Steengroen BV.  Handelt met respect voor het nu en met het vizier op de toekomst.

Wij staan niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor diversiteit en variëteit. Dit alles brengen wij samen in Steengroen. 

Annemieke Wijnakker

Samen met Arjan en David is Annemieke één van de trotse eigenaren van Steengroen. Annemieke is woonachtig in Den Haag en heeft vier kids. Ze is een echte teamspeler en is met haar positieve instelling en oprechte interesse in haar collega’s een echte meerwaarde binnen het team. 

Na de verhuizing van Steengroen van Aalsmeer naar Oude Meer, in november 2023 is Annemieke belast met de dagelijkse leiding binnen de organisatie en dit alles binnen het full time moederschap. Annemieke haar hart ligt bij verduurzaming. Met een master in sustainable development is zij degene die in een project net dat extra’s brengt en de (mee-koppel) kansen ziet en pakt die een ander misschien net gemist heeft.

Organisatie en activiteiten.

Steengroen is in 2017 opgericht en heel snel hadden Annemieke, Arjan en David al een eerste medewerker op de loonlijst, inmiddels zijn het er 11.

Bij Steengroen hebben we een gemeenschappelijk doel en dezelfde drijfveren. We zorgen goed voor elkaar en halen hierdoor het beste in elkaar naar boven. Met lef in ons werk en een groot hart voor elkaar en dit heeft tot gevolg dat we impact in het vakgebied kunnen maken. Wij zetten samen mensen in hun kracht. De mensen waarmee we werken en de mensen die voor ons werken.
Steengroen groeit langzaamaan uit tot een bedrijf waar niemand omheen kan. Met professionals die net dat beetje extra brengen. En met Duurzaam DNA. Dat duurzame DNA vind je overal terug. In onze projecten, ons hergebruikte kantoormeubilair en hoe we Steengroen met elkaar opbouwen.

De meeste van onze medewerkers zijn als omgevingsmanager/ projectmanager gedetacheerd bij gemeenten, (rijks) overheid en aannemers en zijn naast hun vakkennis uitermate bedreven in communicatie, met o.a. directe belanghebbenden zoals bewoners. Door deze eigenschap kunnen wij het verschil maken en durven we ook ‘lastige’ projecten aan te pakken.

Veel detacheerders kennen daarnaast hun eigen mensen niet goed. Bij Steengroen kennen we echter ieder persoonlijk en ondersteunen hen door middel van coaching en training.

Zo zijn wij in staat om medewerkers te koppelen aan projecten waar zij goed in passen en waar ook hun persoonlijke voorkeur en affiniteit ligt.

Ambitie.

Wij zijn de generatie die kunnen zorgen dat de schade door klimaatverandering binnen de perken blijft. Daar leveren wij een bijdrage aan in onze opdrachten en projecten. Dit doen wij vanuit het gedachtengoed People Planet Profit. In de projecten waar we aan werken zijn we succesvol en we beperken waar mogelijk de impact ervan op onze planeet. Daar gaat steeds beter, elke keer een stapje duurzamer.

Onze ambitie is om ondanks de groei van onze activiteiten een platte organisatie te blijven en uitgroeien naar: Dé probleemoplosser in ons vakgebied, met altijd een projectaanpak op maat.

Lidmaatschap Businessclub.

Steengroen is altijd op zoek naar samenwerking en netwerkcontacten. Het brede en zeer gevarieerde ledenbestand van de Businessclub sluit hier ontzettend goed op aan.

Steengroen BV.

Ten Pol 4

1438 AH Oude Meer

Telefoon: 06-25271810

Mail: info@steengroen.com

www.steengroen.com


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid