Peopleassist: Vertrouwd, professioneel én volgens de wetgeving ondernemen

Foto LikeAproShots

Peopleassist zorgt ervoor dat ZZP-ers professioneel ondernemer kunnen zijn en dat opdrachtgevers precies weten waar ze aan toe zijn bij het inhuren van ZZP-professionals. Door jarenlange kennis en ervaring met ZZP-wetgeving weten ze bij Peopleassist als geen ander wat voor ZZP-ers, ondernemers en organisaties belangrijk is voor een goede samenwerking.

Gert Jan op ’t Land – eigenaar en oprichter van Peopleassist

Ik ben geboren in Bodegraven en woon met mijn gezin in Korteraar. Mijn carrière ben ik als boer begonnen en ik heb jarenlang in Denemarken gewoond. Door privéomstandigheden zijn wij terug gekeerd naar Nederland. Na terugkomst heb ik een carrière switch gemaakt en ben ik de accountancy in gegaan. Accountancy kwam voor mij niet helemaal uit de lucht vallen, omdat cijfers en wetgeving als agrariër hoog op je prioriteitenlijstje staan. Daarnaast hielp ik wel eens andere Nederlandse boeren, door hen te adviseren. Om mijzelf om te scholen heb ik o.a. de opleiding tot accountant gevolgd. Ik ben in loondienst gaan werken als assistent accountant en relatie beheerder. Al gauw begon het ondernemerschap weer te kriebelen, en dit heeft geresulteerd in het oprichten van Peopleassist.

Gert Jan, waar ben jij sterk in en vertel eens meer over Peopleassist

Mede-ondernemers helpen is mijn drijfveer en daarnaast zoek ik graag naar efficiënte en innovatie oplossingen. Zo zag ik een uitdaging in het efficiënt en fiscaal- juridisch borgen van het samenwerken tussen de opdrachtgever en zijn ZZP’ers. Slim, simpel en op de juiste wijze samenwerken, in plaats van afwachten tot de fiscus je corrigeert. Het idee van People Assist was al snel geboren. Peopleassist biedt eigenlijk een IT-platform (HelloProfs) waar zowel ZZP’ers als opdrachtgevers de juiste stappen kunnen doorlopen om tot een samenwerking te komen. Een slimme en eenvoudige route waarin je de samenwerking fiscaal en juridisch compleet maakt en voldoet aan de wet DBA.

Voor opdrachtnemers met langdurige opdrachten en opdrachtgevers die de risico’s van het werken met opdrachtnemers buitenboord willen houden zijn wij de juiste partij. We zijn online goed vindbaar en brengen onze bezoekers op de hoogte van de actualiteiten inzake het werken met ZZP’ers. Verder werken we samen met een goede en betrouwbare IT-partner waar we een langdurige relatie mee hebben, zodat beveiliging en nieuwe toepassingen snel kunnen worden ingericht.

Wat maakt Peopleassist uniek?

Als platform is Peopleassist uniek in Nederland, omdat het zowel fiscaaltechnisch als arbeidsrechtelijk (dus juridisch) waterdicht is. Om sterker te zijn is samenwerken een goede en vooral ook mooie optie. Daarom is Peopleassist een onderdeel geworden van de Werkgroup (bekend van Werkverzuim en Werkassist) en hebben we de handen ineengeslagen om alle arbeidsvormen en service hierom heen onder één dak te hebben. Onze uitdaging is naamsbekendheid; onze tool biedt een landelijke oplossing voor ZZP’ers en opdrachtgevers waardoor wij landelijke dekking willen hebben.

Gert Jan, waarom ben je lid geworden van de BusinessClub?

Ik ben lid geworden van Businessclub FC Aalsmeer, omdat ik als Aalsmeerse ondernemer ook maatschappelijk betrokken wil zijn bij de regio waar ik werk. Daarnaast heeft de BusinessClub een heel mooi en gevarieerd netwerk aan ondernemers, voor wie Peopleassist zeker een rol van betekenis kan spelen.

Mijn motto: Ik ben onderscheidend, juist door gewoon te doen.

Contactgegevens

Peopleassist
Zwarteweg 110C
1431 VM, Aalsmeer
W: www.peopleassist.nl
T: 085-2730220
E: info@peopleassist.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid