Paucitas, expert in het begrijpelijk maken van cryptovaluta

Paucitas heeft antwoord op al uw vragen over cryptovaluta, biedt begeleiding op maat, is laagdrempelig en communiceert in begrijpelijke taal over een onderwerp waar nog veel mensen vragen over hebben.

Simcha Schrijver, medeoprichter en eigenaar van Paucitas

Simcha is geboren in Abcoude en woonachtig in Amsterdam. Tijdens zijn studie aan de middelbare school kwam Simcha in contact met Tyler Dijst. Beiden raakten gefascineerd over de toen nog onbekende handel in cryptovaluta. Hun leeftijd toendertijd: 14 jaar. De fascinatie ging over in passie en het zuurverdiende geld wat als bijbaantje in de supermarkt werd verdiend werd in crypto belegd. In de loop van de jaren die daarop volgden, hebben Simcha en Tyler zich als leergierige jonge mannen de ‘cryptomaterie’ eigen gemaakt en hebben in 2021 Paucitas opgericht. 

Hun motto: Cryptovaluta begrijpelijk voor iedereen.

Inmiddels een aantal jaren later, hebben zij over dit boeiende onderwerp meer kennis en know-how opgedaan en mogen zij zich terecht crypto-experts van Nederland noemen.

Paucitas in detail

Paucitas is een begeleider en expert op het gebied van cryptovaluta en heeft als verdienmodel een uurtarief voor deze dienstverlening. Jaren geleden zagen Simcha en Tyler als geïnteresseerden in het onderwerp cryptovaluta, dat in Nederland geen dienstverlener was die objectieve voorlichting over cryptovaluta gaf, zonder een eigen belang bij de handel in deze valuta te hebben. Van deze leegte hebben beiden gebruik gemaakt. Simcha en Tyler ontdekten tevens, dat de wereld van de cryptovaluta veel groter is dan ‘coins’ alleen. Deze kennis en ervaring passen zij toe in hun dienstverlening aan particulieren en de zakelijke markt. Met veel plezier en volharding begeleiden zij ook u! Simcha, Tyler en inmiddels Benjamin Schrijver, de broer van Simcha vullen elkaar goed aan en lichten u voor over o.a. de platforms van de valutahandel, het beveiligen van cryptovaluta en het gebruiken van cryptovaluta als betaalmiddel voor ondernemers. Met trots kan gemeld worden, dat naast begeleiding aan ‘de gewone man’ ook bekende Nederlanders hun weg naar Paucitas hebben gevonden en dat De Financiële Telegraaf- DFT, Paucitas als kennisbank inzet bij al haar crypto vragen. Uiteraard zijn beiden trots op het feit dat zij dit in relatief korte tijd hebben bereikt.

Ambitie en uitdagingen

De ambitie om verder te groeien naar het toonaangevende bedrijf in persoonlijke begeleiding bij Cryptovaluta van Nederland is het hoofddoel van Simcha en Tyler. Hierbij benadrukken zij nogmaals dat hun dienstverlening en onafhankelijkheid uniek is. De uitdagingen voor beiden liggen met name in het feit, dat veel mensen nog onbekend en of terughoudend zijn bij het horen van het woord cryptovaluta en daar soms ook erg sceptisch over zijn. Voor Simcha en Tyler is dus een schone taak weggelegd om dit imago te verbeteren.

Werkwijze

De diensten van Paucitas variëren van eenmalige begeleiding tot maandelijkse abonnementen, waarbij zij desgewenst klanten dagelijks te woord kunnen staan. Mochten er andere wensen of behoeften zijn maken zij een z.g. ‘custom’-pakket voor de klant.

Lidmaatschap BusinessClub FC Aalsmeer

Simcha geeft aan dat toen hij vroeger in Abcoude woonde al veel contacten in Aalsmeer had en dit nog steeds heeft. Naast dat hij voetbal en sport een warm hart toe draagt biedt het uitgebreide en gevarieerde netwerk van de BusinessClub en ook Aalsmeer met haar zeer grote ondernemers dichtheid mooie kansen voor Paucitas om verder te kunnen groeien.

Contactgegevens

Paucitas
Herengracht 244-4
1016 BT, Amsterdam
W: www.paucitas.com
T: 020-2445774
E: paucitas@paucitas.com


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid