Kopen zonder voorbehoud bij Financieel Fit

Kopen zonder voorbehoud bij Financieel Fit. – Door Jaimy van Enennaam.

Wie zijn Patrick & Ingrid en waar houdt Financieel Fit  zich mee bezig?

Ons team bestaat uit: Patrick Spijker (hypotheekadviseur) en Ingrid Wolters (Senior binnendienst). Bij Financieel Fit kunnen we je helpen met Financiën, Wonen, Verzekeringen, Erfrecht en Mediation.

Wij zijn werkzaam bij Financieel Fit Haarlemmermeer & Uithoorn. Financieel Fit is een franchise bedrijf, waar je alles onder een dak kan vinden betreft financiën. Wij houden ons voornamelijk bezig met hypotheken en verzekeringen.

Daarnaast is in Uithoorn ook De Vries Groep onderdeel van ons kantoor. De Vries Groep is een fiscaal administratie kantoor. De Vries Groep is hét administratiekantoor in de regio Uithoorn, Amstelveen, Aalsmeer, De Kwakel, Hoofddorp, Hillegom e.o. Meer dan 25 jaar geleden als administratiekantoor opgericht door John de Vries, maar ondertussen uitgegroeid tot een volledig financieel adviesbureau met ruim 12 collega’s. Met onze 3 vestigingen in de regio is er altijd een in de buurt.

Hier kun je terecht voor financieel advies en begeleiding. Zowel op persoonlijk als op management- en strategisch niveau. De ondernemer kan zich dan volledig focussen op het ondernemen.

De diensten bij De Vries Groep::

  • Administratie
  • Fiscaal
  • Salaris
  • Advies en begeleiding

Wat is het onderscheidend vermogen van Financieel Fit?

Snelheid, persoonlijke en toegankelijke service zijn erg belangrijk voor ons. Binnen 1 á 2 weken heb je bij ons een hypotheek lopen. We streven naar een 5 sterren service voor elke klant. Als je vandaag mailt, dan zorgen we dat je vandaag nog antwoord hebt. We proberen naast de zakelijke band ook een persoonlijke band op te bouwen. We merken dat we veel klanten binnen krijgen via mond-op-mond reclame.

We gaan een stapje verder dan andere financieel adviseurs die alleen aangeven wat je bij hen kan lenen. Voordat mensen een bod uitbrengen dan willen wij alvast meekijken zodat we een gepast financieel bod kunnen vaststellen. We geven aan dat klanten bepaalde zaken in hun bod erbij moeten zetten. We ondersteunen de klant bij het gehele biedingsproces. Door met de klant het gehele plaatsje door te nemen weten ze voordat ze een bod uitbrengen hoe de potentiële hypotheek er daadwerkelijk uit komt te zien. Ook geven we aan wat ze eventueel nog kunnen verduurzamen en welke kosten er bij kunnen komen.

Verder kunnen we via Financieel Fit, onze klanten op een veilige manier laten bieden zonder voorbehoud waar Financieel Fit het risico op zich neemt.

Welke uitdagingen zijn er binnen jullie business ?

De woningmarkt is op het moment een zeer uitdagende en snel veranderende markt. Dit vergt veel flexibiliteit en snel innoveren/inspelen op de nieuwe markt.

De stijgende energieprijzen zijn ook een uitdaging voor ons. Voor nieuwe klanten en bestaande klanten kijken we hoe we ze kunnen helpen bij verduurzamen. Zo zijn we bezig om het huidige klantenbestand na te bellen die bijvoorbeeld energielabel C hebben en dan kijken we samen hoe ze kunnen verduurzamen. Met een partner zorgen we ervoor dat er dan bijvoorbeeld zonnepanelen geïnstalleerd worden. Door de vaste samenwerking met deze partner kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten gegarandeerd binnen 3 maanden zonnepanelen hebben. Als je dit zelf zou regelen dan kan het wel 8 maanden duren.

Daarnaast is het uitbreiden van ons netwerk in de regio Uithoorn, dus ook Aalsmeer, een uitdaging voor ons.

Waarom ben je lid geworden van de Businessclub?

We hebben een kantoor in Uithoorn zitten en we willen graag in de regio wat bekender worden. Vandaar dat we ons ook aangesloten hebben bij de Businessclub om tijdens de events ons netwerk te kunnen uitbreiden.

Uitsmijter, bijvoorbeeld bedrijf slogan, markante uitspraak of wijze levensles

Kopen zonder voorbehoud

Als je je kansen op de woningmarkt wilt vergroten,  dan is kopen zonder voorbehoud van financiering een must. De woningmarkt is niet oververhit, de woningmarkt is on fire! Als je gaat bieden zonder de hulp van Financieel Fit is de kans slechts 8% dat je bod wordt geaccepteerd. 8%… Dat is bizar laag. Met het unieke Financieel Fit Premium Plan, waarmee je als enige bieder kunt gaan bieden zonder voorbehoud van financiering, vergroot je de kans van slechts 8% naar meer dan 50%! De woningmarkt op slot? Niet voor onze Financieel Fit Premium leden. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je graag meer.

www.financieelfit.nl/vestigingen/haarlemmermeer

Concourslaan 1 C
2132 DH Hoofddorp

Tel. 023 – 3035161


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Amstelhof Sport & Health Club

Sport en ontspanning onder één dak! Wie is Dani en wat is

Lees verder »

Word ook lid