Debo. Je kent ons misschien als ‘deboprojects’, maar wij presenteren jullie met trots onze ‘rebirth’: Debo. Deze rebranding is een belangrijke mijlpaal in onze reis en wij zijn trots dat wij deze reis samen met jullie mogen maken!

Harm Koningen, mede-eigenaar Debo.
Harm; ik vind het heerlijk om mensen uit hun veilige comfortzone te halen en samen meer te bereiken dat je van tevoren mogelijk kon houden. Dat voer ik zelf door in mijn eigen leven om continue het avontuur aan te gaan. De magie gebeurt juist buiten de comfortzone, heerlijk.

Inmiddels zijn we met Debo een geweldig ecosysteem aan het opbouwen van meerdere applicaties/bedrijven die naadloos samenwerken in de Agri & Food sector. Dit doen we met veel ambitie en passie.

Debo, gespecialiseerd in de Food en Agri sector.
De ambitie van Debo is altijd geweest om ‘samen met de klant mee te groeien’. Deze evolutie en groei heeft Debo in een aantal jaar naar de specialisatie in de Food & Agri-sector geleid. Onze focus is hierbij geheel gericht op softwareontwikkeling en high-end websites die we samen met de klant bouwen in de weg naar een gezond en toekomstgericht ecosysteem.

Hoewel de naam is veranderd, blijft de toewijding van Debo aan jou en je projecten onveranderd. We blijven onbegrensd verrassen, innoveren en impact maken door technologie in te zetten om jouw gezonde digitale ecosysteem in balans te houden. Inmiddels telt het team van Debo 13 medewerkers.

Nieuwe naam, nieuwe look, persoonlijke benadering en maatwerk als ‘van ouds’.

Het nieuwe logo van Debo is dynamisch en brengt onze kernwaarden: fun, groei, grenzeloos, gewoon doen en samendoen naar voren. De frisse groene en navy blauwe tinten weerspiegelen de expertise en passie voor verrassen, innoveren en impact maken door technologie in te zetten om jouw gezonde digitale ecosysteem in balans te houden.

Door onze persoonlijke benadering, altijd goed te luisteren naar onze klanten en maatwerk te leveren, probeert Debo voor organisaties en bedrijven het verschil te maken, in plaats van standaardoplossingen.

Onze Missie: Digitale ecosystemen bouwen en herstellen zodat ondernemers nóg beter kunnen ondernemen.  

Lidmaatschap businessclub.

Bij de opstart van de Businessclub medio 2017, ben ik door het bestuur benaderd om mijn online kennis te gebruiken voor een aantal zaken zoals de website van de Businessclub. Gedurende een aantal jaren ben ik actief voor de Businessclub geweest, naast mijn werkzaamheden voor Debo. In de loop van de afgelopen 5 jaar is de Businessclub zeer succesvol gegroeid van een 10-tal leden naar inmiddels 250 leden. Dit komt mede door de boeiende en leerzame Meer voor ondernemers avonden en ook het maatschappelijke initiatief van de Businessclub met WIA www.werkeninaalsmeer.nl

www.debo.nl

info@debo.nl

085 – 13 01 757 WhatsApp

www.linkedin.com/company/deboprojects

www.instagram.com/debo_software


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Groupcard: al meer dan 10 jaar de verbindende factor

John Keunen John is geboren en getogen in Hout-Blerick (Venlo). In 1991

Lees verder »

Word ook lid