E&R-Opleidingen Aalsmeer

E&R-Opleidingen Aalsmeer.

E&R Opleidingen is de meest complete rijopleider in de regio Nieuwegein – Aalsmeer – Utrecht – Amersfoort. E&R verzorgt opleidingen voor alle rijbewijzen, zowel particulier als zakelijk, waarbij de vestiging Aalsmeer alleen de opleiding voor beroepschauffeurs verzorgt. Kwaliteit en klant tevredenheid staan bij E&R altijd centraal en door partnerships heeft E&R een landelijke dekking. E&R en haar partners leiden per jaar circa 1600 beroep chauffeurs op voor de rijbewijzen CDE (groot rijbewijs voor vrachtwagen en bus- touringcar).

E&R Opleidingen Aalsmeer is een uitvoerend orgaan voor rijopleidingen. In Nieuwegein is het hoofdkantoor van E&R gevestigd, waar centraal de planning en administratie voor de rijopleidingen wordt gevoerd. Bij de vestiging Aalsmeer werken 6 personen. Zij hebben de beschikking over 10 voertuigen en doen zoals gezegd alleen de opleiding voor beroep chauffeurs. De opleiding voor beroepschauffeur is zeer intensief in een korte periode en bestaat uit een praktijk en theorie deel. Opdrachtgevers van E&R zijn o.a. uitzendbureaus, transportbedrijven, busbedrijven en ov-bedrijven. Beroep chauffeurs moeten elke 5 jaar een herhaling scholing doen, bestaande uit 28 uur theorie en 7 uur nascholing in de praktijk.

Waarom E&R Opleidingen?

E&R Opleidingen is de grootste beroeps opleider voor chauffeurs in heel Nederland, met dit onderwerp als ‘core business’. Bij E&R geloven ze in een persoonlijke en open aanpak en iedere kandidaat krijgt te maken met maximaal twee instructeurs/ docenten. Alle rijexamens worden bij E&R op de eigen locaties door het CBR afgenomen door de clustering van circa 5 examens – deelnemers achter elkaar te plannen.

Heeft E&R uitdagingen?

Jazeker, Landelijk is er een groot te kort aan beroep chauffeurs en is bijvoorbeeld bus & touringcar chauffeur een ‘vergrijzend’ beroep. Door deze tekorten is er grote druk bij de opdrachtgevers en dit werkt door als er chauffeurs opgeleid moeten worden, vaak in een kort tijdsbestek. E&R Opleidingen voorziet in een oplossing voor het chauffeurs tekort, om het beroep aantrekkelijker en populairder te maken voor ook jeugd en omscholing.

BusinessClub FC Aalsmeer

E&R Aalsmeer lid geworden is van de BusinessClub van FC Aalsmeer omdat zij graag in de regio’s waar E&R actief is iets terug wil doen in het kader van MVO.

Contactgegevens

E&R rijopleidingen Aalsmeer
Ecuadorlaan 23
1432 DH Aalsmeer
W: www.e-r-opleidingen.nl
T: 088-4403550
E: info@e-r-opleidingen.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid