Judith Keessen Fotografie: Zichtbaarheid is de sleutel tot succes

Jouw werk, mijn werk. Ik ben net zo afhankelijk van beeld als elk ander bedrijf. Zien wat ik doe, is zien wat een ander doet. Dat klinkt best ingewikkeld, maar dat is het niet. Een bedrijf is zoveel meer dan het product of de dienst dat geleverd wordt. Er werken mensen, er hangt sfeer, er wordt gelachen en zelfs de locatie en het pand spelen een rol. Laat Judith maar lekker rondlopen tussen de mensen, zij pakt de momenten die belangrijk zijn, die veel zeggen over jouw bedrijf. Met haar camera maakt Judith jou en je bedrijf zichtbaar en vertelt het verhaal van je bedrijf.

Judith Keessen

Judith is een echte ‘buurter’ (d.w.z., geboren en getogen op de Uiterweg in Aalsmeer). Haar ouders hadden daar een kwekerij, maar toen deze werd verkocht zijn ze naar Kudelstaart verhuisd. Omdat haar hart altijd op de Uiterweg is gebleven, was zij ontzettend blij toen ze in 2014 de kans kreeg om wederom naar de Uiterweg te verhuizen. Vanaf dat jaar woont ze op nummer 279. Haar studio, die ze voorheen elders huurde, heeft ze nu achter het huis.

Hoe Judith ooit is begonnen

“Na mijn middelbare school, wilde ik eigenlijk naar de Rietveld Academie. Omdat mijn vakkenpakket niet aansloot bij die opleiding is die ambitie niet doorgegaan. Na het middelbare onderwijs ben ik uiteindelijk naar de middelbare detailhandelsschool gegaan en daarna terecht gekomen als HR-manager bij een PR & Communicatiebureau. Tijdens de recessie in 2008 kwam ik van het ene op het andere moment op straat te staan. Geluk bij een ongeluk, had ik in die tijd een businessplan klaarliggen als bedrijfsfotografe. Zo ben ik uiteindelijk begonnen.”

“Ik heb er een neus voor.”

Judith heeft altijd al een passie gehad voor fotograferen. “Het moment vastleggen, waarbij mijn adem stokt is het allermooiste. De passie is geleidelijk ontstaan tijdens het reizen, wat ik vroeger veel heb gedaan en waarbij ik met foto’s een beeldverslag van de reis maakte.” Bij verschillende regionale bedrijven, maar ook bij haar vorige werkgever was Judith al actief als fotografe voordat zij zich volledig op het vak heb toegespitst. “Ik zeg altijd maar, men moet mij maar gewoon mijn gang laten gaan bij een klus. Ik heb er een neus voor om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn. Vaak zie ik beelden aankomen die gaan gebeuren.” Haar creativiteit in de fotografie kan zij uitleven in de drie bedrijven die ze heeft: De custom made kostuum fotografie (z.g. historische foto’s), de portretfotografie en de zakelijke fotografie. Daarnaast maakt Judith FotoKunst voor aan de wand.

“Zo kom ik in contact met het grote netwerk.”

Ik ben lid geworden van de BusinessClub, ten eerste omdat ik als Aalsmeerse ondernemer de lokale gemeenschap wil supporten en draag ook FC Aalsmeer, waar ik menig uur langs de lijn heb gestaan, een warm hart toe. Verder ben ik een éénpitter in mijn vak en kom het lidmaatschap in contact met het grote netwerk van de BusinessClub. Veel ondernemers die ook lid zijn behoren reeds tot mijn netwerk. Daarnaast ben ik overtuigd, dat ik door middel van visualisatie van een onderneming veel voor het netwerk van ondernemers die lid zijn van de BusinessClub kan betekenen. Ik zeg altijd maar, laat mij met de ‘bril’ van een buitenstaander naar jouw bedrijf kijken, want veel ondernemers hebben een ‘blinde vlek’ over hoe een buitenstaander tegen hun bedrijf aankijkt en daarnaast zijn er bedrijven die gewoonweg niet zichtbaar zijn voor de buitenwereld. Visualisatie m.b.v. fotografie leent zich hier uitermate goed voor!

Contactgegevens

Judith Keessen Fotografie
T: 06-27287704
W: www.judithkeessen.nl
E: info@judithkeessen.nl

   


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid