EV Company – De grootste merkonafhankelijke aanbieder van laadpalen

Foto EV Company

Hoe mooi zou het zijn als we in de toekomst geen fossiele brandstoffen meer gebruiken. EV Company gelooft in een 100% elektrisch wagenpark en wij streven naar een fossiel vrije toekomst. Hiermee dragen wij bij aan het beperken van Co2 uitstoot en de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Met onze missie duurzaam meedenken helpen wij onze klanten van begin tot het eind met de transitie naar elektrische mobiliteit. Met een groot assortiment aan laadoplossingen voor zowel thuis, op kantoor als voor onderweg, werken zij samen met hun klanten aan een toekomstbestendige wereld.

Maarten Schuring, aandeelhouder founder

Maarten is geboren in Amsterdam en in Amstelveen opgegroeid en heeft Commerciele Economie aan de HES gestudeerd. Na verschillende functies gehad te hebben, in de automotive bij verschillende leasemaatschappijen, is Maarten op 10 december 2013 met een webshop aan huis begonnen voor o.a. laadkabels voor elektrische auto’s. In de weken die daarop volgden werd de webshop zo’n groot succes, dat Maaren amper 3 weken erna op 31 december 2013 al de grote stap durfde te zetten, door zijn ontslag bij zijn toenmalige werkgever in te dienen. De jaren die daarop volgenden waren turbulent. In verband met de groei van EV Company is het bedrijf van de zolderkamer naar een bedrijfsverzamelgebouw verhuisd, daarna weer een grotere locatie en inmiddels vijf verhuizingen verder gehuisvest aan het Schinkeldijkje 2A+B, in Aalsmeer en heeft inmiddels ook 18 medewerkers in loondienst.

Groot assortiment en uniek

EV-company heeft een zeer breed assortiment en voert meer dan 12 verschillende merkten. Maarten geeft aan trots te zijn op zijn professionele, enthousiaste en deskundige team. EV-company blinkt uit in;

  • Een snelle en persoonlijke service
  • Een onafhankelijk en deskundig advies
  • Transparante en scherpe prijzen
  • Het grootste assortiment
  • Innovatief en altijd in ontwikkeling
Uitdagingen en lidmaatschap van de BusinessClub van FC Aalsmeer

Maarten geeft aan dat de groei van zijn bedrijf ook de nodige uitdagingen met zich mee heeft gebracht en nog steeds heeft. Zo is het heel belangrijk om de juiste medewerkers aan te trekken en daar geeft Maarten aan enorm trots te zijn in het EV Team.  Voor een bedrijf is het ook cruciaal om permanent de klanttevredenheid te blijven meten en te anticiperen op haar feedback. Hiervoor is een uitgekiend CRM-systeem opgezet en zijn de bedrijfsprocessen daar waar mogelijk geautomatiseerd. Op dit moment zijn er wel uitdagingen met betrekking tot de levering van laadpalen en onderdelen, maar omdat EV Company terug kan vallen op een breed pakket van leveranciers heeft dit nog niet tot problemen geleid. EV Company is lid geworden van de BusinessClub van FC Aalsmeer, omdat zij als Aalsmeers bedrijf ook iets voor de lokale gemeenschap wil terug doen en ook omdat veel van Maartens collega’s, waaronder Frank Borst, algemeen directeur bij EV Company in Aalsmeer woonachtig zijn. Daarnaast biedt het lidmaatschap van de BusinessClub voor EV Company een uitgelezen kans om haar (regionale) netwerk te vergroten. Niet voor niets is Maartens lijfspreuk dan ook: ‘Samen leren door te innoveren, weloverwogen risico’s nemen en durf je dromen na te jagen’’.

Contactgegevens

EV Company
Schinkeldijkje 2A+B
1432 CE, Aalsmeer
W: www.evcompany.eu
T: 020-7657000
E: info@evcompany.eu


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid