Funmania Aalsmeer; family entertainment voor jong en oud

Foto © LikeAproShots

Funmania is het is het eerste Funpark in Nederland in deze opzet; voor alle leeftijden, gezellig, avontuurlijk en ook nog eens betaalbaar! Funmania heeft een aanbod van activiteiten die voor plezier en avontuur zorgen voor jong en oud. Gezinnen, studenten, groepen, kinderen, bedrijven en scholen kunnen allemaal terecht bij Funmania.

Wim Teunissen, directeur-eigenaar

Ik ben geboren en getogen in het oosten van het land waar ik nog steeds woonachtig ben. Ik heb sport en gezondheid management gestudeerd (CIOS-SGM). Na mijn studie in 2009, midden in de financiële crisis heb ik een plan ontwikkeld voor een 2.0 indoorspeeltuinconcept in een lege sporthal bij mij in de woonomgeving. Het concept werd zo goed ontvangen dat de gemeente destijds 1 miljoen euro investeerde om het van de grond te krijgen.

Na oplevering heb ik het centrum 4 jaar geëxploiteerd als winstgevend model. Toen ik een aantal jaren geleden via mijn netwerk investeerders uit Noord-Holland ontmoette hebben we de handen ineengeslagen om een verlengstuk van dit concept elders neer te zetten. Zo is het plan voor Funmania Aalsmeer aan de Beethovenlaan 114 in Aalsmeer geboren.

Funmania heeft een oppervlakte van 1800 m2 zowel indoor als outdoor in het pand op die locatie waar tot voor kort alleen Racketsport en Fitness Aalsmeer in waren gehuisvest. De oppervlakte van Funmania is ten koste gegaan van de tennishal echter om toch in de tennisbehoefte te blijven voorzien is de weggevallen ruimte op het naastgelegen buitenterrein weer neergezet middels een opblaasbare hal. Op deze manier kon tennis naast het leisure concept blijven bestaan!

Wat maakt Funmania Aalsmeer uniek

Funmania is ten eerste voor alle leeftijden en is een tijdloos en toekomstbestendig concept in de leisure-sector. Naast de activiteiten binnen het Funpark biedt Funmania Aalsmeer arrangementen aan in combinatie met een heerlijk diner. Voor een leuke prijs kan je gebruik maken van ons unieke “Funbites” concept. Funmania Aalsmeer heeft een aanbod van activiteiten voor jong en oud. Aan de hand van leeftijd en lengte hebben wij onze activiteiten ingedeeld op niveau van uitdaging. De uitdagingen zijn te herkennen aan de kleuren groen, blauw, rood en zwart, waarbij groen het minst uitdagend is en zwart het meest uitdagend. Iedereen ontvangt, direct bij de entree, een bandje met de kleur die voor hem of haar van toepassing is.

Kernwoorden bij Funmania zijn: kwaliteit, uitdaging, plezier en onderscheidend vermogen. Het mooie van ons concept is dat er bijvoorbeeld binnen een gezin niet gekozen hoeft te worden tussen de verschillende leeftijd categorieën. Funmania is gewoon voor alle leeftijden leuk!

Funmania is daarnaast uitermate geschikt Voor bedrijven, zoals bijvoorbeeld de leden van de BusinessClub. Zo kunnen we onder begeleiding van ervaren trainers een geheel verzorgde teambuildingdag in elkaar draaien. We beschikken daarnaast over mooie vergaderruimtes die we in combinatie met bijvoorbeeld een lunch, drankje of andere wensen, op maat kunnen optuigen.

Wim, waarom is Funmania lid geworden van de BusinessClub van FC Aalsmeer en wat is jouw markante uitspraak?

Wij zijn lid geworden van de BusinessClub van FC Aalsmeer, ten eerste omdat wij naarstig op zoek waren naar medewerkers en hebben daarvoor het maatschappelijke initiatief van de BusinessClub met www.werkeninaalsmeer.nl benaderd. Ten tweede en dat heb ik al reeds aangegeven kunnen wij veel betekenen voor de Aalsmeerse ondernemers in de vorm van teamuitjes, maar ook personeelsuitjes, buurtfeesten en familiebedrijfsactiviteiten.

Mijn uitspraak: en die past ook heel goed bij Funmania: ‘Niets moet, alles kan’

Contactgegevens

Funmania
Beethovenlaan 114
1431 WZ, Aalsmeer
W: www.funmania-aalsmeer.nl
T: 0297- 310 200
E: info@funmania-aalsmeer.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid