De interactieve experience van FloriWorld

In de interactieve experience FloriWorld word je onderdeel van de bloemen- en plantenwereld en ontdek je wat deze groeiers en bloeiers met je doen in het dagelijkse leven. Ben jij dol op bloemen en planten? Beleef dan de magie van echte en virtuele bloemen bij FloriWorld! FloriWorld, de wereldwijde bloemen- en plantenattractie, biedt bezoekers een ontdekkingsreis tussen groeiers en bloeiers. Met een speciaal RFID-bandje, die bezoekers bij binnenkomst krijgen, maak je de experience zo persoonlijk mogelijk. FloriWorld heeft 14 verschillende shows, waarin echte én virtuele bloemen en planten de hoofdrol spelen. Geniet na de ontdekkingsreis door FloriWorld van een heerlijke lunch, koffie en gebak in Restaurant Bloom. Het restaurant is ook buiten de attractie om te bezoeken voor een kop koffie, zakenlunch of High Tea. De attractie is volledig indoor en is dus ook het perfecte uitje op een regenachtige dag.

Silvia van den Aardweg, verantwoordelijk voor de marketing en sales bij FloriWorld. Ik ben een echte Aalsmeerse en kom uit een ondernemersfamilie. Na diverse studies op het gebied van communicatie en marketing gevolgd te hebben, heb ik zowel in loondienst als zelfstandig ondernemer aan mooie en ook internationale projecten gewerkt zoals bijvoorbeeld de floriade. In 2015 is in de sector het idee geboren, om de sierteelt sector ‘te branden’ en te laten zien, welke meerwaarde bloemen en planten voor Nederland hebben en ook hoe belangrijk de sierteelt sector is voor de export, door het inrichten van een permanente tentoonstelling. Het idee van FloriWorld was daarmee geboren. Het ruim 29 miljoen kostende FloriWorld is al in 2020 geopend, maar heeft helaas in verband met corona maatregelen meer dan een jaar geen activiteiten kunnen ontplooien.

Uit welke onderdelen bestaat FloriWorld en wie zijn de participanten?

FloriWorld bestaat uit drie onderdelen met rondom ruime parkeergelegenheid.
– De interactieve bloemen en planten experience, uniek in de wereld waarbij alle zintuigen, ogen, oren, gevoel en reuk worden geprikkeld in 14 uniek ingerichte ruimten. De attractie is geschikt van 0 tot 100 jaar.
– Het centraal gelegen restaurant Bloom, waar in een bloeiend decor ontbijt, lunch, diners, buffetten, borrels en high teas gebruikt kunnen worden en waar ondernemers onbelemmerd tussen afspraken door, middels gebruik van de Free Wifi kunnen werken gedurende de openingstijden van de attractie.
– De Sky Lounge, een maar liefst 415 m2 grote event locatie in FloriWorld met een wijds uitzicht over Amsterdam, de Aalsmeerse bloemenveiling en Schiphol Airport. Deze lounge tot 650 personen is uitermate geschikt voor B2B gelegenheden en leent zich perfect voor congressen, diners, recepties en feesten. Daarnaast is de Sky Lounge door de gemeente Aalsmeer officieel aangewezen als trouwlocatie. Participanten in FloriWorld zijn het bloemenbureau Holland, Royal Flora Holland en de Dutch Experience Group (DEX). DEX is o.a. bekend van het Heineken Experience Amsterdam. Daarnaast zijn ondernemingen zoals: Waterdrinker Aalsmeer, Dutch Flower Group en Takii verbonden aan FloriWorld.

Waarom zijn jullie lid geworden van de BusinessClub en heb je nog een persoonlijke boodschap?

Wij zijn als Aalsmeers bedrijf lid geworden van de BusinessClub, enerzijds omdat wij als lokale onderneming ook ons steentje maatschappelijk willen bijdragen en anderzijds omdat wij voor de leden van de BusinessClub veel kunnen betekenen als locatie. Hierbij te denken aan bedrijfsfeesten, vergaderingen, maar ook lunches en diners met zakenrelaties uit binnen en buitenland. Mijn motto is: ‘Doe alleen dingen waar je de juiste energie van krijgt’.

Het mooie is dat dit geldt voor de hele crew van FloriWorld. Kom bij ons kijken en dan zie je dat het enthousiasme er bij medewerkers vanaf straalt!

Contactgegevens

FloriWorld
Sierteeltstraat 1
1431 GM, Aalsmeer
T: 085-4018480
W: www.floriworld.nl
E: info@floriworld.nl

   


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid