Risk Safety & Security. Uw Partner in veiligheid! 

Risk Safety levert 24 uur per dag -zeven dagen per week veiligheidspersoneel voor diverse werkzaamheden. Veiligheidsmedewerkers van Risk Safety & Security worden ingezet voor de veiligheid en bewakings- en toezichthoudende diensten bij (brand)gevaarlijke werkzaamheden.

Victor Pourchez, Algemeen directeur.

Victor woont in Lelystad is gehuwd en heeft vier kids en via zijn kinderen betrokken bij het voetballen. Zelf houdt hij ook van een mooie pot voetbal en is privé al vele jaren actief als trainer en op dit moment voor het vrouwen-1 elftal van ASC Waterwijk in Almere. Victors opleiding en achtergrond is in de beveiliging branche. Zo is hij onder andere landelijk verantwoordelijk geweest voor de event- tak bij Securitas en heeft als hoofd beveiliging gewerkt bij het OLVG te Amsterdam. Inmiddels werkt Victor alweer jaren bij Risk Safety & Security, gevestigd aan de Weteringstraat 52 in Aalsmeer. Binnen de organisatie is Victor verantwoordelijk voor de operationele zaken, klant contacten en new business.

Risk Safety & Security, Uw Partner in veiligheid.

Risk Safety & Security heeft een driehoofdige directie. Per januari 2022 zijn de onderdelen Safety & Security binnen het bedrijf volledig geïntegreerd. Momenteel heeft de organisatie circa 250 tot 300 gediplomeerde medewerkers aan zich verbonden, waarvan ongeveer 100 medewerkers in vaste dienst. De klanten van Risk Safety & Security zijn heel divers, van de petrochemische industrie, gemeenten, internationale bedrijven maar ook event bureaus. Naast het leveren van fysieke medewerkers en systemen maakt de organisatie ook veiligheidsplannen. Het werkgebied van Risk Safety & Security is met name in Noord en zuid- Holland, maar ook buiten de randstad.

Onderscheidend voor klanten en medewerkers.

Risk Safety & Security is onderscheidend voor haar klanten, door de hoge mate van kwaliteit van dienstverlening. Zo wordt opleiding intern geborgd door een eigen Risk Academy. 

Het streven is altijd, om een strategische alliantie met de klant aan te gaan, de klant te ontzorgen en breder te kijken dan de vraag die in eerste instantie voorligt. Voordat Risk Safety & Security een daadwerkelijke opdracht aanvaard, maken zij eerst zelf een risicoanalyse voor die opdracht. Hierdoor kan het soms gebeuren dat een opdracht niet wordt aanvaard.

Risk Safety & Security is naast haar klanten tevens onderscheidend voor haar medewerkers. De honorering van medewerkers is volgens een eerlijk tarief en altijd op tijd. Omdat Risk Safety & Security een eigen academie heeft, zijn er bij ambitie van medewerkers voldoende doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Recent worden er bijvoorbeeld brandwachten intern geschoold voor event securitymedewerker. Door het zeer grote, maar ook diverse klantenbestand, vinden medewerkers altijd wel een opdrachtgever in een branche waar zij het meeste werkplezier uit halen en affiniteit mee hebben.

BusinessClub FC Aalsmeer.

Risk Safety & Security is lid geworden van de BusinessClub omdat zij als Aalsmeerse onderneming ook iets terug wil doen voor de lokale gemeenschap. Zo probeert de organisatie in voorkomend geval lokaal te bestellen bij andere ondernemers. Daarnaast zijn veel medewerkers woonachtig in en om Aalsmeer.

Risk Safety & Security kijkt verder dan de vraag van de klant en streeft naar een 5 sterren kwaliteit!

www.risksafety.nl / www.risksecurity.nl

Weteringstraat 52, 1431 BC Aalsmeer, Telefoon: 088-1130112


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Amstelhof Sport & Health Club

Sport en ontspanning onder één dak! Wie is Dani en wat is

Lees verder »

Word ook lid