Anders B.V. Transport en logistieke dienstverlening.

Anders BV is de oplossing voor het ophalen, transporteren en uitreiken van pakketzendingen. Anders B.V. werkt effectief en transparant zodat u weet waar u aan toe bent!

24 uur per dag, 7 dagen per week staat het team van Anders B.V. voor u klaar. Zowel binnen Nederland als in de EU. Persoonlijke benadering en ‘customer added service’ zijn kernwaarden van Anders B.V.

Danny Verhulsdonk, directeur-eigenaar.

Danny is gehuwd en woont met zijn gezin in de Zaanstreek. In 2017 is Anders B.V. opgericht nadat Danny daarvoor al jarenlang in loondienst zijn sporen de logistieke sector had verdiend. Vanuit de vrije zolderkamer thuis heeft Danny Anders B.V. opgericht en inmiddels heeft hij 45 medewerkers in dienst en is de onderneming gevestigd aan de Witteweg 19, 1431 GZ in Aalsmeer.

Danny geeft aan dat hij energie krijgt van uitdagende opdrachten waar niet alles loopt zoals van tevoren was gepland. Als het uiteindelijk dan toch naar tevredenheid van de klant is afgehandeld krijgt Danny een kick van. 

Wat maakt Anders B.V. nu ‘anders’?

Wij onderscheiden ons van de concurrentie die overigens moordend is omdat wij het op onze eigen manier doen. Niets voor niets zijn wij in 5 jaar tijd gegroeid naar 45 medewerkers. Als onze klant een logistieke uitdaging heeft, zo licht Danny toe, lossen wij hem koste wat het kost voor de klant op.

Daarnaast hebben wij geen 9 tot 5 mentaliteit en dat zien opdrachtgevers.

Daarnaast doen wij niet mee in bodemprijzen, want kwaliteit en de verantwoordelijkheid die ik als werkgever voor mijn medewerkers heb heeft nu eenmaal een prijs. Mijn mensen zijn allemaal uit hetzelfde hout gesneden als ik, daarmee zijn we een hecht team met weinig verloop en dat merkt de klant. Onze chauffeur doet net dat beetje extra voor de klant, ook al kost dit misschien iets meer tijd.

De diensten van Anders B.V.

  • Crossdock. Direct lossen, herladen en bezorgen. Bij cross-docking komt uw vracht bij ons binnen, wordt deze direct gelost en zodanig herladen dat ieder gedeelte van de zending direct naar de eindbestemming kan.
  • Op- en overslag. Ompakken, verpakken, voorraadbeheer, labelen en distributie: wat de klant ook wenst, wij verzorgen voor u de complete opslag, overslag en bewerking. De lijnen zijn kort, uw contactpersoon is snel en goed bereikbaar. Transport
  • Transport. Gespecialiseerd in forwarding, projectlogistiek, warehousing en distributie.

Uitdagingen en lidmaatschap Businessclub.

Uiteraard hebben wij ook uitdagingen zo geeft Danny volmondig toe, maar die gaan wij beslist niet uit de weg en liever gaan wij dan ook nieuwe uitdagingen aan. Zo kijken wij bij Anders B.V. altijd naar ontwikkelingen in de logistieke dienstverlening en spelen daar graag op in. Onze ambitie is om binnen 5 jaar een middelgrote speler te zijn, ook in het ‘grote transport’ met een verdubbeling van het aantal medewerkers. Uiteraard wel met behoud van de dienstverlening en persoonlijke benadering en contact met onze klanten.

Anders B.V. is lid geworden van de Businessclub van FC Aalsmeer om haar (regionale) netwerk te vergroten en te kijken welke rol van betekenis wij zouden kunnen hebben voor andere leden. Daarnaast zien wij dat de businessclub een informeel platform is en dat past wel bij ons.

Andre’s motto: Er is geen uitdaging te groot die je niet aankan, mits je maar de juiste mensen om je heen hebt en daarnaast komt er altijd wel een oplossing, voor welk dilemma dan ook!

Anders B.V. Witteweg 19, 1431 GZ Aalsmeer

Telefoon: 085- 5000114

info@anderslogistics.nl

www.anderslogistics.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid