InstalCenter Kreeft & Van Wissen voor de regio Aalsmeer

InstalCenter Kreeft & Van Wissen is de specialist bij u om de hoek voor al uw installaties in en om het huis. Of het nu gaat om verwarming, sanitair-, lood- zink- dak werk of airconditioning. De installatie schaft u voor jaren aan en moet zowel in kwaliteit als installatie aan uw verwachtingen voldoen. Bij Kreeft & Van Wissen kunt u hiervan uit gaan en daarnaast krijgt u altijd een advies op maat. Kreeft & Van Wissen staat bekend om haar deskundigheid op het gebied van installatietechniek en werkt uitsluitend met 1e klas kwaliteit materialen. In de showroom, gevestigd aan de Dorpsstraat 27 in Aalsmeer, bent u van harte welkom om inzicht te krijgen in de producten en de service.

Aan het woord, directeur-eigenaar Piet Kreeft

Ik ben een echte Aalsmeerder en heb in 1995 ons mooie bedrijf, waar inmiddels 18 medewerkers in loondienst werken, van mijn vader overgenomen. Mijn vader heeft zelf in 1955 het bedrijf, samen met zijn broer en meneer van Wissen, opgericht. In de beginjaren was Kreeft & Van Wissen gespecialiseerd in kassenverwarming en heeft zich later gericht op de particuliere markt. Onze klanten zijn op dit moment particulieren, voor het plaatsen en onderhouden van installaties, en aannemers voor het plaatsen van installaties bij nieuwbouwprojecten en utiliteitsbouw. Wij werken in de regio ‘groot Aalsmeer’. Ik ben de spil in het web van het hele bedrijf. Ik ben (mede) contactpersoon tussen de klant en het personeel. Ik neem o.a. werk op, maak (mede) offertes en woon ook bouw overleggen bij van projecten waaraan wij participeren als onderaannemer. Onze kernwaarden zijn: persoonlijke benadering, korte lijnen, kwalitatief goed werk en medewerkers, betrouwbaarheid en tot slot snelle responsetijden.

Ik ben trots op onze decennialange ervaring in het vak en uitstekende mond op mondreclame.

Piet welke veranderingen zie jij in je vak en zijn er uitdagingen?

De veranderingen in ons vak, liggen met name op het vlak van de energie transitie. Naar andere energiebronnen dan de reguliere, zoals stroom en gas, waarvan de prijzen nog steeds stijgen, is veel vraag. Hierbij valt te denken aan: warmtepompen, luchtverwarming, zonnecollectoren & zonnepanelen. Daarmee kom je gelijk op uitdagingen zoals: aardgasvrij wonen, waarvoor altijd een kosten-batenanalyse gemaakt moet worden. De techniek hiervoor is vrij duur en nog niet geschikt om breed toe te passen. Ook zie ik een toekomst weggelegd voor collectieve warm watersystemen, maar dan meer op regionaal of wijkniveau. Een tweede uitdaging ligt voor ons op het personele vlak. Wij hebben zoals eerder aangegeven een vaste ploeg van inmiddels 18 medewerkers en zijn ook leerbedrijf. Bij verloop is het van cruciaal belang dat wij steeds de juiste mensen binnen halen, die ook bij onze bedrijfscultuur passen.

Waarom ben je lid geworden van de BusinessClub en welke uitspraak past bij jou?

Instalcenter Kreeft & Van Wissen is lid geworden van de BusinessClub van FC Aalsmeer omdat wij als regionale ondernemer ook iets terug willen doen voor de gemeenschap. Wij hebben al jarenlang een sponsor bord langs het veld bij FC Aalsmeer. Verder proberen wij zo lokaal mogelijk met onze mede businessclub leden zaken te doen.

Als ze aan iemand anders vragen wat bij mij past, weet ik zeker dat de uitdrukking: ‘recht door zee” genoemd zal worden. Dit geldt voor mij als persoon maar ook in het zakendoen. Maar altijd op een eerlijke en respectvolle manier!

Contactgegevens

Voor meer informatie: www.kreeft-wissen.nl, Dorpstraat 27, 1431 CA Aalsmeer. Bel: 0297-324734 of mail: info@kreeft-wissen.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid