Je kent Loogman Tanken en Wassen ongetwijfeld, maar ook zo?

Carolien van Tongeren HR-manager bij Loogman Groep.

Ik ben Carolien van Tongeren, geboren én getogen in Eindhoven en al 25 jaar woonachtig in het leuke dorp De Kwakel. Sinds 2005 ben ik werkzaam bij de Loogman Groep waar ik diverse functies heb vervuld. De laatste acht jaar ben ik werkzaam binnen de HR-afdeling, eerst als HR-adviseur en nu als HR-manager. Het zorgdragen voor de mens binnen de organisatie vind ik wel het allerleukste.”

Loogman is echt een familiebedrijf uit Aalsmeer. Veel mensen kennen ons van ons tankstation aan de Aalsmeerderweg met daarbij onze wasstraat, maar ook de FEBO en Co to Go, onze broodjeszaak. Wat mensen vaak niet weten is dat we nóg zeven wasstraten hebben, self-storage Huureenbox, golfcentrum Golf Amsteldijk en Brasserie 10. Er werken inmiddels 350 mensen en zijn dan ook veel groter dan veel mensen denken. Als organisatie geloven we dat mensen door kunnen groeien door eerst op de vloer mee te draaien. Bijna al onze leidinggevenden zijn zo bij ons begonnen.

Hoe ben je in deze business/branche terechtgekomen?

“Na mijn verhuizing van Brabant naar De Kwakel ben ik wel even zoekende geweest wat ik wilde gaan doen. Ik heb diverse banen gehad van telefoniste, werken bij een makelaar tot aan directiesecretaresse. Bij Loogman kreeg ik de kans om diverse functies uit te voeren. Ik ben er nu achter dat het HR-vak echt mijn passie is.”

Wat is het onderscheidend vermogen van Loogman?
Wat ons onderscheidend maakt van andere bedrijven is dat het voor ons niet belangrijk is wat je achtergrond is. Wij kijken bij de medewerkers naar waar zij goed in zijn en vanuit daar bieden wij hen kansen om door te stromen naar andere functies binnen de organisatie. Deze doorgroei kan zowel horizontaal als verticaal zijn. Ik hoor vaak tijdens het sollicitatiegesprek dat het een hele fijne wasstraat is en dat ze al bekend met ons waren. De klanten worden goed geholpen en er hangt een hele prettige sfeer. Daarnaast doen we veel extra’s voor de collega’s, waarbij ons opleidingshuis, maar ook de feestjes bekend staan…..

Wat is het onderscheidend vermogen van Loogman?
Wat ons onderscheidend maakt van andere bedrijven is dat het voor ons niet belangrijk is wat je achtergrond is. Wij kijken bij de medewerkers naar waar zij goed in zijn en vanuit daar bieden wij hen kansen om door te stromen naar andere functies binnen de organisatie. Deze doorgroei kan zowel horizontaal als verticaal zijn. Ik hoor vaak tijdens het sollicitatiegesprek dat het een hele fijne wasstraat is en dat ze al bekend met ons waren. De klanten worden goed geholpen en er hangt een hele prettige sfeer. Daarnaast doen we veel extra’s voor de collega’s, waarbij ons opleidingshuis, maar ook de feestjes bekend staan…..

Welke uitdagingen zijn er binnen jullie business?
Het personeelstekort is op dit moment een uitdaging in heel Nederland en dus ook voor ons. We proberen het zo aantrekkelijk mogelijk te maken om bij ons te komen werken. Zo hebben we een project dat heet “Studieschuldenvrij Studeren”, die we inzetten. Dit gave, maar ook bijzondere project bieden we aan aan studenten van alle niveaus. Als je 12 uur bij ons komt werken per week, dan krijg je een vast contract van 12 uur en dus je normale salaris maandelijks uitgekeerd. Als je daar de maand mee rond komt, dan betalen wij daarnaast je collegegeld, studieboeken, materialen en korte excursie ook in het buitenland. Werk je dan vier of vijf jaar bij ons, dan is je volledige studie betaald en kan jij “Studieschuldenvrij” de wereld in. En nee daar hoef je geen speciale contracten voor te tekenen en er zitten geen addertjes onder het gras! We hopen alleen dat je na die vier of vijf jaar een echte Loogman ambassadeur wilt zijn!

Waarom zijn jullie lid geworden van de Businessclub van FC Aalsmeer?
Veel mensen uit de regio kennen ons wel, maar onze “personeels organisatie”kunnen we nog meer en beter op de kaart te zetten. Wie weet word ook jij enthousiast en kom je misschien wel bij ons werken?

Loogman maakt het verschil!
In het afgelopen jaar hebben we onze missie met 84 collega’s scherp gesteld. Iedereen mocht meepraten over dat ultiem gevoel. Vrij snel waren we er met elkaar uit;

                  “Wij maken het verschil, iedere wasbeurt weer!” Daar staan we voor!

De Loogman Studiebeurs.

De Loogman Studiebeurs is bedoeld om jongeren een handje te helpen bij het betreden van het volwassen leven. Voor meer informatie en voorwaarden zie: www.loogman.nl/nieuws/loogman-helpt-jongeren-studieschuldenvrij-de-wereld-in

Nou, wil je meer weten over een functie bij Loogman als werkgever, stuur dan een mail naar cvtongeren@loogman.nl of bel naar 020-6456461 en vraag naar Carolien van Tongeren

www.loogman.nl

www.facebook.com/LoogmanTankstation

www.instagram.com/loogman_carwash

tiktok.com/@loogman_carwash

www.youtube.com/channel/UCeSEpcPnLSeHad5aVkKp0TA


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid