EKZ makelaars; 40 jaar ervaring in woning en bedrijfsvastgoed

Het EKZ-team, bestaande uit gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers, staat klanten bij in de procesbegeleiding bij aan- of verkoop en of vastgoed vraagstukken. Klantgerichtheid, ‘een groot hart’ voor de klant en meer dan 40 jaar ervaring zowel woningen als bedrijfsvastgoed zijn kenmerkend voor dit regionale makelaarskantoor.

Chris van Zantwijk, oprichter en mede-eigenaar van EKZ

Chris is geboren in Diemen, woonachtig in Uithoorn en is vader van twee puberzoons. In 1980 begon de moeder van Chris een makelaarskantoor. Na het behalen van zijn diploma’s startte Chris zijn carrière in het vastgoed bij een grote bank, om uiteindelijk bij zijn moeder op het kantoor te gaan werken. Na ruim tien jaar met elkaar samengewerkt te hebben, trok de moeder van Chris zich terug in de zaak. In de jaren 2001 tot en met 2012 kende EKZ drie filialen. Te weten: Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn. Na de crisis in 2012 is het kantoor Aalsmeer verzelfstandigd en is Chris samen met partner Peter Kruit verder gegaan met de filialen Amstelveen en Uithoorn. Chris is naast zijn rol als makelaar twee dagdelen per week actief als NVM-bestuurder en voorzitter van de Stichting Uithoorn in Bedrijf, kortweg genaamd SUB.

Waar zijn Chris & Peter trots op en wat zijn hun uitdagingen?

Allereerst op hun team, beamen beiden. Dit team bestaat uit tien professionals, waaronder vier register -makelaars. Met dit team hebben zij heel veel deskundigheid, kwaliteit en jarenlange ervaring in huis. Daarnaast zijn het gewoon mooie mensen, met zoals al aangegeven, het hart op de juiste plaats. Chris geeft verder aan dat hij heel trots is op zijn zoons, die net als hij op een sociale manier in het leven staan. Waar Chris en Peter en hun collega’s heel trots op zijn, is als zij in de nazorg van een aankoop of bemiddeling bij een woning contact met de kopers hebben en dan blije en enthousiaste mensen zien in hun nieuwe woonomgeving. Daar doen we het allemaal voor!

Een uitdaging is de huidige overspannen huizenmarkt, met weinig aanbod, oplopende prijzen en overbieden. Een tweede uitdaging is, dat je als vakman/ vakvrouw eigenlijk 7 dagen per week/ 24 uur per dag makelaar bent en daarmee ook wel een beetje ‘gemeenschappelijk’ bezit bent. Verder is het soms lastig om aan buitenstaanders uit te leggen, dat makelaar zijn ‘toch een echt vak is’. Dit heeft mede te maken met imago van het vak en hoe de buitenwereld soms negatief tegen de makelaardij aankijkt.

Hoe ziet EKZ de toekomst?

Wij zien de toekomst van ons vak waarin nog meer automatisering van processen gaat plaatsvinden en ook de toepassing van Kunstmatige intelligentie of artificiële intelligentie. In het kort als betekenis: Apparaten die zelflerend zijn door middel van data en impulsen uit hun omgeving. Simpelweg, machines die menselijke vaardigheden vertonen. Als wij het hadden geweten hadden, zouden we graag aangegeven waar de sleutel ligt in de huidige huizenmarkt met schaarste. Alleen weten wij dit ook niet. Destijds zijn particulieren ontzettend gestimuleerd om te gaan kopen en is dan ook massaal gedaan.

Waarom zijn jullie lid geworden van de BusinessClub en wat is de boodschap van jullie aan de lezers?

Wij zijn lid geworden omdat wij gezien hebben hoe de BusinessClub acteert. Proactief, verbindend en met leuke en boeiende thema-avonden. Dat past goed bij ons.

Onze boodschap: ‘Hoe meer informatie je krijgt, hoe meer behoefte je hebt aan duiding’

Contactgegevens

EKZ Makelaars
Wiegerbruinlaan 39
1422 CB, Uithoorn
T: 0297-567863
E: uithoorn@ekz.nl

Hueseplein 12
1185 HH, Amstelveen
T: 020-4262452
E: amstelveen@ekz.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid