Den Breejen Cruquius; Een interview met Niek den Breejen

Den Breejen Cruquius is werkzaam in de Grond, Weg en Waterbouwsector. Vanaf Cruquius werkt een team van 65 medewerkers met grote ervaring in transport, grondverzet en het aannemen en uitvoeren van GWW werken.

Niek den Breejen

Ik ben in Haarlem geboren en heb de afgelopen jaren in Leimuiden gewoond. Sinds 2020 ben ik inwoner van het mooie Aalsmeer samen met mijn vriendin en ben helemaal verknocht aan de watersport, die gelukkig in Aalsmeer volop mogelijk is. Samen met mijn vader Arjo den Breejen voeren wij directie bij ons familiebedrijf Den Breejen Cruquius. Ik heb Business Management gestudeerd aan de IVA-hogeschool in Driebergen en ben in 2017 afgestudeerd. Tijdens mijn studie heb ik een groot netwerk opgebouwd en ben voor en tijdens mijn studie altijd bij ons bedrijf betrokken geweest. Omdat ik in de praktijk heb gewerkt bij de verschillende aandachtsterreinen, weet ik als geen ander hoe zaken in de praktijk werken. Tijdens mijn studie heb ik zaken als marketing en commercie in theorie geleerd die ik nu kan toepassen.

Den Breejen Cruquius

Wij zijn specialist in Grond, Weg & Waterbouw en ons bedrijf bestaat uit de drie onderdelen: Logistiek, Infra & Grondstoffen. Vaak werken wij voor andere bouwbedrijven als onderaannemer, maar ook rechtstreeks voor gemeenten en vastgoedbedrijven. Den Breejen Cruquius onderscheid zich van anderen, omdat wij de klant van A tot Z kunnen ontzorgen in alle toepassingen aangaande ons aandachtsterrein. Wij beschikken wij over eigen medewerkers en eigen transport en werkmiddelen. Ik ben trots op de kennis die wij in huis hebben en de persoonlijke contacten die wij onderhouden met onze opdrachtgevers en met onze (toe) leveranciers. Wat betreft deze laatste, werken wij met een vaste kern van leveranciers en kunnen zodoende altijd snel schakelen bij onverwachte situaties. Door onze directe benadering zijn de lijnen bij ons altijd kort, zijn wij flexibel en daarnaast beschikken we over een mooie ploeg betrokken en gemotiveerde medewerkers. De sfeer in ons bedrijf is goed, wat het werk uiteraard altijd ten goede komt. Naast een aantal junioren lopen er bij ons medewerkers rond, met dienstverbanden van meer dan 35 jaar!

Uitdagingen

In 2021 bestaat ons bedrijf 75 jaar en dat willen wij groots vieren voor zover het kan in deze coronatijd. Verder wordt het terrein waar wij in Cruquius zijn gehuisvest, aan de Bennebroekerdijk 218 ontwikkeld voor woningbouw. Dit project gaan wij zelf gestalte geven en vooraf moeten wij wel met het bedrijf naar een nieuwe geschikte locatie zijn verhuisd. Naast huisvesting en ontwikkelingen kijken wij naar nieuwe specialismen als uitbreiding op de bestaande activiteiten en zijn wij altijd bezig om ons onze activiteiten en ook ons wagenpark en arbeidsmiddelen zo duurzaam mogelijk te maken. Hierbij moet je denken aan elektrificeren en hybride toepassingen.

Businessclub FC Aalsmeer

Den Breejen is lid geworden van de BusinessClub van FC Aalsmeer, omdat ik als inwoner van Aalsmeer hiermee de lokale gemeenschap wil supporten en ik het ook leuk vindt om te netwerken. Ik ben via de nieuwe trainer Ted Verdonkschot direct in contact gekomen met Aalsmeer. Zelf heb ik altijd op hoog niveau gevoetbald waaronder Quick Boys, Ter Leede en Ajax. Het zaterdag middag voetbal vind ik ontzettend leuk en je zult ons zeker langs de lijn zien!

Mijn motto: Zonder strijd geen overwinning. Dit moet je zien in de context dat wij als Den Breejen Cruquius ondernemers zijn en het niet aan komt waaien. Doorpakken/ lef tonen en je ambities waarmaken!

Contactgegevens

Den Breejen Cruquius
Bennebroekerdijk 218
2142 LD, Cruquius
T: 023-5285962
W: www.denbreejeninfra.nl
E: info@denbreejeninfra.nl

   


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid