Nova college Hoofddorp

Het onderwijs waar Nova College in gelooft, begint bij zelfvertrouwen. Geloven in jezelf. Maar ook: werken aan jezelf. Wij verwachten dat onze studenten gemotiveerd zijn, dat zij de discipline hebben om hard te werken, te bikkelen als het moet. Want ergens goed in worden gaat niet vanzelf. Als je goed wilt worden in je vak, en gelukkig in je leven, zul je daar veel energie in moeten stoppen. Dat is wat het Nova college van hun studenten verwacht!

Lara Anna Nowak, docent en stage coördinator beroepsonderwijs

Ik ben in Duitsland geboren, heb daar vreemde talen gestudeerd en woon sinds 2007 in Nederland. De regio Aalsmeer ken ik redelijk goed, omdat ik bij verschillende Aalsmeerse bedrijven heb gewerkt in commerciële functies waaronder area manager. Ondertussen heb ik de switch naar het onderwijs gemaakt en wel het beroepsonderwijs, waar ik middels al waar jaren werk en mij als een ‘vis in het water’ thuis voel.

De Business-school van het Nova college, die ik als contactpersoon voor de BusinessClub van FC Aalsmeer vertegenwoordig, is gevestigd in Hoofddorp en heeft circa 25 docenten. Grof gezegd gaat het bij de Business school om twee studierichtingen. Opleidingen voor commerciële functies en opleidingen voor in de logistiek. In de regio waar het Nova college Hoofddorp is gevestigd zijn heel veel bedrijven gevestigd waar onze studenten na het behalen van hun studie zouden kunnen werken, maar ook stages zouden kunnen lopen.  Beroepen waar wij voor opleiden zijn o.a.: accountmanager, diverse marketingfuncties, warehouse manager en supply planner.

Waar ben je trots op en wat zijn jouw uitdagingen?

Ik ben heel trots op de studenten die ik begeleid. Dat kost mij energie maar levert mee nog meer energie op. Daarnaast ben ik trots op het Nova college als werkgever, op mijn collega docenten en de wijze waar het Nova collegeonderwijs verzorgd.

Wij bieden een veilige omgeving voor onze studenten, waarbij zichzelf kunnen ontdekken en ook kunnen groeien. Door onze persoonlijke benadering proberen wij steeds het beste uit de individuele student te halen en ons motto is: Durf – Ontdek – Leer – Ontwikkel.

Uitdagingen hebben wij natuurlijk dagelijks maar om een paar uitdaging te noemen waarbij de leden van de BusinessClub ons zeker zouden kunnen helpen zijn, stageplaatsen voor de verschillende studierichtingen. Hierbij moet je denken aan stages van circa 2 tot 4 maanden. Daarnaast zoeken wij permanent gastsprekers – gastdocenten uit de praktijk, die als geen ander kunnen vertellen hoe het daadwerkelijk in een bedrijf aan toe gaat. Verder zijn wij heel geïnteresseerd in bedrijven waarvoor wij met een groep studenten een businesscase voor kunnen uitwerken of een event voor kunnen organiseren. Deze praktijk opdrachten, die geheel door het Nova college worden begeleid zijn ontzettend leerzaam voor onze studenten en tenslotte zoeken wij altijd bedrijven, waar wij met een groep studenten een bedrijfsbezoek aan kunnen afleggen.

Lidmaatschap van de BusinessClub van FC Aalsmeer

Het Nova college is lid geworden van de BusinessClub van FC Aalsmeer om haar grote en diverse regionale netwerk en ik zie uitgelezen mogelijkheden om een aantal van de uitdagingen die het Nova college heeft om te zetten in kansen!

Contactgegevens

Nova College Hoofddorp
W: www.novacollege.nl/bedrijven/voor-bedrijven
T: 06-43745377
E: lnowak@novacollege.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Amstelhof Sport & Health Club

Sport en ontspanning onder één dak! Wie is Dani en wat is

Lees verder »

Word ook lid