Floorcoo BeneluxVloerverwijdering, interieursloop en egaliseren van vloeren 

Floorcoo Benelux BV heeft sinds zijn oprichting in 2000, al meer dan 950.000m2 aan vloeren verwijderd en geëgaliseerd. We hebben meer dan 2400 tevreden klanten door het hele land. Door onze jarenlange ervaring gaan we bij elke klus zeer vlot en nauwkeurig te werk met de modernste apparatuur.

Monique Grobben, directeur – eigenaar.

Omdat bijna mijn hele familie, vader en boers, in de woning- en projectinrichting werkzaam zijn kwam er wel eens ter sprake dat het verwijderen van vloerbekleding een vak apart is en dat de meeste stoffeerders hier een hekel aan hebben. Wij hebben toen de handschoen opgepakt en ons hierin gespecialiseerd. Nadien zijn we ook gaan egaliseren omdat dat vaak direct na verwijdering kan (de vloer is dan toch leeg) Het bleek een succes en we zijn nu ruim 24 jaar actief. Tijdens de crisis in 2008 hadden we het wat minder druk en zijn we er de interieursloop bij gaan doen. Deze one-stop-shop oplossing bleek een succesformule. 

Diensten.

Floorcoo Benelux BV is  gespecialiseerd in het verwijderen en egaliseren van vloeren en tevens zeer bedreven met interieur sloopwerk. Jaarlijks gebruiken honderden bedrijven naar tevredenheid de service van Floorcoo Benelux BV. Uw specialist voor het egaliseren en verwijderen van vloeren.

De voordelen van Floorcoo Benelux BV op een rij.

Door het gebruik van dit economisch verantwoorde materialen en gereedschappen heeft de klant een aantal voordelen:

  • Minder manuren, meer productie en dus snellere oplevering mogelijk.
  • Hierdoor geen rendementsverlies door vermoeidheid van personeel
  • Minder beschadigingen aan de ondervloer door speciaal ontworpen machines.
  • Een eenvoudige en zeer snelle kostencalculatie.
  • De woning of het bedrijf is direct na de werkzaamheden beschikbaar*

(* alle verwijderde materialen worden door Floorcoo Benelux direct afgevoerd na het werk. Door goed te investeren in logistiekmateriaal blijft de werkplek altijd schoon)

Lidmaatschap Businessclub FC Aalsmeer

Als ondernemer in Aalsmeer zijn we door de Businessclub benaderd om lid te worden. We dragen een aantal (goede) doelen een warm hart toe en waren snel overstag. Goede doelen zijn mooi, maar wij vinden dat lokale doelen voorrang hebben. Ook doen we daarom veel voor de Voedselbank Haarlemmermeer met onder andere vrijwilligerswerk en het ter beschikking stellen van onze voertuigen als dat nodig is.

Offerte?

Wilt u een prijsindicatie voor het verwijderen van vloeren, het egaliseren of interieursloop ?
Neem dan contact*  met Floorcoo Benelux BV op. We maken een offerte op maat, met scherpe prijzen, met een uitstekende kwaliteit.

(* Binnen 24 uur worde er contact met u opnemen om de offerte door te nemen. Wilt u liever dat wij langskomen op locatie dan kunt u bellen of mailen of bellen naar:

info@floorcoo.nl
020 – 407 4460/ 06-30048599

Adresgegevens:

Hollandweg 16

1432 DD Aalsmeer

www.floorcoo.nl

www.facebook.com/FloorcooBenelux


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid