X- treme Showproductions

Ondersteuning bij Business events – Presentaties – AV-apparatuur – Licht – Lcd-Schermen & Geluid.

Alex Wahlen, eigenaar en oprichter

Alex woont met zijn gezin in Uithoorn en is opgegroeid aan de Legmeerdijk, op de grens tussen Aalsmeer en Uithoorn. Alex is een kwekerszoon heeft de MTS doorlopen en is met zijn activiteiten vanuit zijn ouderlijk huis begonnen en doet dit nu op free Lance basis – beroepsmatig.

Waar het in 1998 begon met het ‘draaien’ op feestjes en partijen en destijds als hobby is begonnen, is de business nu professioneel en strekt zich uit tot geheel Noord Holland.

Onderscheidend, betrouwbaar en professioneel.

Alex geeft aan dat hij tot op de dag van vandaag nog nooit aan acquisitie heef gedaan en zijn business geheel van z.g. ‘mond op mond’ reclame krijgt. De activiteiten die X-treme Showproductions voor zowel bedrijven als particulieren kan bieden zijn o.a.:

-Ondersteuning bij een personeelsfeest of presentatie op alle terreinen van licht, geluid en audiovisuele middelen

-Ondersteuning bij Verenigingen, Stichtingen, Bedrijfsleven of ‘dorps’ feesten op alle terreinen van licht, geluid en audiovisuele middelen.

-luxe drive-in show bij prive feesten

De meeste benodigde uitermate up to date apparatuur heeft Alex zelf in huis en indien nodig kan hij extra apparatuur huren. Daarnaast heeft Alex alles in eigen beheer en kan bij groteren klussen terugvallen op een vast team van ZZP-ers als ondersteuning. Voor iedere ‘klus’ is er een uitgebreide briefing naar de wensen en eisen van de klant.

Trots en uitdagingen.

Alex geeft aan uitermate trots te zijn op wat hij tot nu toe heeft bereikt met professionele licht en geluid in het middensegment. Aangezien het nog geen volledige dagtaak is heeft Alex naast deze job nog een vaste baan. De activiteiten van X-Treme Showproductions vinden zich met name af in de avonduren of de weekenden en mocht er toch een dag job zijn neemt hij vrij van zijn werk.

Net als iedere ondernemer heeft Alex uitdagingen. Deze spelen zich met name af op het personele vlak in de ondersteuning bij de opbouw van apparatuur en de afbouw voor en na een event.

Lidmaatschap Businessclub FC Aalsmeer.

Alex heeft op de Meer voor Ondernemers avond van de Businessclub in de Oude Veiling in Aalsmeer in november 2021 de Businessclub voor het eerst ondersteund met X-treme Showproductions en is vanaf 2022 de vaste ondersteuner van de Businessclub.

Met zijn lidmaatschap hoopt hij meer naamsbekendheid te genereren voor zijn business en daarnaast ondersteund hij met zijn lidmaatschap FC Aalsmeer.

www.facebook.com/XTremeShowProductions

alexwahlen@gmail.com

Tel: 06 – 51109359


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid