Van Zaal Transport:en flexibel, innovatief, betrouwbaar van origine familiebedrijf

 

Van Zaal heeft een passie voor hetgeen zij zich mee bezighouden: LOGISTIEK.

Met meer dan 60 eigen vrachtwagens zet van Zaal zich dag en nacht in om jaarlijks miljoenen bloemen, planten en sierteelt gerelateerde producten te vervoeren in Nederland, België en delen van Duitsland. Uiteraard levert van Zaal ook andere logistieke diensten.

Hoe kunnen zij voor u klaarstaan?

Koen Stoop, verantwoordelijke bij van Zaal voor de HR

Koen is een echte ‘Uithorenaar’ en is na 12 jaar bij Albert Heijn, in de rol van teamleider personeelszaken, in april 2020 bij van Zaal Transport in de Kwakel terechtgekomen. Van Zaal, dé logistieke dienstverlener voor de sierteelt heeft circa 120 medewerkers in vaste dienst plus daarna een pool van 60 tot 100 flexkrachten.

Van Zaal, een mensgerichte werkgever met veel mogelijkheden voor persoonlijke groei is echt een fijne werkgever om voor te werken, aldus Koen.

Van Zaal Transport heeft veel klanten in de Retail waaronder grote tuincentra, maar ook kwekers die hun producten naar de veiling willen vervoeren.

Gedurende 7 dagen per week, dag en nacht kunt u de opvallende rood-witte vrachtwagens van Van Zaal Transport tegenkomen.

Floriway, Effectief en hoogwaardig sierteelttransport

Sinds november 2021 maakt van Zaal Transport samen met De Winter Logistics en Wematrans onderdeel uit van Floriway. Gezamenlijk bouwen zij aan een nog efficiëntere keten van logistiek, met als doel de klant meer gemak en service te bieden. Alle drie de bedrijven staan al decennia dicht bij de kwekers en kopers. Vanaf 2022 zal de samenwerking tussen deze bedrijven steeds zichtbaarder worden, met ook een nieuwe huisstijl. Bestaande en nieuwe klanten worden stap voor stap meegenomen in dit verandering traject, met als doel continuering van de hoge kwaliteit van dienstverlening waar de drie afzonderlijke bedrijven om bekend staan.

Ambitie en uitdagingen

De ambitie om met Floriway dé logistieke dienstverlener van de sierteelt te worden heeft als pluspunt voor de klant regionale aanwezigheid en ook een regionale planning. Met andere woorden, dicht op de klant, maar toch een landelijke dekking. Naast de permanente zorg voor de juiste medewerkers op de juiste plaats en het draaiende houden van een 24-uurs organisatie zal de komende jaren een van de uitdagingen worden om de drie verschillende culturen van, Van Zaal Transport, De Winter Logistics en Wematrans in één bedrijfscultuur te laten opgaan.

Lidmaatschap BusinessClub FC Aalsmeer

Van Zaal wil als regionale ondernemer graag haar steentje bijdragen aan de lokale gemeenschap en draagt sport een warm hart toe. Daarnaast juichen zij het maatschappelijke initiatief van de BusinessClub met Werken In Aalsmeer een warm hart toe voor de permanente zoektocht naar de juiste medewerkers op de juiste plaats.

Contactgegevens

Van Zaal Transport
Poelweg 12
1424 PB, De Kwakel
W: www.vzt.nl
T: 0297-513080
E: info@vzt.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid