Fitness Aalsmeer: Verbeter Je Levenskwaliteit

Door: Selena Sercan
Sinds 2000 zet Fitness Aalsmeer zich dagelijks in om mensen zich beter te laten voelen en hun kwaliteit van leven te verbeteren. Deze sportclub bevindt zich in een multifunctioneel sportcomplex. Ondanks de indrukwekkende locatie, heerst er een persoonlijke en fijne sfeer die leden en bezoekers waarderen.

Eigenaar Seth van de Dussen

Seth, 46 jaar, woont met zijn vrouw en dochter in Heiloo. Op zijn 21ste verkoos hij het ondernemerschap boven een carrière als piloot. Seth werkte destijds als squash- en fitnesstrainer in Amsterdam en Zaandam en werd gevraagd te helpen bij de start-up van fitness Aalsmeer. Na een jaar werd hij de nieuwe eigenaar en deed aanvankelijk alles in z’n eentje, van het geven van trainingen, het bijhouden van de administratie tot de schoonmaak van de sportclub. Ondanks dat Seth nu een team heeft van trainers, leefstijlcoaches en fysiotherapeuten, geniet hij nog steeds van de afwisseling en noemt zichzelf een “manusje-van-alles.”

Fitness Aalsmeer

De club biedt een lichte, luchtige ruimte met moderne apparatuur en een breed scala aan trainingen en diensten. Voorbeelden hiervan zijn:

Indoor cycling: Intensieve cardiolessen op een interactieve fiets, afgestemd op je eigen weerstand.

H.I.I.T: Een functionele high-intensity-interval-training voor het verbeteren van kracht en conditie. 

X-FITTT: Coaching gericht op gedragsverandering en een gezonde leefstijl (vergoed vanuit de basisverzekering).

Yoga en Pilates: Voor flexibiliteit, balans en mentale ontspanning.

Krachttraining: Voor een sterker lichaam en hoger rustmetabolisme (stofwisseling in rust).

Fysiotherapie: Voor revalidatie en blessurepreventie.

De club prioriteert een fijne en veilige omgeving waar mensen zich gezien voelen en efficiënt kunnen trainen. Door het opbouwen en waarborgen van een vertrouwensband met de leden, voelen zij zich thuis en blijven met plezier terugkomen. De club is tevens een plek waar mensen sociale contacten opbouwen en onderhouden.

Waarom kiezen voor Fitness Aalsmeer?

Volgens Seth kiezen mensen voor Fitness Aalsmeer vanwege de huiselijke sfeer, persoonlijke begeleiding en laagdrempelige benadering. Transparantie is een belangrijk aspect: aanvullende diensten worden alleen aangeboden als ze daadwerkelijk bijdragen aan de gezondheid van de leden. De club biedt vrijblijvend advies en een proefperiode tegen gereduceerd tarief, zodat mensen kunnen ervaren of het bij hen past. Bij een mismatch volgt een eerlijk doorverwijzingsadvies.

Trots en Uitdagingen

Seth is trots op de prestaties van zijn team, ondanks tegenslagen zoals de coronaperiode. Hij waardeert de vooruitgang in fysieke en mentale gezondheid en het toegenomen zelfvertrouwen van de leden. Een uitdaging voor hem is om minder hooi op zijn vork te nemen. In zijn eigen woorden: “Less is more.”

Toekomstplannen

Seth wil dat de club een leuke, sociale en energieke plek blijft, ook in de toekomst zonder zijn aanwezigheid. Er wordt continu geïnvesteerd in de modernisering van de apparatuur en de club zelf. Er zijn plannen om de club iets uit te breiden zonder de huiselijke sfeer te verliezen. Seth benadrukt het belang van continuïteit en het behoud van de huidige kwaliteit en sfeer.

Motto
Het motto van Fitness Aalsmeer is: “Leef bewust.” De club streeft ernaar de kwaliteit van leven te bevorderen met passie, persoonlijkheid, professionaliteit en plezier. Iedereen is welkom, ongeacht wie je bent of hoe je eruitziet.

Lidmaatschap Businessclub FC Aalsmeer

Seth is lid van de businessclub van FC Aalsmeer om sport te stimuleren. Hij vindt dat sportactiviteiten, zoals voetbal, belangrijk zijn voor de fysieke en sociale ontwikkeling van de jeugd. “Alle sportactiviteiten kunnen goed naast elkaar bestaan en een aanvulling zijn op elkaar,” zegt Seth. Hij benadrukt het belang van teamsporten voor kinderen om fysiek bezig te zijn en sociale vaardigheden te ontwikkelen.

Contactinformatie

Fitness Aalsmeer

Beethovenlaan 114

1431 WZ Aalsmeer

06-21380926

W: www.fitness-aalsmeer.nl

E: Info@fitness-aalsmeer.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid