Van Riemsdijk Reklame, de fullservice leverancier van uitstraling

De uitstraling van uw bedrijf, daarvoor kunt u rekenen op het team van Riemsdijk Reklame. Of het nu gaat om: Autobelettering, Binnen reklame, Buitenreklame, Lichtreclame, Spandoeken of Vlaggen het ervaren en creatieve team van Van Riemsdijk staat voor u klaar. Van Riemsdijk reklame regelt het ontwerp, produceert en verzorgd de montage waar nodig. Ervaring, creativiteit en vakmanschap daar staan wij voor.

Rob Wilhelm

Rob is geboren in Amsterdam geboren en woonachtig in de Zaanstreek. Na diverse jobs in loondienst gehad te hebben, met als laatste werkgever Truckland kreeg ik in 2018 de gelegenheid om van Riemsdijk Reklame over te nemen van de toenmalige eigenaar. Ik kwam zelf zakelijk al jarenlang bij van Riemsdijk over de vloer en mijn vrouw is daar al sinds de jaren ’90 werkzaam. Op dit moment hebben we naast mijzelf 7 medewerkers in vaste dienst. Mijn rol is account contact met opdrachtgevers, dus ook opname van werk en soms ter plaatse bij de opdrachtgever. Daarnaast doe ik ook een gedeelte van de administratie.

Rob wie zijn jullie opdrachtgevers, waar ben je trots op en wat zijn jouw uitdagingen?

Onze opdrachtgevers zijn heel divers, zowel regionaal (Noord en Zuid-Holland) als landelijk. Uiteraard zijn wij met iedere opdrachtgever blij en bouwen daar ook altijd een persoonlijke relatie mee op. Echter om een paar grote klanten te noemen: Riviera Maison, Truckland, Burgers carrosserie, Door to Door, Bike4Crew en Safety4Crew

Ik ben heel trots op wat ik in korte tijd heb bereikt en dat wij ontzettend in omzet in deze jaren zijn gegroeid. Dit heeft mede te maken met ons onderscheidende vermogen: snelheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Dat wij sommige zaken gelijk oppakken is een kracht, maar heeft soms ook de keerzijde van werkdruk bij mijn mensen. Hier merkt de klant die bij ons koning is echter niets van. Onze klanten komen met name bij ons door mond op mondreclame en zijn ook vaak jarenlang aan ons verbonden. Uiteraard heb ik als ondernemer uitdagingen. Naast soms een strakke deadline en veel klussen tegelijkertijd, zijn de juiste medewerkers voor het juiste werk een uitdaging. Zo kan ik op dit moment twee fulltime Signmakers gebruiken. Een uitdaging wat betreft bedrijfsruimte die heb ik gelukkig (nog) niet. Wij kunnen een truck met oplegger overdekt in onze werkplaats naar binnen rijden. Een andere uitdaging is onze ambitie van groei. Ik streef ernaar om over 5 jaar het personeelsbestand met de juiste mensen, verdubbeld te hebben.

Tot slot, waarom zijn jullie lid geworden van de Businessclub van FC Aalsmeer en heb jij een bedrijf slogan?

Wij zijn lid geworden omdat mijn schoonvader al jarenlang bij FC Aalsmeer over de vloer komt en wij de club een warm hart toedragen. Daarnaast ook om het maatschappelijke initiatief van de Businessclub van WIA: www.werkeninaalsmeer.nl, omdat wij permanent op zoek zijn naar goede (vak) mensen. Het woord ‘vak’ staat bewust tussen aanhalingstekens, omdat wij bij de juiste attitude ook intern kunnen opleiden. Zo hebben wij ook regelmatig stagiaires in huis. Tot slot, heeft de BusinessClub een heel groot en divers netwerk en daar sluiten wij ons graag bij aan en zijn dan ook heel benieuwd naar de netwerkavonden die periodiek georganiseerd worden.

Mijn motto: ‘niets is te gek bij van Riemsdijk’

Contactgegevens

Van Riemsdijk Reklame
Molenvlietweg 18-C
1432 GW, Aalsmeer
T: 0297-343653
W: www.vanriemsdijk.com
E: rob@vanriemsdijk.com

 


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid