie is Arjen?

Ik ben een geboren en getogen Aalsmeerder en was tot september 2020 eigenaar/franchisenemer van Budget broodjes Aalsmeer. Sinds oktober 2020 voeren wij onze eigen naam: “Broodje van de Zaak”.

Broodje van de Zaak is een samenwerking tussen mijzelf en drie personeelsleden. Zij zijn net als ik rasechte Aalsmeerders. Wij hebben toen de mogelijkheid zich voordeed de handen ineengeslagen en zijn onze eigen formule gestart.

Wat is Broodje van de Zaak en wie zijn jullie klanten?

Broodje van de Zaak verzorgt (zakelijke) lunches. Warm, koud, normaal en een luxe variant. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment, waaronder huisgemaakte soepen en maaltijdsalades. Wij onderscheiden ons in een snelle bezorging en bovenal erg lekkere broodjes.

Onze focus ligt op de zakelijke markt en kunnen alles rondom de lunch verzorgen. In ons assortiment is al veel variatie, maar desgewenst kunnen wij op verzoek van een klant ook maatwerk leveren.

Arjen, wat is jullie ambitie en waarin onderscheiden jullie je in?

Met Budget Broodjes waren wij al redelijk bekend in de regio. Echter nu wij niet meer afhankelijk zijn van het franchiseconcept, weten wij zeker dat wij met onze eigen formule een nog groter begrip worden in de omgeving van Aalsmeer. Dit heeft alles te maken met het feit dat wij nu nog beter kunnen inspelen op eventuele extra wensen en behoeften van onze klanten. Daarbij zijn wij overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Iedereen die al een keer bij ons heeft besteld zal dit zeker beamen. Anderzijds hebben wij een zeer uitgebreid assortiment. En last but not least: Wij hanteren voor onze producten een lage prijs.

Wat is je binding met FC Aalsmeer?

Buiten het welbekende minivoetbaltoernooi tussen basisscholen van vroeger heb ik nooit veldvoetbal in Aalsmeer gespeeld. FC Aalsmeer (en haar voorlopers) zijn een begrip in Aalsmeer en voor mij dus bekend sinds mijn prille jeugd. Sport is ontzettend belangrijk voor kinderen, jongeren én ouderen. Het onderwijst, het verbindt en het ontspant.

Waarom zijn jullie lid geworden van BusinessClub FC Aalsmeer?

Wij zijn al BusinessClub lid sinds het eerste uur. Wij hopen met ons lidmaatschap samen met gelijkgestemde regionale ondernemers een steentje te kunnen bijdragen aan FC Aalsmeer en de zo belangrijke maatschappelijke functie die zij vervult in Aalsmeer. Daarnaast sluit de missie van de BusinessClub goed aan bij ons eigen MVO-beleid.

Tot slot Arjen: Heb je voor de lezers van dit artikel een boodschap?

Vanaf 1 oktober 2020 zijn wij écht voor ons zelf begonnen, dus wat ons betreft: nu begint het ondernemen dan ook pas écht.

 

Contactgegevens

Voor meer informatie of het plaatsen van bestellingen kijk op www.broodjevdzaak.nl of bel met 0297-370140. Tevens te bereiken via het mailadres bestel@broodjevdzaak.nl.

 

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Delen:

Lees ook:

word ook lid