RSM Schiphol

RSM-businessclub-fcaalsmeer

Uitgelicht: Edwin van Ravenswoud van RSM Accountancy, gevestigd op Schiphol Rijk.

Wie is Edwin?
Ik ben Edwin van Ravenswoud, woonachtig in Rijssenhout en partner bij RSM. Binnen het bedrijf heb ik de specialismen Family officeservices en Wealth management. Privé speel ik graag een potje tennis, doe aan paardrijden en hou van golfen.

Wat doet RSM precies en waar onderscheiden jullie je als organisatie in?
RSM is organisatie die in 120 landen middels het z.g. RSM-netwerk verbonden is en heeft wereldwijd 43.000 professionals in totaal 810 kantoren in dienst. Binnen Nederland is RSM in 2019 ontstaan, na samenvoeging van een aantal regionale accountancy kantoren. RSM is toonaangevend op het gebied van accountancy, belastingadvies en bij advies in financieel-economische en strategische vraagstukken. Zowel op nationaal als internationaal niveau is RSM op een proactieve en directe wijze betrokken bij het succes van haar cliënten. Binnen Nederland heeft RSM 11 kantoren, met in totaal ongeveer 550 medewerkers. Wij onderscheiden ons, door een landelijke dekking met regionale aanpak. Dat wil bijvoorbeeld zeggen, dat wij van het RSM-kantoor Schiphol al onze klanten persoonlijk kennen en uiteraard ook uitstekende kennis hebben, over de business waar onze klanten zich mee bezig houden. Onze kwaliteitstandaard ligt op een zeer hoog niveau en wij zijn altijd helemaal ‘up to date’ wat betreft de diverse wet en regelgeving op de verschillende aandachtsgebieden. RSM vertegenwoordigt met name klanten in het midden en grootbedrijf die vaak ook vestigingen in het buitenland hebben, zoals bedrijven in de land en tuinbouw.

Edwin, waarom zijn jullie lid geworden van de Business club van FC Aalsmeer?
Ik ben in contact gekomen met de BusinessClub via Ruud Olij van Olij Trading BV in de Kwakel: www.businessclubfcaalsmeer.nl/2019/02/03/ruud-olij-olij-trading-b-v/, hij is tevens lid van de BC. Ruud, waar ik inmiddels al meer dan 25 jaar over de vloer kom, had mij uitgenodigd voor de Meer voor Ondernemers avond georganiseerd door de BusinessClub bij hem op het bedrijf op 31 oktober 2019, met als thema ‘bioprocestechnologie/ algenkweek & toekomst 5-G. Tijdens deze leuke en inspirerende avond, kwam ik vele andere bekenden en klanten van RSM tegen. Omdat wij ons meer als regionaal dienstverlener willen profileren, zag ik middels een lidmaatschap een uitgelezen kans, om nog meer met regionale ondernemers in contact te komen. Mijn collega is eerder bij de Meer voor Ondernemers avond op 6 februari 2020 met het thema ARBEID bij BusinessClub lid Waterdrinker BV:
www.businessclubfcaalsmeer.nl/2020/01/17/waterdrinker/ aanwezig geweest. Zij heeft net als de ruim 70 andere belangstellenden, de aftrap van de pilot van het door de BusinessClub ontwikkelde interactieve platform, om jeugd uit Aalsmeer e.o. te koppelen aan regionale bedrijven bijgewoond: www.werkeninaalsmeer.nl . Een geweldig initiatief van de BusinessClub en omdat RSM altijd op zoek is naar gemotiveerde talentvolle nieuwe medewerkers, hebben wij op dat platform inmiddels ook een bedrijfsfilmpje staan.

Wat zouden jullie de leden van de BusinessClub en andere lezers nog willen meegeven?
De RSM-accountants en belastingadviseurs van de vestiging Schiphol staan altijd voor u klaar. Dit doen wij op onze eigen manier, persoonlijk en tegelijkertijd zakelijk. Onze bedrijf slogan is dan ook: We go that extra mile.

Voor nadere informatie over de dienstverlening van RSM kijk op
www.rsm.global/netherlands/nl,
mail naar: info@rsmnl.nl, of bel met onze vestiging op Schiphol:
+31(0)20 653 36 66


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid