Christiani Vino e Cibo.

Welkom bij Christiani Vino e Cibo, dé Italiaanse wijn- & pizzabar van Aalsmeer op een unieke plek waar gasten zich kunnen onderdompelen in mediterrane sferen!

Jorn Varenhorst, directeur-eigenaar.

Jorn is een dertiger en is woonachtig is in Sloten – Amsterdam. Na zijn studie economie is Jorn een eigen marketingbureau begonnen onder de naam Jongensvan.Nu. Via zijn netwerk werd hij destijds benaderd om als partner de marketing te doen voor Proeflokaal A. van Wees, een knusse kroeg gevestigd aan de Herengracht in een voormalige stokerij met likeurproeverijen, Franse wijn en klassieke gerechten. Dit was zijn eerste horeca locatie in Amsterdam. Na nog een café in Amsterdam geopend te hebben, is Jorn in 2020 in Aalsmeer begonnen met Eetcafé De Zwarte Ruiter aan de Dorpsstraat en sinds 2021 is daar ook Christiani Vino e Cibo bij gekomen.

Christiani Vino e Cibo, uniek en onderscheidend.

Het restaurant, Christiani Vino e Cibo, ligt op een geweldige locatie aan de Westeinderplassen en bestaat uit twee delen. Een Pizzabar op de benedenverdieping en een Osteria op de bovenste verdieping. In de Pizzabar heeft de Italiaanse chef Leonardo Perciballi de leiding en worden pizza’s volgens authentiek Romeins recept geserveerd met veel producten die wekelijks uit Italië worden geimportereerd. In de Osteria op de bovenverdieping, kun je iets ‘luxer’ eten en kunt u bijvoorbeeld genieten van een uitgebreid 4-gangen diner met keuze uit authentieke antipasti, primi, secondi & dolci. Denk hierbij aan gerechten zoals steak tartare met zwarte truffel, zwaardvis gemarineerd in een campari-balsamico dressing, pasta met inktvisstoof, ravioli met boter & salie, lamsschenkel uit de oven & tagliata di manzo. Uiteraard ontbreken ook de welbekende Tiramisu & Sgroppino van Christiani niet op het menu!

De Osteria heeft een terras met een schitterend uitzicht over de Westeinderplassen wat het tevens een mooie en uitstekende locatie maakt voor feesten & partijen.

Christiani Vino e Cibo is 7 dagen per week ge-geopend! Op maandag tot en met zondag zijn bezoekers welkom vanaf 16.00 uur voor een Italiaanse Apperitivo en dagelijks om 17.00 uur wordt de oven aangestoken voor de eerste pizza’s. Daarnaast is het is het mogelijk om de Romeinse pizza’s, Antipasti, Wijnen en meer af te halen. 

Uitdagingen en lidmaatschap Businessclub FC Aalsmeer.

Jorn; de enorm gestegen kosten van ingredienten, producten en ook nutsvoorzieningen maakt het uitdagend om ‘uiteten’ betaalbaar te houden voor onze gasten. Daarnaast blijft het vinden van personeel een doorlopende uitdaging. Voor de bediening lukt het vooralsnog goed om dit op te lossen, maar vooral goede Italiaanse koks zijn schaars in de regio. Dit lossen wij op door ze direct uit Italië hiernaartoe te halen en hen naast werk ook te helpen met huisvesting.

Ik heb zelf altijd op hoog niveau gesport en ben veel bezig met voeding & bewegen. We vinden het daarom vooral leuk om iets te kunnen betekenen voor de sportclubs in de omgeving. We sponsoren bijvoorbeeld ook de korfbalvereniging in Kudelstaart, een Hockeyteam in Amstelveen & hebben een paar keer iets voor de handbalvereniging kunnen doen. Voetbalvereniging FC Aalsmeer met een enorm leden bestand en groot jong potentieel is hier een mooie aanvulling op.

Mijn motto: ‘Net als een goed Team, is een goede Pizza meer dan de som van zijn delen’

Stommeerweg 91

1431 EV Aalsmeer

Telefoon: 0297-267646

Mail: ciao@christiani-aalsmeer.nl

www.christiani-aalsmeer.nl

www.facebook.com/christianiaalsmeer

www.instagram.com/christiani_aalsmeer


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid