Verse en lokale producten van Tommy’s Fresh Foods

Tommy van Os heeft jarenlang als chef-kok gewerkt in bekende restaurants in Amsterdam, maar had een droom: Zijn eigen zaak waarin hij al zijn kennis, ervaring en vooral grenzeloze liefde voor mooi, puur en gezond eten in kwijt kan. Dat is gelukt en daar kunnen zijn klanten van profiteren. Voor fijne avonden, gezellige diners of gezonde maaltijden voor iedere dag. Voor feesten en bijzondere dagen. Maar altijd uiterst smaakvol, natuurlijk en vers. “Kom langs bij Tommy’s. Proef en ontmoet de Chef.”

Tommy van Os

Tommy is geboren in Amstelveen en woont tegenwoordig met zijn gezin in Aalsmeer-Oost. Hij heeft in Amsterdam de koksopleiding gevolgd en tijdens zijn carrière bij mooie en grote restaurants gewerkt. In de hoogtijdagen van zijn carrière stuurde hij een behoorlijke brigade van medewerkers van negen restaurants aan. Door persoonlijke omstandigheden heeft hij ervoor gekozen om in 2019zijn droom waar te maken en is voor zichzelf begonnen. Tommy: “Ik liep al veel langer met dat plan en was eerlijk gezegd de grootschaligheid van de restaurants waar ik werkte ook wel een beetje zat. Ondanks dat ik een onzekere periode ben ingegaan als eigen baas, heeft mijn vrouw volledig achter mijn besluit gestaan. Gesteund door familie, vrienden maar ook mijn toenmalige werkgever heb ik een businessplan gemaakt.”

Lokaal ingekochte en breidde producten

Tommy is in eerste instantie alleen in zijn winkel begonnen en heeft nu een team van vier medewerkers in dienst. “Wij verkopen mooie en verse producten gedurende zes dagen per week van maandag t/m zaterdag. Hierbij moet je denken aan, broodjes, maaltijden, salades, kazen, vlees, wijnen en delicatessen. Daarnaast doen wij cateringservice, leveren alles voor de (vrijdagmiddag)borrel en maken wij ook samengestelde (vers)pakketten gedurende de feestdagen.” Tommy heeft zijn positie in Aalsmeer-Oost verworven door de gunfactor van particulieren en regionale bedrijven en door eerste klas producten te leveren. Klanten kiezen voor Tommy’s Fresh Foods, omdat het merendeel van de producten door hen lokaal wordt ingekocht en bereidt. Daarnaast verkoopt Tommy’s Fresh Foods niet alleen producten, maar adviseert het ook klanten bij productkeuzes voor o.a. bepaalde gelegenheden.

Tommy’s Fresh Foods onderscheidt zich door…

Kwaliteit, eerlijk advies, altijd wat nieuws te hebben, toegankelijkheid, gezelligheid, lokale producten en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Dromen mag altijd

Met de toekomst is Tommy op dit moment nog niet zozeer bezig. “Op dit moment wil ik mijn winkel naar een nog hoger niveau brengen, met een nog uitgebreider en mooier assortiment. Echter als ik toch mag dromen, zou ik in de toekomst mijn concept wel breder willen trekken. Zeg namelijk nooit nooit…”

Lidmaatschap Businessclub FC Aalsmeer

“Ik ben lid geworden van de Businessclub omdat een aantal van mijn klanten ook lid zijn. Ik hoorde van het brede en uiteenlopende netwerk van de Businessclub. Naast dat ik graag van andere mensen c.q. ondernemers leer, kan het netwerk van de Businessclub erg interessant zijn voor de groei van mijn bedrijf.”

Contactgegevens

Tommy’s Fresh Foods
Poldermeesterplein 4
1432 JZ, Aalsmeer
T: 0297-764625
W: www.tommysfreshfoods.nl
E: info@tommysfreshfoods.nl


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid