Judith Keessen Fotografie: Zichtbaarheid is de sleutel tot succes

Jouw werk, mijn werk. Ik ben net zo afhankelijk van beeld als elk ander bedrijf. Zien wat ik doe, is zien wat een ander doet! Dat klinkt best ingewikkeld, maar is het niet. Een bedrijf is zoveel meer dan het product of de dienst dat geleverd wordt. Er werken mensen, er hangt sfeer, er wordt gelachen en zelfs de locatie en het pand spelen een rol. Laat Judith maar lekker rondlopen tussen de mensen, zij pakt de momenten die belangrijk zijn, die veel zeggen over jouw bedrijf. Met haar camera maakt Judith jou en je bedrijf zichtbaar en vertelt het verhaal van je bedrijf!

Judith Keessen

Ik ben een echte ‘Buurter’ (voor niet Aalsmeerders d.w.z., geboren en getogen op de Uiterweg). Mijn ouders hadden daar een kwekerij. Toen deze werd verkocht zijn we echter naar Kudelstaart verhuisd. Omdat mijn hart altijd op de Uiterweg was gebleven, was ik ontzettend blij toen ik in 2014 de kans kreeg om naar de Uiterweg terug te verhuizen. Vanaf dat jaar woon ik op nummer 279. Mijn studio, die ik voorheen elders huurde, heb ik nu achter het huis. Na mijn middelbare school, wilde ik eigenlijk naar de Rietveld academie. Omdat mijn vakkenpakket niet aansloot bij die opleiding is die ambitie niet doorgegaan. Na het middelbare onderwijs ben ik uiteindelijk naar de middelbare detailhandelsschool gegaan en daarna terecht gekomen als HR-manager bij een PR & Communicatiebureau. Tijdens de recessie in 2008, kwam ik van het ene op het andere moment op straat te staan. Geluk bij een ongeluk, had ik in die tijd een businessplan klaarliggen als bedrijfsfotograafe en had mij ook al bij de KvK ingeschreven. Zo ben ik begonnen.

Judith, hoe kom je op het vak fotografie en wat voor fotografie doe je eigenlijk?

Ik heb altijd al een passie gehad voor fotograferen. Het moment vastleggen, waarbij mijn adem stokt is het allermooiste. De passie is geleidelijk ontstaan tijdens het reizen, wat ik vroeger heel veel heb gedaan en waarbij ik met foto’s een beeldverslag van de reis maakte. Bij verschillende regionale bedrijven, maar ook bij mijn vorige werkgever was ik al actief als fotografe voordat ik mij volledig op het vak heb toegespitst. Ik zeg altijd maar, men moet mij maar gewoon mijn gang laten gaan bij een klus. Ik heb een neus voor, om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn en zie vaak allang beelden aankomen, die gaan gebeuren. Mijn creativiteit in de fotografie kan ik uitleven in de 3 bedrijven die ik heb: De customermade kostuum fotografie (z.g. historische foto’s). De portretfotografie en de zakelijke fotografie. Daarnaast maak ik ook FotoKunst voor aan de wand.

Waarom ben je lid geworden van de BusinessClub en heb jij een markante uitspraak?

Ik ben lid geworden van de BusinessClub, ten eerste omdat ik als Aalsmeerse ondernemer de lokale gemeenschap wil supporten en draag ook FC Aalsmeer, waar ik menig uurtje langs de lijn heb gestaan, een warm hart toe. Verder ben ik een één pitter in mijn vak en kom door middel van het lidmaatschap in contact met het grote netwerk van de BusinessClub. Heel veel ondernemers die ook lid zijn behoren reeds tot mijn netwerk. Daarnaast ben ik overtuigd, dat ik door middel van visualisatie van een onderneming veel voor het netwerk van ondernemers die lid zijn van de BusinessClub kan betekenen. Ik zeg altijd maar, laat mij met de ‘bril’ van een buitenstaander naar jouw bedrijf kijken, want veel ondernemers hebben een ‘blinde vlek’ over hoe een buitenstaander tegen hun bedrijf aankijkt en daarnaast zijn er bedrijven die gewoonweg niet zichtbaar zijn voor de buitenwereld. Visualisatie m.b.v. fotografie leent zich hier uitermate goed voor!

Contactgegevens

Judith Keessen Fotografie
T: 06-27287704
W: www.judithkeessen.nl
E: info@judithkeessen.nl

   


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid