Grond-, weg- en waterbouw met Den Breejen Cruquius

Den Breejen Cruquius is werkzaam in de Grond, Weg en Waterbouwsector. Vanaf Cruquius werkt een team van 65 man met veel ervaring in transport, grondverzet en het aannemen en uitvoeren van GWW werken.

Niek den Breejen

Niek is in Haarlem geboren en heeft de afgelopen jaren in Leimuiden gewoond. Sinds 2020 is hij samen met zijn vriendin inwoner van Aalsmeer, waar hij volop geniet van de watersport. Samen met zijn vader Arjo voert Niek de directie van het familiebedrijf Den Breejen Cruquius. Zelf heeft hij Business Management gestudeerd aan de IVA-hogeschool in Driebergen. Tijdens deze studie wist hij een groot netwerk op te bouwen waar hij met het familiebedrijf nog steeds de vruchten van plukt. “Omdat ik bij verschillende aandachtsterreinen heb gewerkt, weet ik als geen ander hoe zaken in de praktijk gaan. Daarbij heb ik gedurende mijn studie geleerd hoe ik marketing en commercie kan inzetten om succes te garanderen.”

Den Breejen Cruquius

Wij zijn specialist in grond-, weg- en waterbouw. Het bedrijf bestaat uit de drie onderdelen: Logistiek, Infra & Grondstoffen. Vaak werken wij voor andere bouwbedrijven als onderaannemer, maar ook rechtstreeks voor gemeenten en vastgoedbedrijven.” Den Breejen Cruquius onderscheidt zich van anderen, omdat wij de klant van A tot Z kunnen ontzorgen in alle toepassingen aangaande ons aandachtsterrein. “Wij beschikken wij over eigen medewerkers en eigen transport en werkmiddelen.” Trots is Niek dan ook op de kennis binnen het bedrijf en de persoonlijke contacten die zij onderhouden met hun opdrachtgevers en toeleveranciers. Door te werken met een vaste kern van leveranciers kan er zodoende altijd snel worden geschakeld bij onverwachte situaties. “Door onze directe benadering zijn de lijnen kort, zijn wij flexibel en beschikken wij daarnaast over een mooie ploeg betrokken en gemotiveerde medewerkers. De sfeer in ons bedrijf is altijd goed, wat het werk uiteraard altijd ten goede komt.” Naast een aantal junioren lopen er meerdere medewerkers rond die al meer dan 35 jaar bij het bedrijf actief zijn.

Uitdagingen

In 2021 bestaat Den Breejen 75 jaar en dat gaat groots gevierd worden. Tevens wordt het terrein waar Den Breejen in Cruquius is gehuisvest ontwikkeld voor woningbouw. “Dit project gaan wij zelf gestalte geven en vooraf moeten wij wel met het bedrijf naar een nieuwe geschikte locatie zijn verhuisd. Naast huisvesting en ontwikkelingen kijken wij naar nieuwe specialismen als uitbreiding op de bestaande activiteiten en zijn wij altijd bezig om ons onze activiteiten en ook ons wagenpark en arbeidsmiddelen zo duurzaam mogelijk te maken. Hierbij moet je denken aan elektrificeren en hybride toepassingen.”

Businessclub FC Aalsmeer

Den Breejen is lid geworden van de BusinessClub van FC Aalsmeer, omdat Niek als inwoner van Aalsmeer de lokale gemeenschap wil supporten. Tevens houdt hij van netwerken. “Ik ben via de nieuwe trainer Ted Verdonkschot direct in contact gekomen met Aalsmeer. Zelf heb ik altijd op hoog niveau gevoetbald bij Quick Boys, Ter Leede en Ajax.”

Niek sluit het gesprek af met zijn motto: “Zonder strijd geen overwinning. Dit moet je zien in de context dat wij als Den Breejen Cruquius ondernemers zijn en het niet komt aanwaaien. Doorpakken en lef tonen om je ambities waar te maken, dat is waar ik voor sta.”

Contactgegevens

Den Breejen Cruquius
Bennebroekerdijk 218
2142 LD, Cruquius
T: 023-5285962
W: www.denbreejeninfra.nl
E: info@denbreejeninfra.nl

   


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid