Automatic Signal Rijsenhout BV.

Amsterdam September 1957. 

Henk de Hont richt zijn eigen technisch beveiligingsbedrijf op en neemt zijn intrek op de zolder boven drankenhandel en distilleerderij Van Wees in de Driehoekstraat in hartje Jordaan. Er zijn in die tijd nog niet veel beveiligingsproducten op de markt en Henk ontwerpt en fabriceert daarom veel specialistische producten zelf. 

Rijsenhout September 2022 – 65 jaar later. 

Paul de Hont, Algemeen directeur – tweede generatie.

Paul, woonachtig in Uithoorn, heeft in 1998 het stokje van zijn vader overgenomen. Hij geeft aan, ‘als het ware’ opgegroeid te zijn binnen het bedrijf en alle rollen die er maar kunnen zijn, van uitvoering tot administratie, zelf al een keer in de praktijk te hebben uitgevoerd. Paul voert samen met Kees van de Woestijne, commercieel directeur, de directie van Automatic Signal. Het bedrijf is in 65 jaar gegroeid van een éénmanszaak, tot een werkgever met ruim 75 personen in loondienst en een tiental verbonden ZZP’ers.

Automatic Signal onderscheidend voor klanten en medewerkers.

Automatic Signal ontwerpt, levert en onderhoudt inbraakbeveiligingsystemen voor het midden en hoge risicosegment voor o.a. musea, banken, particulieren, overheid.

Door haar ambachtelijke achtergrond met eigen werkplaats, de onafhankelijkheid en de uitstekende up-to-date kennis en knowhow van haar medewerkers is Automatic Signal onderscheidend en zijn klantenrelaties van tientallen jaren bij Automatic Signal geen uitzondering.

In verband met o.a. de verschuiving van fysieke techniek naar IT, voldoet Automatic Signal inmiddels ook aan de ISO 27001 norm voor informatiebeveiliging.

Het bedrijfsmotto is: ‘’De eer gaat voor de Euro” en daarmee bedoelen zij, dat alles draait om tevreden klanten en de juiste producten en diensten voor deze klanten in de vorm van maatwerk.

Wat voor klanten geldt, geldt ook voor medewerkers. Daar zijn zelfs 40- en 45-jarige dienstverbanden geen uitzondering. Automatic Signal is nog steeds een familiebedrijf met een platte organisatie, korte lijnen en een uitstekende werksfeer. In de medewerkers wordt veel geïnvesteerd in het up-to-date houden van hun kennis, maar ook vooral in de persoonlijke ontwikkeling.

Bedrijfsprincipe SAVE.

Automatic Signal investeert niet alleen in vakmanschap en kennis en kunde van medewerkers, maar ook in het aanleren van professionele vaardigheden zoals het nemen van eigen verantwoordelijkheid en integer handelen. Sinds een aantal jaren wordt in het kader daarvan veel aandacht besteed aan het bedrijfsprincipe SAVE.

SAVE staat voor: 5-sterren Service, Ambitieus, Vakkundig & Eigen verantwoordelijkheid

Uitdagingen en toekomst.

Door die verschuiving van fysieke techniek naar IT en cyberrisico’s moet de kennis van medewerkers permanent bijgeschoold worden. Een andere uitdaging is kennisoverdracht en de jongere generatie te boeien en te behouden. Paul ziet op dit moment ook wel een uitdaging in de tijdige levering van producten.

Lidmaatschap BusinessClub.

Als regionaal bedrijf en werkgever willen wij meer verbondenheid met andere regionale bedrijven, alhoewel nu al veel leden van de BusinessClub voor Automatic Signal geen onbekende zijn, aldus Paul. Door de periodieke ondernemersavonden van de BusinessClub te bezoeken, hopen zij meer in dit netwerk te kunnen investeren, waaronder ook in contact te komen met de diverse onderwijsinstellingen. Tot slot merkt Paul op, dat door het lidmaatschap zij ook graag FC Aalsmeer c.q. sport support.

www.automaticsignal.nl 

postbus@automaticsignal.nl

Boeierstraat 3, 1435 LK Rijsenhout.

Telefoon: 0297- 230100


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid