PMjobs, persoonlijke en permanent contact met klanten en flexwerkers

PMjobs heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een specialist in het uitzenden van, met name arbeidsmigranten uit Oost-Europa, personeel in de bloemenverwerking, productie en glastuinbouw. Daarnaast is PMjobs dé betrouwbare partner bij het vinden van gecertificeerde chauffeurs, koeriers en pakketbezorgers. Vanuit ons hoofdkantoor in Bleiswijk, ideaal en centraal gelegen voor de gehele Randstad, en onze vestiging in Aalsmeer vinden onze internationale specialisten de perfecte match tussen werkzoekende en opdrachtgever. Samen met onze nationale en internationale recruitmentpartners is geen vraagstuk ons te gek. Wij houden wel van een uitdaging!

Peter Paul Kester

Peter Paul directeur -eigenaar van PMjobs is geboren en getogen in Naaldwijk in het Westland en kwam als kwekers zoon van een rozenkweker in zijn jeugd veel bij de bloemenveiling van Rijnsburg en Aalsmeer over de vloer. Na zijn studie heeft hij de rozenkwekerij van zijn vader overgenomen en startte daarnaast een handelsonderneming gericht op de export. In die periode reisde Peter Paul veel naar klanten en leveranciers, met name in Oost-Afrika, waar hij maanden van zijn jeugd heeft doorgebracht. Rond Peter Pauls 30e jaar heeft hij ‘pas op de plaats’ gemaakt en is zich gaan bezinnen op de toekomst. De rozenkwekerij, het familiebedrijf, werd verkocht en Peter Paul stortte zich daarna op de ‘uitzend business’ waar hij via een maat in terecht was gekomen. Zijn klanten vond hij in de ‘business’ waar hijzelf daarvoor al jaren actief in was geweest.

PMjobs, sterk in continuïteit en het ontzorgen van opdrachtgevers

PMjobs, actief in de driehoek Rijnsburg- Bleiswijk – Schiphol, is sterk in het sociale aspect rondom haar medewerkers, opdrachtgevers en de gemeenten waar de opdrachtgevers gehuisvest zijn. PMjobs doet de werving en selectie en het verzorgen van de volledige personeels-en salarisadministratie van hun flexwerkers. Na identiteit controle van de flexwerker en registratie worden de benodigde certificaten, opleidingen en of rijbewijzen gecontroleerd. PMjobs werkt tevens nauw samen met een professioneel opleidingsinstituut waar flexwerkers, indien noodzakelijk, op korte termijn cursussen en opleidingen kunnen volgen zoals beroepsrijopleidingen, heftruckcertificaat, (na)scholing code 95 en de        praktijkopleiding koerier/ pakketbezorger.

PMjobs biedt hun internationale flexwerkers o.a. een zorgverzekering, gecertificeerde en gemeubileerde huisvesting en veilig vervoer van en naar de werkplek de werkplek aan.

Uitdagingen en toekomst

PMjobs 7 dagen/ 24 uur per dag bereikbaar, is een informele en platte organisatie en heeft als grootste uitdaging het steeds weer vinden van passende huisvesting voor haar medewerkers. Peter Paul benadrukt dat zij meeliften op de huisvesting die al gecreëerd is voor arbeidsmigranten en zelf geen huisvesting bezit of koopt en dat de policy is om zo veel mogelijk in de omgeving op te gaan zonder overlast voor de buren en of gemeente. Een tweede grote uitdaging waar PMjobs en haar opdrachtgevers mee geconfronteerd worden, zijn de stijgende prijzen voor grondstoffen, vervoer maar en nutsvoorzieningen, zoals de verwarming van kassen. De opdrachtgevers van PMjobs kunnen deze kostenstijging maar gedeeltelijk doorberekenen aan hun klanten en de uitdaging is om samen met de opdrachtgever altijd naar efficiëntie te kijken. De laatste jaren verschuift volgens Peter Paul de behoefte aan ‘productiemedewerkers’ naar all round medewerkers op mbo-niveau. Hierbij te denken aan installatiewerk, plaatsing en onderhoud van bijvoorbeeld zonnepanelen en chauffeurs werkzaamheden. Hier ziet Peter Paul dan ook zijn toekomst weggelegd, maar benadrukt, dat kwaliteit van medewerkers zijn prijs heeft.

BusinessClub FC Aalsmeer

PMjobs is lid geworden van de BusinessClub omdat zij graag het welzijn en ook sport bevorderen in de regio’s waar zij actief zijn. Sociaal, duurzaam ondernemen is een van de uitgangspunten van de werkwijze van PMjobs en een lidmaatschap bij de BusinessClub past daar goed bij.

Contactgegevens

Briljantstraat 35
2665 NJ Bleiswijk
W: www.pmjobs.nl
T: 010-5115100
E: info@pmjobs.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid