Turf Aalsmeer, de real life gaming experience

Foto LikeAproShots

Escape Games & belevingen in unieke thema’s op diverse locaties. Turf Aalsmeer biedt diverse belevingen aan, binnen of buiten, voor jong en oud en voor grote en kleine groepen. De belevingen van Turf Aalsmeer bieden voor ieder wat wils, zowel voor particulieren als bedrijven. Wie neemt binnen het team de taak op zich als natuurlijk leider? Puzzel, werk samen, zoek de uitgang of ga de competitie aan met een ander team.

Aan het woord oprichter en eigenaar Wilco Hoogeveen

Wilco is een geboren en getogen Aalsmeerder en afgestudeerd als industrieel ontwerper. Na diverse banen te hebben gehad bij o.a. Shell en PostNL in marketing en IT-functies, heeft hij in 2017 het besluit genomen om voor zichzelf te beginnen. “Deze droom had ik al jaren. Uiteraard was het spannend als om als 26-jarige met een vaste baan deze sprong te wagen.”

Hij schreef zich in bij de Kamer van Koophandel en maakte een businessplan. Wilco weet niet meer hoe hij destijds op het idee van escape rooms is gekomen, maar wel dat hij een leuk en interessant gesprek heeft gehad met een ondernemer die actief was in deze branche.

Om zijn droom waar te maken, ging Wilco op zoek naar een geschikte locatie. Die leek hij gevonden te hebben in het centrum van Aalsmeer bij de studio’s. Deze ruimte bleek echter niet geschikt te zijn. “Uiteindelijk ben ik terechtgekomen op de Oosteinderweg op een bedrijventerrein met diverse startups, een jachthaven en horecagelegenheid. Dit was voor mij eigenlijk een bekende locatie, omdat ik hier als kind vroeger speelde met de zoon van de toenmalige eigenaar Dick Jongkind.”

Unieke concepten en thema’s

Op diverse locaties in Aalsmeer heeft Wilco unieke spellen bedacht en gebouwd, zoals een combinatie van een escape room en lasergamen. “Ik bied zogenaamde ‘real life games’ en partijtjes voor kinderen aan. Door samen te werken kunnen er spellen worden gewonnen en mysteries worden opgelost. Het mooie is dat je met familie, een groep vrienden of met collega’s aan de slag gaat. Dus naast vermaak zijn onze activiteiten ook prima geschikt om binnen bedrijven teamrollen te ontdekken.”

Het is te merken dat Wilco trots is op zijn zelfbedachte de belevingen met unieke thema’s. Tevens heeft hij sinds kort een nieuwe aanwinst: Een 90 minuten durende activiteit voor maximaal 10 personen op het water van de Westeinderplassen. Zo ga je op zoek naar sporen van de bende van ‘De Swarte Westenders’ die 500 jaar geleden dit gebied teisterden.

Gebruikmaken van het lokale netwerk

Om de belevingen goed te ondersteunen, is het voor Wilco een uitdaging om personeel te vinden voor de meerdere locaties. Met het lidmaatschap bij Businessclub FC Aalsmeer hoopt hij dat het maatschappelijke initiatief Werken In Aalsmeer een rol kan spelen. “Ik wil blijven groeien met zowel eigen activiteiten als het opzetten van concepten voor andere ondernemers. Het netwerk van de Businessclub kan hier zeker bij helpen. Niet alleen voor groei, maar ook om leuke, volledig verzorgde teamuitjes aan te bieden. En dat allemaal in de buurt van Aalsmeer.”

Contactgegevens

Turf Aalsmeer
Oosteinderweg 287 F02
1432 AW, Aalsmeer
T: 06-12688037
W: www.turfaalsmeer.nl
E: info@turfaalsmeer.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Amstelhof Sport & Health Club

Sport en ontspanning onder één dak! Wie is Dani en wat is

Lees verder »

Word ook lid